Home » , » Η οργή κατά των πλειστηριασμών δια στόματος μέλους του κινήματος "Δεν Πληρώνω" (Βίντεο)

Η οργή κατά των πλειστηριασμών δια στόματος μέλους του κινήματος "Δεν Πληρώνω" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 | 9:18 μ.μ.

Σταράτα λόγια από το μέλος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» Λεωνίδα Παπαδόπουλο, απέναντι στον πρόεδρο του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Αθήνας Γιώργο Ρούσκα, ο οποίος με καραμπινάτα ψέματα –ισχυρίστηκε ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, την στιγμή που μόλις την περασμένη εβδομάδα λαϊκή κινητοποίηση στο Περιστέρι ακύρωσε πλειστηριασμό μοναδικής κατοικίας στο Περιστέρι, ενώ είχε προηγηθεί ακύρωση πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας 63χρονης γυναίκας στις Συκιές κ.α- και επικλήσεις του «θεσμικού του ρόλου» των συμβολαιογράφων προσπάθησε να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική που θέλει να ξεσπιτώσει χιλιάδες λαϊκές οικογένειες.

Ο Λ. Παπαδόπουλος αφού έκανε αναφορά στην ύπαρξη ενός τεράστιου σχεδίου που έχει αναλάβει να υλοποιήσει η κυβέρνηση και το οποίο προβλέπει οι λαϊκές κατοικίες να αλλάξουν χέρια και να καταλήξουν σε μεγάλα κερδοσκοπικά fund  και κοράκια καθώς και η αγροτική γη σε μεγάλες επιχειρήσεις, ξεκαθάρισε ότι το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς δεν πρόκειται να ανακόψει ούτε στιγμή την δράση του.

Η λαϊκή περιουσία πρέπει να παραμείνει κτήμα του ελληνικού λαού, τόνισε ο ίδιος, ξεκαθαρίζοντας ότι τον αφήνουν αδιάφορο τα όσα επικαλείται ο πρόεδρος των συμβολαιογράφων και θα υπερασπιστούν το «δίκαιο» όπως το αντιλαμβάνονται όσοι/ες πλαισιώνουν το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς και αυτό μεταφράζεται στην υπεράσπιση της λαϊκής περιουσίας. 

Ολοκληρώνοντας το μέλος του κινήματος «Δεν Πληρώνω» έδωσε μια απάντηση σε μια συκοφαντία που κυκλοφορεί εναντίον τους. Στην Αττική κάθε βδομάδα προγραμματίζονται κατά μέσο όρο 70 πλειστηριασμοί μας είπε συμπληρώνοντας ότι το 99% απ’ αυτούς αφορούν λαϊκή περιουσία. Ποτέ δεν κινητοποιηθήκαμε, για να ματαιώσουμε πλειστηριασμό ενός πλοίου ή κάτι κάποια μεγάλης περιουσίας, διευκρίνισε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

11 Νοεμβρίου 2016 στις 1:12 π.μ.

Καλά δεν διαβάζετε, δεν το ψάχνετε καθόλου ; Στο dikaex.blogspot.gr αναρτώνται κάθε βδομάδα εδώ και 3 χρόνια τα δελτία πλειστηριασμών. Πως τολμά ο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Νο 2 να λέει τόσα ψέματα και να αναρτάτε ; Χρειάζεται να σας θυμίσω πως διασπάστηκε το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και ποιός είναι επικεφαλής στο ΔΕΝ ΠΛΡΩΝΩ 1;

11 Νοεμβρίου 2016 στις 2:11 π.μ.

Ποια είναι τα ψέματα που λέει; Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι η παραπομπή που μας έστειλες επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του μέλους απ' το κίνημα "δεν πληρώνω" και εκθέτει των πρόεδρο των συμβολαιογράφων που ισχυρίζεται ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας; Δεν γνωρίζουμε και ούτε μας ενδιαφέρει τι συμβαίνει με το κίνημα "Δεν πληρώνω". Δεν μπορείς όμως να μας αποδίδεις άγνοια χωρίς να επικαλείσαι το παραμικρό για να τεκμηριώσεις τον ισχυρισμό σου.

11 Νοεμβρίου 2016 στις 5:24 μ.μ.

Στο βίντεο που αναρτήσατε αγαπητέ ο εν λόγω μιλάει για 70 πλειστηριασμούς την μέρα. Και το είπε χθές γνωρίζοντας ότι λέει ψέματα.Γιατί είναι ο ίδιος που διαβάζει κάθε βδομάδα το site μας και μάλιστα αναρτά μια περίληψη του χωρίς καμμία παραπομπή μπας και αποκαλυφθεί ότι δεν γίνονται πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας εκτός αν γίνει καμμιά γκέλα. Για όσους πράγματι ασχολούνται με το θέμα και δεν κατατρώγονται με το κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Και καλά ο εν λόγω έχει τους λόγους του που ψεύδεται. Εσείς γιατί δεν διασταυρώνετε αυτά που αντι-γράφετε ;
Επειδή ασχολούμαι με τους πλειστηριασμούς από το 2011 και βγάζω (ο μόνος στη χώρα) κάθε βδομάδα τα δελτία νοιώθω ότι είναι ιεροσυλία να παραποιούνται όσα υπεύθυνα γράφω. Και κάτι τελευταίο: εδώ και κάποιος μήνες ξαφνικά ασχολείσθε όλοι με τους πλειστηριασμούς. Μέχρι και η Τατιάνα Στεφανίδου, ο πονόψυχος άνδρας της, ο Αλαφούζος, ο Αντένα. Που είταν όλοι αυτοί και εσείς πριν από την 7/1/2015 όταν γίνονταν εκατοντάδες πλειστηριασμοί; Το 2014 γίνανε (σε όσους όσοι δεν καλύπτονταν από το νόμο Κατσέλη) 41.790 πλειστηριασμοί οι δε 68% από αυτούς στην Αττική. Ομοίως το 2103 34.100. Μπορείτε να μου πείτε πόσοι γίνανε (όχι πόσοι αναγγέλθηκαν) το 2015 και το 2016 ; Ούτε 500 !! Και μην μου πείτε για απεργίες γιατί τότε οι συμβολαιογράφοι πέρνανε τις ειδικές άδειες με τη σέσουλα. Η ότι το κίνημα τους απέτρεπε ; Ποιό κίνημα ; 30 ΕΠΑΜΙΤΕΣ, 10 ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ άλλοι τόσοι εδώ και 2 βδομάδες ΛΑΕτζήδες ; Εξαιρώ τη Θεσσαλονίκη γιατί εκεί λόγω του ότι είχε δρατσηριοποιηθεί η Πρωτοβουλάι Αλλ. στη ΒΙΟΜΕ (της οποίας είμαι κα μέλος) υπήρχε ρους 2 τελευταίους μήνες ένα πιο δυνατό κίνημα. Ελάτε μια μέρα στο Ειρηνοδικείο Αθήνας που καλύπτει 22 Δήμους, 4 εκατ. πληθυσμό, και 180 συλλογικότητες να διαπιστώσετε την αλήθεια.
Τέλος όσον αφορά τον ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και τα ενδοοικογενειακά του δικαίωμά σας να μην σας αφορά το ήθος αυτών που αβαντάρετε.
Βλέπετε διατηρώ ακόμη κάποιες αρχές της αριστεράς, και σιχαίνομαι ο κάθε καιροσκόπος και όχι μόνο να μιλάει για τα δίκηα του λαού. Το ίδιο πιστεύω και για εσάς γι αυτό άλλωστε σας παρακολουθώ και πολλές φορές αναρτώ κείμενά σας στο site που σας κοινοποίησα.

Τοιμάζω ένα κείμενο για το θέμα των πλειστ. και τα λάθη-εγκλήματα του όποιου κινήματος, νομίζω θα σας ενδιαφέρει.
Θανάσης Αλεξάνδρου

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger