Home » , » Μπίζνες και Αμερικανικές φυλακές

Μπίζνες και Αμερικανικές φυλακές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 | 1:29 π.μ.

Της Ε.Χ

Ο "δημοκράτης" πλανητάρχης που πριν δυο μέρες ήταν στη χώρα μας και έβγαλε αυτόν τον εκθειαζόμενο λόγο περί δημοκρατίας και αλλά βαρύγδουπα, που άφησε άναυδους όλους τους παρατρεχάμενους οσφυοκάμπτες συνδετημόνες του, τους "στρώνω γλώσσα να πατήσεις", τους δακρυσμένους από την συγκίνηση που πάτησε ο μάστερ οφ δε γιούνιβερς στην ψωροκώσταινα μετά από 7 συναπτά έτη, αυτός που προκαλεί ολονύχτιες ονειρώξεις στο Μαξίμου στο άκουσμα του ονόματος του, αυτός ο άνθρωπος αυτός που λέει και το άσμα, ανανέωσε τα συμβόλαια των ιδιωτικών φυλακών στη χώρα του αποτίοντας φόρο τιμής στη δημοκρατία.

Φυλακές κάτεργα για τους τροφίμους αποτελούν μια κερδοφόρα μπίζνα με δωρεάν εργατικό δυναμικό για τους "επενδυτές-μεγαλοκαρχαρίες", όπου οι φύλακες δουλεύουν χωρίς καμία κατάρτιση για ένα κομμάτι ψωμί και φυσικά όλο αυτό συντηρείται από τις κολιγιές των εκάστοτε κυβερνήσεων με τους μπίζνεσμεν σε ένα συνεχόμενο δούνε και λαβήν κάτω από το τραπέζι σε βάρος πάντα των τροφίμων και των συνθηκών διαβίωσης τους. Πρόσφατα βγήκε στο φως της δημοσιότητας ότι η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ χρηματοδοτήθηκε από τα κέρδη αυτών των "επιχειρήσεων".

Μη σας πιάνει λοιπόν η πρεμούρα να στήσετε τον ανδριάντα του δημοκράτη ηγέτη. Η Δημοκρατία στα λόγια είναι εύκολη και ανέξοδη, στις πράξεις όμως είναι πυρακτωμένο σίδερο που καίει τα συμφέροντα του κεφαλαίου και των τσιρακιών του. Γιατί όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας: ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάτο.
Ο Ομπάμας βέβαια έφαγε την συναγρίδα του αλλά αυτό στην προκειμένη περίπτωση αποτελεί λεπτομέρεια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger