Home » , » Πόσο μπορεί να γελοιοποιηθεί κάποιος;

Πόσο μπορεί να γελοιοποιηθεί κάποιος;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 | 11:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πόσο μπορεί να γελοιοποιηθεί κάποιος; Πραγματικά εκπλήσσει ακόμα και μένα, που τα περιμένω όλα, η υποταγή και ο εξευτελισμός των δοσίλογων, ιδιαίτερα όσων αυτοαποκαλούνται "αριστεροί". Οι τοκογλύφοι κυριολεκτικά τους "γλεντάνε". Έχουν σκοπό να τους διασύρουν εντελώς. Αυτό είναι το τίμημα της καρέκλας του εκτελεστή των εντολών τους.

Δεν τα έχουν με τα δουλάκια τους, τα πιστά τους "σκυλάκια" αλλά με μας. Ταπεινώνοντας τους υπουργούς και τον πρωθυπουργό, στέλνουν μήνυμα παντοδυναμίας των δανειστών σε κάθε εργαζόμενο, που ήλπιζε ότι μπορούσε να απαλλαγεί από την αδικία, χωρίς να χρειαστεί να Επαναστατήσει.
Η αλαζονεία των τοκογλύφων είναι ο καταλύτης της Επανάστασης που έρχεται. Το μοιραίο λάθος των αρπακτικών είναι που νομίζουν, πως μπορούν να μας τρομάξουν ή να μας απελπίσουν. Είμαστε τόσο, μα τόσο εξοργισμένοι, που δεν μπορούμε πια να είμαστε τίποτε άλλο! Όχι μόνο δεν φοβόμαστε, όχι μόνο δεν απελπιζόμαστε, αλλά απολαμβάνουμε, χαιρόμαστε, με τα παθήματα των υποτακτικών σας.

Σήμερα θα σπάσω λίγη πλάκα με ένα κλαψιάρη: Όχι εκείνον τον κατάπτυστο, που προσπάθησε μέσω ΜΜΕ να σπιλώσει τις οροθετικές γυναίκες, αλλά ένα μιμητή του.
Ταλέντο υποκριτικό ασφαλώς, αλλά δεν του πάει το δράμα. Η κωμωδία του ταιριάζει, σα χαρακτήρα, αν και το έργο του είναι για κλάματα.

Ο πρώην υπουργός παραπαιδείας, ο Φίλης, δεν ήταν ο χειρότερος υπουργός. Σ' αυτή την άμοιρη υπουργική καρέκλα έχουν κάτσει κάτι πισινοί... άστα να πάνε: Η Άννα της φωτοτυπίας, ο "κάτσε καλά" Γεράσιμος, ο "λεφτά υπάρχουν" ΓΑΠ (αυτός κι αν ήταν), ο Κοντογιαννόπουλος παρέα με τους φονιάδες της ΟΝΝΕΔ,
Ο "δεν θέλω ου" Ράλλης, ο Άρης - "Σαλώμη" Σπηλιωτόπουλος... μην τα πολυλογώ, ότι χειρότερο έχει βγάλει η κάλπη. Ο Φίλης απλά συνέχισε αυτή την παράδοση. Επομένως το να τον χαρακτηρίσω "χειρότερο", θα αδικήσω τους προηγουμένους. Είμαι πολύ επιεικής όμως, αν τον πω "άχρηστο". Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό του "άριστο μαθητή". Δεν μου κάνει εντύπωση, τα "κούτσουρα" δεν φημίζονται για την αυτογνωσία τους.

Εκείνο που δεν αντέχω όμως είναι το ψεύτικο κλάμα. Αυτή η "κλαψομουνίαση" λες και τον βρήκε η μεγαλύτερη αδικία συνοδευόμενη από όλα τα δεινά της ανθρωπότητας! Ποιόν; Το Φίλη! Που κλαίγεται γιατί δεν είναι υπουργός! Δηλαδή κατά τη γνώμη του έπρεπε να συνεχίσει; Τι; Το δούλεμα; Γελάγαμε όλοι μαζί του κι αυτός θεώρησε ότι ήμασταν ευτυχισμένοι! Τι να πεις μετά;

Σώπα Φίλη μου, σκούπα τα δάκρυά σου. Ευχαριστημένος πρέπει να 'σαι. Θα έρθει καιρός που όσοι είναι στην κυβέρνηση θα τρέχουν να γλυτώσουν το λιθοβολισμό κι εσύ που είσαι απέξω, θες να ξαναμπείς; Είναι η κουτάλα με το μέλι καταλαβαίνω, αλλά εδώ που τα λέμε, τα έκανες σαν τα μούτρα του Σόιμπλε. Βέβαια κι εσύ ότι έκαναν οι υπόλοιποι έκανες: Εφάρμοσες το Μνημόνιο. Αλλά αγόρι μου, το λάθος σου ήταν ότι πήγες να μας κοροϊδέψεις.

Άκου Φίλη μου. Όταν το παίζεις άθεος, μιλάς για χωρισμό Κράτους - Εκκλησίας δεν πας μετά, να ψάλλεις δίπλα στον ειδωλολάτρη ακροδεξιό. Εκεί πεθάναμε από τα γέλια, πέσαμε κάτω και χτυπιόμασταν, που σε είδαμε έτσι. Αυτοί δε που σε ψήφισαν, πήραν μια "χαρά", που χτύπησαν το κεφάλι τους στον τοίχο. Οπότε άσε τα μελό. Αν θέλατε, θα φέρνατε νομοσχέδιο για την ουσία. Η τακτική σου ήταν "Να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε, χωρίς να κάνουμε τίποτα". Μια τρύπα στο νερό κάνετε. Εκείνο που κάνετε καλά είναι να μας λεηλατείτε. Είσαι λοιπόν άχρηστος στο σύστημα, γιατί σε πήραμε χαμπάρι από την αρχή μάλιστα. Τώρα κλάψε.

Αν πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος, κύριε Φίλη, σταμάτα την κλάψα κάνοντας πράξεις: Απέσυρε τη στήριξη στην κυβέρνηση. Αλλά φυσικά δεν θα το κάνεις. Δε θες να χάσεις και τη βουλευτική καρέκλα. Κλαίς γιατί σου πήραν την πιατέλα του υπουργού και σου έμεινε το (επίσης γεμάτο) πιάτο του βουλευτή! Μην κλαις, έχεις να φας.

Σταματήστε ρε, έλεος! Δεν αντέχουμε άλλο γέλιο, περάσατε τώρα στα κινέζικα μαρτύρια; Αρχίσατε το γαργαλητό;. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger