Home » , , » Ν. Μπογιόπουλος για τους θεομπαίχτες Χρυσαυγίτες που συμπαραστάθηκαν στους νταβατζήδες, εμπόρους ναρκωτικών, κλέφτες, πλαστογράφους, "χριστιανούς πατριώτες" του Βοτανικού. (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος για τους θεομπαίχτες Χρυσαυγίτες που συμπαραστάθηκαν στους νταβατζήδες, εμπόρους ναρκωτικών, κλέφτες, πλαστογράφους, "χριστιανούς πατριώτες" του Βοτανικού. (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 | 10:02 μ.μ.

Όταν κάναμε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε «Και θεομπαίχτες οι χρυσαυγίτες ναζί» η οποία αναφερόταν στην ενεργή συμπαράσταση πρωτοκλασάτων στελεχών της ναζιστικής συμμορίας στο «Φασιστικό – παραστρατιωτικό "τσίρκο" στον Βοτανικό…», δεν γνωρίζαμε το ποιόν  αυτών που παρουσιαζόταν σαν μέλη ενός «Συλλόγου Εφέδρων Πολιτών Οπλιτών». Είχαμε διαβάσει το δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» που έλεγε ότι αυτή η κατάληψη δεν είναι τίποτε άλλα παρά «μια  φωλιά φασιστών και ακροδεξιών» με την  στήριξή της «Λαϊκής Ελληνικής Πατριωτικής Ενωσης» (ΛΕΠΕΝ) (σ.σ. προήλθε από διάσπαση της Χρυσής Αυγής), αλλά δεν γνωρίζαμε κάτι παραπάνω.

Αρκεστήκαμε λοιπόν να σχολιάσουμε τους θεομπαίχτες τις ναζιστικής συμμορίας του Μιχαλολιάκου που παρουσιάστηκαν στον Βοτανικό ωρυόμενοι για τους «πατριώτες» που πρωτοστατούσαν στην κατάληψη «οι οποίοι διώκονται για την ανέγερση χριστιανικού ναού …» και τα σχετικά.

Πριν λίγο, λοιπόν, μάθαμε ποιοι είναι αυτοί οι «Χριστιανοί πατριώτες» που δέχτηκαν την ολόθερμη συμπαράσταση της Χρυσής Αυγής. Από τους 15 που έχουν συλληφθεί στους δέκα έχει αποδοθεί ο μισός ποινικός κώδικας. Πρόκειται δηλαδή για νταβατζήδες, εμπόρους ναρκωτικών, κλέφτες, πλαστογράφους. 

Αλλά καλύτερα να αφήσουμε – στο παρακάτω ηχητικό τον Νίκο Μπογιόπουλο να μας μιλήσει για τους θεομπαίχτες ναζιστές.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

4 Νοεμβρίου 2016 στις 11:41 μ.μ.

Aυτή ήταν εξαπανέκαθεν η ελληνική "εθνικοφροσύνη": Ολος ο ποινικός κώδικας προσωποποιημένος.
Παραπέρα.
Αραγε έχει διερευνηθεί η χρηματοδότηση αυτής της βρωμερής ιστορίας;
Γιατί αποκλείεται αυτά τα παληόμουτρα να ήταν ..."εθελοντές"!
Η εκκλησία του "Αγίου" Ιερωνύμου, που τουλάχιστον έμμεσα υποστήριξε αυτή την κίνηση, μήπως εμπλέκεται και πιο άμεσα;

5 Νοεμβρίου 2016 στις 5:19 μ.μ.

μια παρατηρηση για το Βαθυ Κοκκινο - αυτην την εβδομαδα ειχαμε την καταθεση του Πουλικογιαννη στην δικη της φασιστικης χρυσης αυγης. οι αποκαλυψεις ηταν συνταρακτικες. το Βαθυ Κοκκινο επελεξε την αποσιωπηση του θεματος. ηταν αραγε σημαντικοτερες οι κινητοποιησεις του ναυπλιου απο 30 ατομα ? αν μου εχει διαφυγει καποια δημοσιευση ζητω συγνωμη προκαταβολικα.

5 Νοεμβρίου 2016 στις 5:25 μ.μ.

Επειδή ακριβώς Κιμωνα ήταν τόσο σημαντικό θέμα το κάναμε κύρια ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας http://vathikokkino.gr/archives/107268

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger