Home » , » «Το διευθυντήριο του οργανωμένου εγκλήματος βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173». (ΓΑΔΑ)

«Το διευθυντήριο του οργανωμένου εγκλήματος βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173». (ΓΑΔΑ)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 | 4:09 μ.μ.

Δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες σε όλη τη χώρα φέρεται ότι είχαν σχέσεις με το μαφιόζικο κύκλωμα των Ρομά και το τροφοδοτούσαν με πληροφορίες για επικείμενες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ για την εξάρθρωσή του. Ωστόσο, μόνο τρεις παραπέμφθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για υπόθαλψη μελών εγκληματικής οργάνωσης...

Όπως προκύπτει από την έρευνα της ΕΛΑΣ, αστυνομικός διευθυντής, ενημέρωσε έναν εκ των επικεφαλής της σπείρας με τις Φεράρι για να πάρει τα μέτρα του, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η μεγάλη επιχείρηση…
Ωστόσο, παρά την προειδοποίηση, εκείνος δεν πρόλαβε να αντιδράσει...

Συνολικά, έγιναν περισσότερες από 60 έρευνες και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 600.000 ευρώ σε μετρητά, 120 κιλά ασημιού σε ράβδους, φύλλα χρυσού, χρυσές λίρες, πλήθος χρυσαφικών-κοσμημάτων μεγάλης αξίας και περισσότερα από 60 πολυτελή οχήματα. Επιπλέον, βρέθηκαν πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, μαχαίρια, ασύρματοι και πολύ μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων, κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και ποσότητες ναρκωτικών.

Τα παραπάνω από καθεστωτικά ΜΜΕ.

Αντί για οποιοδήποτε σχολιασμό παραθέτουμε περασμένη ανάρτησή μας:

«Το διευθυντήριο του οργανωμένου εγκλήματος βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173». (σ.σ εκεί στεγάζεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών).

Βασίλης Στεφανάκος

O Βασίλης Στεφανάκος είναι ίσως ο πιο «διάσημος» κρατούμενος στις ελληνικές φυλακές. Ενας τύπος που κατηγορείται με τον μισό ποινικό κώδικα (από υποθέσεις εκβιασμών στο χώρο της νύχτας, μέχρι για συμμετοχή στην πρώτη απόδραση Παλαιοκώστα-Ριζάι με ελικόπτερο απ’ τις φυλακές Κορυδαλλού.

Εχει ιδιαίτερη σημασία η δήλωση του γιατί πριν φυλακιστεί, όταν ήταν στις «δόξες» του, είχε στην δούλεψη του δεκάδες μπάτσους. («Είκοσι αστυνομικοί κάλυπταν τον Βασίλη Στεφανάκο. Και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εργάζονταν σε νυχτερινά κέντρα του "αρχινονού"» είχε γράψει το «Βήμα»).

Οπότε γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger