Home » » Δολοφονήθηκε στο Donetsk ο αντιφασίστας καπετάνιος, Arseni Pavlov (Motorola).Βίντεο

Δολοφονήθηκε στο Donetsk ο αντιφασίστας καπετάνιος, Arseni Pavlov (Motorola).Βίντεο

Από askordoulakos , Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 | 11:18 μ.μ.



«Motorola», ο γνωστός διοικητής των μηχανοκίνητων ταγμάτων του Λαϊκού Αντιφασιστικού Στρατού του Donetsk κι ένας εκ των πρωτοκαπεταναίων  του αντιφασιστικού αγώνα, δολοφονήθηκε στην πόλη, που υπερασπίστηκε με λιονταρίσια καρδιά.
Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα (η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από το Υπ. Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk) ο Arseni Pavlov, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του αντιφασίστα οπλαρχηγού «Motorola», υπήρξε θύμα έκρηξης που έλαβε χώρα στις 21.00 της περασμένης Κυριακής, 16 Οκτωβρίου, στο ασανσέρ του σπιτιού του, στο Donetsk.


Σύμφωνα με το Υπ.Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, για τη δολοφονία του πρωτομαχητή της λαϊκής αντίστασης της Νοβορωσίας ευθύνεται η ουκρανική DRG  (ομάδα εκτροπής και sabotage).  Ο Arseny είχε μια μεγάλη φήμη. Είναι ο άνθρωπος που οργάνωσε την άμυνα του αεροδρομίου του Ντόνετσκ, που είχε σαν αποτέλεσμα τη συντριπτική ήττα των ναζιστικών δυνάμεων του Κιέβου. 
Σημειωτέον, ότι είχε προηγηθεί κι άλλη απόπειρα δολοφονίας του «Motorola» τον περασμένο Ιούλιο και πάλι με έκρηξη, στο νοσοκομείο όπου είχε σπεύσει, προκειμένου να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες, μετά από μάχη.
Μιλώντας τη νύχτα της Κυριακής ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ  (DNR), Alexander Zakharchenko, δήλωσε ότι έχασε ένα στενό φίλο, τον οποίο χαρακτήρισε «ήρωα της δημοκρατίας»
 «Είμαστε τώρα στη διεξαγωγή έρευνας, όχι μόνο για να βρούμε ποιος τοποθέτησε τη βόμβα, αλλά και ποιος διέταξε το χτύπημα. Δεν θα υπάρξει έλεος. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο  Poroshenko έσπασε την εκεχειρία μας και κήρυξε πόλεμο εναντίον μας» πρόσθεσε ο Zakharchenko.
Στο ίδιο μήκος κύματος κι οι δηλώσεις του έτερου πρωτοκαπετάνιου του αντιφασιστικού αγώνα (γεωργιανής καταγωγής),  Mikhail Tolstoy (φώτο), γνωστού και ως «Givi»: «Όποιος κι αν το’κανε, θα είναι πολύ σκληρό να το πληρώσει ολόκληρη η Ουκρανία. Θα ισοπεδώσω κάθε πόλη έξω από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ για αυτόν το φίλο μου!»

Ο Arseni Pavlov ήταν Ρώσος πολίτης που καταγόταν από την βόρεια επαρχία  Komi. Τo video, που ακολουθεί, αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής, στον ήρωα της Δημοκρατίας και του αντιφασιστικού αγώνα, τον ηρωικό MOTOROLA!  

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger