Home » , » Η κυβέρνηση του πρώην καταληψία Τσίπρα συλλαμβάνει μαθητές και σχηματίζει δικογραφίες σε βάρος τους

Η κυβέρνηση του πρώην καταληψία Τσίπρα συλλαμβάνει μαθητές και σχηματίζει δικογραφίες σε βάρος τους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016 | 4:58 μ.μ.

Πριν μερικές μέρες ο Α. Τσίπρας δήλωνε από το βήμα της βουλής υπερήφανος που στα νιάτα του πρωτοστατούσε στις μαθητικές καταλήψεις.
Σήμερα η κυβέρνησή του στέλνει μπάτσους και εισαγγελείς, συλλαμβάνει μαθητές, φτιάχνει εις βάρος τους δικογραφίες και τους προορίζει να καθίσουν στο ειδώλιο του κατηγορουμένου για να δικαστούν για τα «εγκλήματά» τους. Ότι δηλαδή συμμετείχαν σε καταλήψεις σχολικών κτηρίων.

Τι να σχολιάσει κανένας στην παρακάτω είδηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ;:

Έληξε η κατάληψη σε δύο σχολικά συγκροτήματα της Φθιώτιδας, με παρέμβαση εισαγγελέα. Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, κύκλωσαν το σχολικό συγκρότημα στο οποίο στεγάζονται το 5ο και το 6ο Λύκειο Λαμίας, προσήγαγαν 10 μαθητές και έναν γονιό που βρισκόταν, τους οποίους οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζει το 2ο ΕΠΑΛ Λαμίας, για το Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, όπου προσήγαγαν τέσσερις μαθητές.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ταυτοποίηση των προσαχθέντων, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία να συνταχτούν δικογραφίες. Έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας συγκεντρώθηκαν γονείς των μαθητών και περίμεναν τις εξελίξεις. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες, με παρέμβαση εισαγγελέα, έληξε η κατάληψη στο πρώτο ΕΠΑΛ της Λαμίας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2016 στις 10:30 μ.μ.

Συγνώμη για τον αδόκιμο όρο αλλά παπάρια καταλήψεις έκανε κ τότε ο τσίπρας.Ήταν σε ένα συντονιστικό με το πασοκ τότε κ μάλιστα ήταν η δεξιά του πτέρυγα αφού οι πασόκοι ήταν τσαμπουκαλεμένοι γιατί θέλανε να πέσει ο μητσοτάκης και να γυρίσουν στην μάσα.Κάνανε λοιπόν κατάληψη ένα μήνα κ μετά τα γύρισαν κ έγραφε η Αυγή οτι νικήσαμε κ να γυρίσουμε στα μαθήματά μας.Εμεις οι ινδιάνοι συνεχίσαμε κ με αποκορύφωμα τις συγκρούσεις του Γενάρη ρίξαμε κ υο. Υπουργό κ τον νόμο του.Μέχρι τέλους πήγανε τον αγώνα αγριεμένοι μαθητές,αναρχικός χώρος , η ομάδα Γράψα , η μικρή νεολαία του εεκ ,συσπειρωσάδες φοιτητες κ άλλες ομαδίτσες της επαναστατικής αριστεράς....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger