Home » , » Εις πολλά φράγκα Δέσποτα.

Εις πολλά φράγκα Δέσποτα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 | 11:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Αφού τηρούμε τις Παραδόσεις. Έτσι γίνονταν και στο Μεσαίωνα. Πάει ο Αρχιερέας, βρίσκει τον άρχοντα, του λέει τι θέλει ο Θεός, κι ο πολιτικός σκίζεται να τον εξυπηρετήσει. Ποιές 17 ώρες διαπραγμάτευση; Μια συνάντηση και σε μερικά λεπτά είχε παρθεί η απόφαση: Ότι διατάξει το παπαδαριό. Κι οι τοκογλύφοι. Μετά κάθισαν, έλεγαν ανέκδοτα να περάσουν οι δυο ώρες, να δώσουν λίγο σασπένς στους απέξω.

Φίλη, φίλησες το χέρι του παπά; Τα πόδια; Ακόμα καλύτερα. Μα παρεξήγηση ήταν αγάπη μου. Πάντα με τη θεοκρατία ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ. Θυμάστε το περιστέρι; Λέγεται ότι το είχε μαζί του το Ιερόν emo να το δείξει στον πρωθυπουργό.

Το διάλογο τον φαντάζεστε. Θα ήταν κάπως έτσι:

Άθεος (και καλά) Αλέξης: Δέσποτα ευλογήσον!

Ιερόν emo: Βρε αφορεσμένε, θες να σ' αρχίσω στον Εξάψαλμο; Θέλεις να σου κατεβάσω κάνα καντήλι;

Αλέξης: Μην εξάπτεσθε Πάτερ, θα κάνω ότι θέλει η αγιότητά σας.

Ιερόν emo: Ότι θέλω ε; Πάρε λοιπόν τα καινούρια βιβλία, μαζί με τα νομοσχέδια και βάλε τα εκεί που ξέρεις.

Αλέξης: Παρεξήγηση Μακαριότατε. Έλεος! αμάρτησα για να το παίξω Αριστερός.

Ιερόν emo: Δε σου είπα να μη λες αυτή τη λέξη; Τόσο καιρό παπατζής και δεν έμαθες τίποτα! Ρε συ, δεν μπόρεσες να τα βάλεις με μερικούς τοκογλύφους, θα τα βάλεις με μας που είμαστε τρις χειρότεροι; Τέλος πάντων. Εκατό μετάνοιες, διακόσια σταυροκοπήματα και πενήντα φορές το Πάτερ ημών. Ο δε Φίλης θα γράψει επιπλέον τριακόσιες φορές με μολύβι "Δε θα τα ξαναβάλω με τον Κλήρο". Να μη ξαναγίνει κάτι τέτοιο, γιατί οι θεούσες μου είναι πιο σκληρές από τους ισλαμιστές. Θέλεις να κάνουν γιούρια στο Μαξίμου;

Αλέξης: Όχι - όχι! Σας ευχαριστώ Μακαριότατε. Δούλος σας.

Ιερόν emo: Το Θεό να ευχαριστείς, που δεν είμαστε τίποτα φανατικοί. Που αγαπάμε αλλήλους και που συγχωρούμε τους "καταλληλότερους", έστω και πρώην...

Έτσι η Θεοκρατία καλά κρατεί στο Μπανανιστάν. Μπορεί το Ισλαμικό Χαλιφάτο να πνέει τα λοίσθια, αλλά οι ντόπιοι "Ταλιμπάν" γ***ν και δέρνουν άμα λάχει...
Ακόμα ένα θαύμα, για να μην αλλάξει τίποτα από την "ειδυλλιακή" εποχή της Ιεράς Εξέτασης. Βέβαια, όταν ο αγώνας είσαι σικέ, το αποτέλεσμα είναι προβλέψιμο.

Τζάμπα κόπος να ασχολούμαστε με το ΣΥΡΙΖΑ. Σε λίγο θα τον κηδέψουμε, θα φάμε τα κόλλυβα και θα του κάνουν οι φίλοι του οι παπάδες ένα μνημόσυνο, μα ένα μνημόσυνο, από τα πιο περιποιημένα.
Με το Μνημόνιο τι γίνεται; Με τις συντάξεις; Με το Χρέος; Ώρα για νηστεία μετά προσευχής...

ΥΓ Έτσι γίνεται γατάκια του ISIS. Βόμβες, χημικά, κανόνια, χατζάρες και σαχλαμάρες. Ιερώνυμος, Άνθιμος, Σεραφείμ, Αμβρόσιος... αυτά είναι όπλα μαζικής καταστροφής.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger