Home » , , » Ο Ν. Μπογιόπουλος απαντάει στο εμφυλιοπολεμικό και αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Άδωνι (Ηχητικό)

Ο Ν. Μπογιόπουλος απαντάει στο εμφυλιοπολεμικό και αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Άδωνι (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 | 11:03 μ.μ.


Σκέτη απόλαυση το ξεκατίνιασμα που γίνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως στο twitter και στο hashtag #Κουμμουνδουράκος από υποστηριχτές του Αδωνι Γεωργιάδη και των ψηφοφόρων της Ν.Δ που ασπάζονται το «άδειασμα» που υπέστη ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ από τον Γ. Κουμουτσάκο. 

Κάντε μια περατζάδα από κει και σίγουρα θα σας φτιάξει η διάθεση. Αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος της Ν.Δ η οποίος χαρακτήριζε «λάθος δήλωση» το χθεσινό εμφυλιοπολεμικό και αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Άδωνι Γεωργιάδη.

Από το hashtag που αναφέραμε είναι και η δήλωση που παραθέτουμε στην αρχική φώτο. Ανήκει στην γνωστή «κυρία» Χριστίνα Σιδέρη. Πρόκειται για ένα θηλυκό κλώνο του Φαήλου, πνευματικό παιδί του Πλεύρη, η οποία υπήρξε στέλεχος της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής της Α' Αθήνας.

Χτες στο μπλοκ μας είχαμε κάνει δυο σχετικές αναρτήσεις για τις σχετικές δηλώσεις του «κομμουνιστοφάγου» βουλευτή –τηλέμπορα (Εδώ και εδώ).
Την δεύτερη ανάρτησή μας που την υπέγραφε ο σύντροφος Μήτσος, την είχαμε συνοδέψει με ηχητικό το οποίο περιείχε την σχετική τοποθέτηση που είχε κάνει στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο Νίκος Μπογιόπουλος.

Όπως μας λέει, σήμερα, στο παρακάτω ηχητικό ο κομμουνιστής δημοσιογράφος «το τι "κολακευτικό" έχω ακούσει, (σ.σ.προφανώς από ομοϊδεάτες του Α. Γεωργιάδη) από χτες το βράδυ μετά την εκπομπή δεν λέγεται», οπότε επανέρχεται στο θέμα με τον γνωστό τεκμηριωμένο και καυστικό λόγο του.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger