Home » , » Ν. Μπογιόπουλος: Για το έγκλημα της Μαρφίν και την ασφαλίτικη σκευωρία που κατέρρευσε σήμερα στην ακροαματική διαδικασία (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: Για το έγκλημα της Μαρφίν και την ασφαλίτικη σκευωρία που κατέρρευσε σήμερα στην ακροαματική διαδικασία (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 | 10:33 μ.μ.

Αν και έχουμε κάνει ήδη δυο αναρτήσεις (Εδώ και εδώ) για το ότι σήμερα κατέρρευσε με πάταγο στην δικαστική ακροαματική διαδικασία η ασφαλίτικη  σκευωρία που παρουσίαζε σαν εμπλεκόμενους  στην φονική επίθεση στη τράπεζα Marfin  τους Θοδωρή Σίψα και Παύλο Αντρέεβ και οι δυο αναρχικοί με ομόφωνοι απόφαση του δικαστηρίου αθωώθηκαν, θεωρούμε σκόπιμο να παραθέσουμε σε ηχητικό την σχετική τοποθέτηση του Ν. Μπογιόπουλου.

Μιλώντας, λοιπόν, στην σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι σ’ αυτό το έγκλημα με θύματα 3 ανθρώπους «είχαμε φαινόμενα απίστευτης αστυνομικής αυθαιρεσίας». Και αφού αναφέρει τους γελοίους ασφαλίτικους ισχυρισμούς με τους οποίους οι δυο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην δίκη επικεντρώθηκε σε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα σε μια παράγραφο της έκθεσης που υπέβαλε η Πυροσβεστική, μετά την πυρπόληση της τράπεζας με τα τραγικά αποτελέσματα, αναφέρει ότι αυτό το χτύπημα δεν θα μπορούσα να υπάρξει και αυτή η φωτιά δεν θα μπορούσε σε τόσο λίγο χρόνο να επεκταθεί τόσο πολύ αν το εύφλεκτο υλικό που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν «ειδικού τύπου».

Καταγράφεται, λοιπόν στην έκθεση της Πυροσβεστικής ότι το υλικό που χρησιμοποιήθηκε ήταν «διαβαθμισμένο υλικό».  (Εδώ να σημειώσουμε ότι η ανακοίνωση της ίδιας της Μαρφίν,η οποία αναφερόμενη στην πυρπόληση της τράπεζας υποστήριζε ότι «πετάχτηκαν ειδικές μη συνηθισμένες βόμβες μολότοφ και αδειάστηκε το περιεχόμενο ενός μπιτονιού που περιείχε ένα ειδικό εύφλεκτο υλικό που προκαλεί άμεσα πυκνό καπνό και συνθήκες ασφυξίας. Οι διασωθέντες το παρομοιάζουν με "βόμβες napalm"»).

Και ο Ν. Μπογιόπουλος ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του αναρωτήθηκε: «Ποιοι έχουν πρόσβαση σε "διαβαθμισμένα υλικά"; Ποιοι εισάγουν "διαβαθμισμένα υλικά"; Που πουλιούνται αυτά; Γιατί δεν αναζητήθηκε απάντηση σ’ αυτά τα ερωτήματα; Για να δούμε αυτό το υλικό που προκάλεσε αυτό το έγκλημα ποιοι και πώς θα μπορούσαν να το έχουν προμηθευτεί». 

Ρητορικές είναι φυσικά οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου. Οι απαντήσεις είναι αυτονόητες.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 15 σχόλια

31 Οκτωβρίου 2016 στις 11:19 μ.μ.

τι ειναι το διαβαθμισμενο υλικο;

31 Οκτωβρίου 2016 στις 11:42 μ.μ.

Εύκολο είναι, Νίκο, να κατηγορούμε την Αντίδραση και τους μηχανισμούς της, γιατι ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! Εδώ, παραδόξως(;), δε θα μας κατηγορήσει και κανείς για ..."συνομωσιολογία"! Ανέξοδες καταγγελίες λοιπόν, χωρίς πολιτικό κόστος.
Ετσι "ξοφλάει" το κίνημα με τα καθήκοντά του;
Καθόμαστε σαν κότες, τρώμε τις προβοκάτσιες, συκοφαντούνται οι αγώνες των εργαζομένων, δικαιώνονται οι απανταχού διευθυντάδες, μαζί με τους φασισταράδες, που τηρούν με το ρόπαλο την "τάξη" στους χώρους εργασίας και στους δρόμους, μετά "καταγέλλουμε" τους "γνωστούς αγνώστους" (που όόόόλοι τους ξέρουν, τόσο, ώστε δε χρειάζεται κανείς να τους ονοματίσει...), όπως επιβάλλει η δημοκρατική κομιλφότης και ....καθαρίσαμε;!;!
Γιατί "εμείς δεν αστυνομεύουμε το κίνημα"(!), άρα, ούτε και τους χαφιέδες "του";
Αλεξιπτωτιστές ήταν αυτοί, που πέσαν στη Μαρφίν με το διαβαθμισμένο υλικό;
Δεν περπάτησαν δίπλα-δίπλα με άλλους; Αν φορούσαν κουκούλες, τις φορούσαν από το πρωϊ, που ξεκίνησαν από το σπίτι τους; Δεν τους είδαν κάποιοι να τις φοράνε ; Το "υλικό", που κουβαλούσαν, δεν το είδε κανείς;
Μήπως κι αυτοί, που φωνάζαν απέξω από το κτίριο "καλά να πάθετε!" ήταν επίσης χαφιέδες; Κι αν ναί, δίπλα τους δεν υπήρχαν άλλοι, μη χαφιέδες, που τους άκουσαν; Τι μέτρα πήραν, όλοι αυτοί, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΧΑΦΙΕΔΕΣ-ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ;
Τάχω βαρεθεί, αυτά τα "δημοκρατικά", τα "όλοι μαζί", τις χίππικες γλυκανάλατες σούπες του Μάη '68 και της μεταπολιτευτικής "ενότητας των δημοκρατικών δυνάμεων". "Τραβάτε με (η βαράτε με) κι ας κλαίω", μου θυμίζουν όλα αυτά, και με το συμπάθειο.
Ποιός ο λόγος, λοιπόν, να μη μας κάνουν και ...Κυβέρνηση(!), όταν με το καλό έρθει η ώρα μας;
Από δω παν κι οι άλλοι....
=============================

Η "αστική δικαιοσύνη", που χτές "δίκασε δίκαια κατ' εξαίρεση", δεν έτυχε να κάνει αλλη μια παρόμοια "εξαίρεση" και να διατάξει έρευνα για αυτούς, που πετάγαν τα κομμένα μάρμαρα και στείλανε 70 ανθρώπους στον Ευαγγελισμό την 20/10/11;
Αλλά, ξέχασα, λύγισε "κάτω από την πίεση των αγώνων αλληλεγγύης στους διωκόμενους αγωνιστές", τις πορείες των διακοσίων - τριακοσίων(;), που συγκλόνισαν την Αθήνα.
Τους "αλληλέγγυους" φοβάται η αστική δικαιοσύνη!
Τι, το ΠΑΜΕ θα φοβηθεί, με τις πέντε-δέκα χιλιάδες, που κατεβάζει δυο-τρείς φορές το μήνα τουλάχιστον;

1 Νοεμβρίου 2016 στις 6:39 μ.μ.

Και που θες να καταλήξεις Σεχταρ, τρομερέ (λέμε τώρα);;;

1 Νοεμβρίου 2016 στις 9:48 μ.μ.

Τόσα ερωτήματα έθεσα! Θέλεις και το ...συμπέρασμα(!) για να ...διαφωνήσεις στα σίγουρα!
Παίρνουμε και ρίσκα στη ζωή....

2 Νοεμβρίου 2016 στις 9:27 μ.μ.

Χρησιμοποιούσαμε και στις Διαβιβασεις κάποτε αυτόν τον όρο για τα έγγραφα, σημαίνει επίπεδο απορρήτου (απόρρητο,άκρως απόρρητο κλπ.κλπ.) Κοινώς υλικό επικίνδυνο άρα μη εμπορεύσιμο.

2 Νοεμβρίου 2016 στις 9:29 μ.μ.

Όπως λέγαμε κάποτε στις διαβιβάσεις διαβαθμισμενα έγγραφα - απόρρητο άκρως απόρρητο κλπ. Κοινώς μη εμπορεύσιμο λόγω επικινδυνότητας..

3 Νοεμβρίου 2016 στις 4:44 π.μ.

Για την υπόθεση της Μαρφίν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα
1. Tο κράτος χτυπά για να τρομάξει τον λαό "να κάτσει σπίτι" γιατί αυτός έχει αρχίσει να βγαίνει μαζικά στους δρόμους και να φωνάζει ενάντια στην επίθεση που δέχεται, γεγονός που ανησυχεί, και δικαίως, το σύστημα
2. το κράτος προβοκάρει. Χρεώνει την στυγερή δολοφονία στην «ακραία» εξωκοινοβουλευτική αριστερά.
Δεν του πολυβγαίνει καλά και το γυρνά στους αναρχικούς.
Από εκεί ξανά στην εξωκοινοβουλευτική.
Μετά το επεκτείνει σε ολόκληρη την αριστερά και έπειτα «το ξεχειλώνει» σε όποιον διαδηλώνει, για να το «ξεφτιλίσει» πια στο τέλος φτάνοντας στον πραγματικό του στόχο : σε όλο τον λαό που παλεύει ή έστω σκέφτεται να διεκδικήσει τα δίκια του
3. σε όλη τη διαδικασία φυσικά ρόλο παίζουν τα φασιστοκάναλα που κάποιοι ανησυχούν για το μέλλον τους, οι κάθε λογής δεξιοί και φυσικά οι φασίστες.
Πλάι πλάι κουβέντες αποδοχής, παραδοχής και εν μέρει και παραλλαγμένης αναπαραγωγής της προσφερόμενης «πραγματικότητας» ξεστομίζουν διάφοροι «αριστεροί διανοούμενοι»
4. ο κόσμος σοκάρεται.
Αποδέχεται ασυνείδητα την ήττα, δεν συνειδητοποιεί το παλιό κόλπο του συστήματος.
Δεν ξέρει βλέπετε για το Ράιχστακ, για τις «αυτοκτονίες» σε Ιταλία και Γερμανία, για το τι φόρτωσε το μεταεμφυλιακό κράτος των δοσίλογων συνεργατών των Γερμανών ναζί και των αμερικανοάγγλων ιμπεριαλιστών στους κομμουνιστές και στους δημοκράτες αγωνιστές αυτού του τόπου, δεν ξέρει τον πραγματικό λόγο που ο Παναγιωτάκης εκείνο το αμούστακο παιδί σύρθηκε στις φυλακές πριν από μόλις λίγα χρόνια (ο οποίος φυσικά και δεν ήταν το χρώμα των παπουτσιών του αλλά η συμμετοχή του στο φοιτητικό κίνημα που ανέτρεψε τότε την επιχειρούμενη αναθεώρηση του άρθρου 16 και ταρακούνησε σύστημα και την τότε κυβέρνησή του).
Και το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας να του τα πει όλα αυτά….
Αυτό έγινε στη Μαρφίν.
Ένα έγκλημα του δολοφονικού αστικού κράτους που για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κεφαλαίου δεν έχει κανένα ηθικό δίλλημα να σκοτώσει και πόσο δε μάλλον να χρεώσει τα διάφορα εγκλήματά του στο λαό για να τον μουδιάσει και να τον αποτρέψει έστω και προσωρινά από το να διεκδικήσει αυτά που του κλέβει, αυτά που παράγει, αυτά που δικαιούται.
Και αν αυτά είναι αυτά που ξέρω υπάρχουν δυστυχώς και κάποια άλλα όχι λιγότερο σημαντικά που δεν ξέρω.
Δεν ξέρω πως το ΠΑΜΕ «των χιλιάδων» θα απαντήσει σε αυτή την πραγματικότητα ξεκομμένο από τις μάζες με τις περιφρουρημένες κομματικές του φιέστες. Πως αυτή του η στάση δεν ενισχύει ή έστω απλά δεν ενοχλεί τις προαναφερθείσες επιδιώξεις.
Δεν ξέρω πως διάφοροι εξωκοινοβουλευτικοί ριζοσπάστες θα περιμαζέψουν τις τόσες ουρές που έχουν δημιουργήσει με την πολιτική ανοχή στην αυτονομία και στον ελευθεριασμό, όταν δεν δείχνουν στην συγκρότησή τους να ξεφεύγουν από αυτή ριζικά, αλλά την κρατούν, στα λόγια και ελαφριά βέβαια, οπορτουνιστικά σαν εργαλείο πρόσκαιρης μαζικοποίησής τους.
Δεν ξέρω πως εγώ και όποιος άλλος σκέφτεται παρομοίως θα μπορέσω να δώσω αξία σε αυτά που λέω όταν δεν ήξερα καν την ιστορία αυτής της δίκης πριν γίνει και δεν έχω κάνει τίποτα για το θέμα.
Δεν ξέρω πως το παλληκάρι που ξέρω χρόνια στο κίνημα και που πέτυχα εκείνη τη μέρα σο πανεπιστήμιο κάπου σε κάποια φάση της διαδήλωσης (και ίσως διαβάζει και αυτό το ποστ τώρα), σε ποια πορεία πραγμάτων θα αποκτήσει «το μυαλό» να μην σκέφτεται και έτσι να μην λέει «για μια βλακεία που έκαναν κάποιοι ίσως δικοί μας (με την γενική έννοια), πότε θα καταλάβει ότι σκεπτόμενος αναπαράγει αυτό ακριβώς που το σύστημα θέλει.
Πότε θα γίνει κατανοητό ότι ο Βγενόπουλος προφανώς και έχει ευθύνη για το έγκλημα η οποία στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι έμμεση, αλλά την εκδίκηση δεν θα την πάρουμε κρυβόμενοι αλλά οργανονώμενοι σε ένα κίνημα που θα μπορεί να δείξει το μεγάλο όμορφο και αήττητο πρόσωπό του, που θα έχει βέβαια ουλές πολλές πλέον, το πρόσωπο του αγωνιζόμενου, ενωμένου λαού

3 Νοεμβρίου 2016 στις 9:02 μ.μ.

Πολλά "δεν ξέρεις" p.v. κι έτσι δεν είναι περίεργο, που δεν κατάφερες να μας φωτίσεις, τι ακριβώς έγινε στην Μαρφίν.
Από που προκύπτει πως το ΠΑΜΕ "είναι ξεκομμένο από τις μάζες";!;!
Ποιές είναι οι "μάζες" από τις οποίες "είναι ξεκομμένο" το ΠΑΜΕ;
Αυτές που περίμεναν την Μαρφίν σαν ουρανόθεν δικαιολογία για να επιστρέψουν στον καναπέ τους και στο βολικό "όλοι ίδιοι είναι";
Η αυτές οι έστω προσωρινά λίγες "χιλιάδες", που και σήμερα το πρωϊ διαδήλωσαν για τις συντάξεις;
Και πως "αυτή του η στάση δεν ενισχύει ή έστω απλά δεν ενοχλεί τις προαναφερθείσες επιδιώξεις";
(Καταρχήν είναι πολύ διαφορετικό το "ενισχύει" από το "απλά δεν ενοχλεί", αλλά, καθώς φαίνεται, εσύ αρκείσαι στο ότι σε βολεύουν και τα δύο....)
Αλλά, τέλος πάντων, για κάνε μας πιο λιανά και τις δύο εκδοχές σου για το ΠΑΜΕ.

Και δείξε μας επί τέλους εσύ ένα καλύτερο "ΠΑΜΕ" η δεν-ξέρω-γω-τι έχεις στο μυαλό του.
Γιατί το "δεν με καλύπτει τίποτε", είναι σε πιο διαννοουμενέ η έκδοση του απλοϊκού λαϊκού "καναπέ".

Αλλά να αποπειραθώ να σου πω εγώ τι θα είχε συμβεί, αν η Μαρφίν είχε καεί μέσα από τις "περιφρουρημένες και αποκομμένες από τις μάζες κομματικές(!;!;) φιέστες" του ΠΑΜΕ;
Πολύ απλά, ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ "ΔΙΑΝΑ" ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ.
Κι αυτό είναι που σας τηγανίζει όλους.
Στη Μαρφίν, οι προβοκάτσιες, που χρόνια τώρα κανακεύατε, ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ εναντίον σας αντί για το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ, που ελπίζατε... Κι αυτό το πέτυχαν τα ΠΑΜΕ/ΚΚΕ σηκώνοντας ένα βαρύ σταυρό.
Μπορούσε να γίνει αλλιώς;
ΟΧΙ δεν μπορούσε. Τα χρόνια του "πασοκ" και των "λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων" ανήκουν στο παρελθόν. Τα προβλήματα, που βάνει η εποχή μας είναι περισσότερο από ποτέ ταξικά.
Η με το Κεφάλαιο η με τους εργάτες!

5 Νοεμβρίου 2016 στις 12:29 μ.μ.

Η ανοησία δεν έχει χρώμα
Δεν ξέρω αν εκπροσωπείς το κκε και για αυτό τον λόγο θα απαντήσω σε σένα και όχι στο κκε, λέγοντας φυσικά την δική μου άποψη η οποία και φυσικά δεν αλλάζει ανάλογα με το σε ποιον απαντώ.
Λες λοιπόν : «Ποιές είναι οι "μάζες" από τις οποίες "είναι ξεκομμένο" το ΠΑΜΕ; Αυτές που περίμεναν την Μαρφίν σαν ουρανόθεν δικαιολογία για να επιστρέψουν στον καναπέ τους και στο βολικό "όλοι ίδιοι είναι"»
Δεν λες λοιπόν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από όσα λέει το σύστημα εδώ και πολλά χρόνια.
Ο λαός είναι στον καναπέ του και του αξίζει ότι παθαίνει, του αξίζει να τον κυβερνάει το σύστημα όπως αυτό θέλει.
Χάνεται το δίκαιο όταν υποτιμούνται οι μάζες, δηλαδή οι κινητήριες μηχανές της ιστορίας, αυτές και η πάλη τους.
Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τις ατάκες/συνθήματα «δείξαμε τον συσχετισμό, ανατρέπουμε τον συσχετισμό στην κάλπη», «αλλαγή δεν γίνεται χωρίς το κκε – κκε δυνατό 17%», «διόρθωσε την ψήφο σου», και άλλες τόσες που είναι ένα απλό δείγμα που καταδεικνύει αυτό ακριβώς που λέω.
Η υπόθεση έχει ως περίπου ως εξής : «λέτε εσείς τα κομμουνιστικά σας, κάνετε τις κινητοποιήσεις σας, αλλά όταν έρχεται η κρίσιμη κάθε φορά ώρα, (ασεπ 97, φοιτητικά 2007, σύνταγμα 2010 και πόσες άλλες περιπτώσεις) θα σαλπίζετε υποχώρηση, θα τα λέτε ήσυχα ή και καθόλου, και θα καλείτε σε εκλογές.
Καμία φορά βέβαια λόγω της δυναμικής της κατάστασης και της αδυναμίας των σχεδίων επί χάρτου να ταιριάξουν με την ζωή, το πλαίσιο ταράζεται είτε από την μία πλευρά (π.χ. κάποιες περιπτώσεις κινητοποιήσεων ναυτεργατών κ.α.), είτε από την άλλη (π.χ. χτύπημα χρυσής αυγής στο κκε κ.α.), αλλά υπάρχουν δυνάμεις επαναφοράς και από τις δύο πλευράς της διελκυστίνδας.
Και αφού τόσο σε ενδιαφέρει μάθε ότι το «δεν ενοχλώ» με το «ενισχύω» σαφώς και έχει διαφορά και σαφώς και εννοώ το πρώτο, αλλά μάθε και κάτι άλλο. Όταν μιλάμε για μια υπόθεση πολλών χρόνων η απόσταση μεταξύ των δύο διαφορετικών εννοιών μικραίνει και το ποια επικρατεί εξαρτάται από την περίοδο.

5 Νοεμβρίου 2016 στις 12:30 μ.μ.

Λες έπειτα : «Και δείξε μας επί τέλους εσύ ένα καλύτερο "ΠΑΜΕ" η δεν-ξέρω-γω-τι έχεις στο μυαλό του.
Γιατί το "δεν με καλύπτει τίποτε", είναι σε πιο διαννοουμενέ η έκδοση του απλοϊκού λαϊκού "καναπέ".»
Στο πρώτο σκέλος.
Και πάλι δεν λες τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την αναπαραγωγή του μικρότερου κακού.
Μα φίλε μου η λογική του μικρότερου κακού είναι που έφερε τον σύριζα καβάλα στο άλογο, που κάποτε οδήγησε στην άλωση όλης του κομμουνιστικοφέρουσας αριστεράς από το πασοκ….
Και μη βιάζεσαι να βρεις ευκαιρία να κράξεις. Σαφώς και δεν ταυτίζω κκε με συριζα η με πασοκ.
Όχι, αυτό που ταυτίζω είναι η λογική του μικρότερου κακού (ή αν θες του μικρότερου καλού για την περίπτωση που αναφέρεσαι) που λέει ότι επειδή δεν υπάρχει κάτι καλό ας βολευτούμε με κάτι καλύτερο από τα υπαρκτά.
Την λογική που εξέφρασε η συναδέλφισσα μου προχτές, «μα φυσικά και θα πάω με το παμε, που αλλού μπορείς να διαμαρτυρηθείς με ασφάλεια».
Όχι δεν είμαι ενάντια στην περιφρούρηση, κάθε άλλο. Είμαι σαφώς υπέρ της αναγκιαότητάς της, υπέρ της οργάνωσης.
Αλλά αυτό είναι παντελώς διαφορετικό από το να υπόσχομαι ασφάλεια σε όσους καλώ…… να πολεμήσουν το δολοφονικό αστικό κράτος….
Στο δεύτερο σκέλος : τι έχω στο μυαλό μου και με ποιους είμαι ? μα είμαι με τους χιλιάδες του λαού που έδωσαν όλες τις προαναφερθείσες μάχες, με το επίπεδο συγκρότησης το οποίο είχαν και το οποίο αν θέλω να τολμήσω να το χαρακτηρίσω χαμηλό θα πρέπει πριν από αυτό να αναλάβω την ευθύνη για το ότι είναι χαμηλό. Κάτι που εσύ καθόλου δεν κάνεις….
Τι έχω στο μυαλό μου ? μα ένα κκε που εκτός από το δεύτερό του κ θα έχει ψηλά και το δεύτερο.
Ονειροβατώ ?
Όχι γιατί ότι υπήρξε μπορεί να ξαναυπάρξει στους όρους και τις ανάγκες του σήμερα.
Και κκε φίλε υπήρξε πριν το καταλάβει η χουρτσοφική κλίκα του Κολλιγιάννη….
Και θα ξαναυπάρξει, και θα παλέψουμε για αυτό.
Και δεν θα χωρά ούτε την φίλη του Βαρδινογιάννη την Κανελη (ξέρω δεν είναι στο κόμμα, είναι απλά εκπρόσωπος), ούτε συγκηβερνήσεις (ξέρω αυτά είναι «παλιά») , ούτε ιμπεριαλιστικές ελλάδες (αυτά μάλλον είναι σημερινά), ούτε διόρθωσε την ψήφο σου και αιτήματα εκλογών την ώρα που ο λαός είναι στους δρόμους και αντιστέκεται (αυτά μάλλον είναι επίσης σημερινά).
Για το τελευταίο σου κομμάτι :
«Στη Μαρφίν, οι προβοκάτσιες, που χρόνια τώρα κανακεύατε, ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ εναντίον σας αντί για το ΠΑΜΕ/ΚΚΕ, που ελπίζατε... Κι αυτό το πέτυχαν τα ΠΑΜΕ/ΚΚΕ σηκώνοντας ένα βαρύ σταυρό.»
Έχω να πω ότι αν τα υποστηρίζεις αυτά δυστυχώς προσομοιάζεις σε είσαι έναν απλό προβοκάτορα…..
Ποιος κανάκευε ρε ! ξέρεις που μιλάς και τι έχω υποστεί σε διαδικασία «αντικανακέματος» χωρίς να έχω την δυναμικά που έχει το παμε (είναι σαφές ότι δεν διάβασες τι έγραψα για τις διαχρονικές ευθύνες ανοχής, σαν οπαδός διάβασες μόνο ότι αφορά την ομάδα σου) ?
προφανώς και δεν ξέρεις και ούτε σε νοιάζει να μάθεις.
Μπορεί να ντύνεις την προβοκάτσια σου αναφέροντας το πράγματι βαρύ τίμημα, «»το βαρύ σταυρό» (στον οποίο ελπίζω να θυμάσαι και να μην ξεχνάς και εσύ ότι όταν το παμε δέχτηκε την δολοφονική επίθεση από «αναρχο»μπαχαλοασφαλίτες, δέχτηκε και χημικά από την μεριά των ματ που είχαν τραγική συνέπεια), αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι είναι προβοκάτσια, και ως τέτοια δεν την απαντώ, όπως και το αισχρό εξυπναδίστικο κλείσιμό σου, όπως και κάθε άλλη απάντηση τέτοιου τύπου…

6 Νοεμβρίου 2016 στις 8:12 μ.μ.

H μικροαστική αριστερίστικη ανοησία πάντως έχει χρώμα: Πρασινοροζουλί σε μαύρο φόντο.
Τέτοια απώλεια ψυχραιμίας (τα προδίδει ο σωρός σολοικισμών/βαρβαρισμών...), τέτοιο απίθανο συνονθύλευμα από συνειρμικούς "συλλογισμούς" (ο θεός να δώσει λογικό περιεχόμενο σε "σκέψεις", που πυροδοτούνται αυτόματα από τυποποιημένα εθιστικά κλισέ) που αλληλοανατρέπονται μόνο στο ..."ιντιμίντια" μπορείς συνήθως να βρείς!
Ρε, καρπαζοεισπράκτορες, που έχετε αναγάγει το "κρυφτούλι" και την ...καρπαζοείσπραξη από τα ΜΑΤ σε ..."προαναφερθείσες μάχες με ...το επίπεδο συγκρότησης (α, μπα;) το οποίο είχαν..." άστε τον ...Κολλιγιάννη και την ..Κανέλη, είναι πολύ πιο ψηλά από τη μιζέρια σας.
Κοιτάχτε μη γινόσαστε ξανά και ξανά οχήματα προβοκάτσιας και υπονόμευσης του Λαϊκού Κινήματος και κυρίως κοιτάχτε πως να κατεβαίνετε στον δρόμο συντεταγμένοι και με σαφές κάθε φορά ΠΛΑΝΟ ΗΜΕΡΑΣ, με βάση τα δικά σας προγράμματα (αν, και όσοι, έχετε τέτοια...) κι όχι σε ...μπουλούκια, που τα καλαναρχάνε οι "υπηρεσίες", και αφού κάνουν τη δουλειά τους, μετά σας σκορπάνε με δυο-τρείς κρότου-λάμψης σα γαλόπουλα και τρέχετε μετά να ...κρυφτείτε(!) στα μπλοκ του ΠΑΜΕ! Δεν ξέρω την ..."συναδέλφισσά σου" αλλά κι έτσι να στώπε μην εξανίστασαι, αν κάνετε κάτι τουλάχιστον να το παραδέχεστε όπως εκείνη! "Επαναστάτες" του γλυκού νερού.
Τα χρόνια της μικροαστικής αθωότητας τέλειωσαν.

7 Νοεμβρίου 2016 στις 12:44 μ.μ.

Γραφω απο κινητο κ θα μαι συντομος. 1. Απαντησεις σε τιποτα απο ολα ειπωθηκαν δεν δωθηκαν απο τον Σεχταρ τον τρομερο. 2.Και δεν θα μπορουσαν να δωθουν. Ποτε κανενας πορωμενος οπαδος δεν ξερει καμια διαφορετικη απαντηση απο το "αμα ξαναμιλησεις για την ομαδα μου θα σε τσακισω". Και αυτο δεν εχει να κανει με την ανυπαρκτη ελευθεριας σκεψης που ειναι μια μικροαστικη εφευρεση. Αλλα με την ελειψη ταξικης συγκροτησης και λογικης. 3. Κανεναν πανικο δεν εχω. Πανικο εχεις εσυ κι οποιος αλλος μικροαστουλης η ρεβιζιονιστης τρομαζει απο τις αληθειες και νομιζει οτι μπορει να τις καλυπτει με φωνες η με τραμπουκισμους οταν ακουγονται. 4. Και περι αληθειας ο λογος οποιος ενδιαφερεται για την ουσια ας γυρισει πισω στο πρωτο σχολιο που εκανα και ας μην μπερδευτει απο αυτην την ανουσια αντιπαραθεση που κακως μπηκα με εναν τυπο που προσπαθει να κρυψει τον χουλιγκανισμο του πισω απο μια κοκκινη σημαια. 5. Δεν μπορω ομως να μην αναφερω τα εξης. Το ιντιμιντια το χω ανοιξει μια φορα οταν με προβοκαρε προσωπικα καθως και τον χωρο που πολιτικα κινουμουν. Ο Σεχταρ κ καθε Σεχταρ πολλες για να κανει "αντιπαρσθεση" με ατομα που τον κανουν να νιωθει σπουδαιος στη μικροτητα του. Τον πανικο τον φερει λοιπον συτος που απαντα σε συνομιλητη που κατασκευαζει με το μυαλο του και οχι στον πραγματικο. 6. Θα μου εκανε εντυπωση που ξερεις τον Κολιγιαννη (αν τον ξερεις), αλλα δεν μου κανει καθως καθε οργανωμενος οπαδος ξερει τους πσρελθοντολογικους προεδρους που ειχαν διοριστει στην ομαδα του. Τραβα λοιπον σε κανα σωματειο να ψηφισεις κοινο προεδρειο με τη δακε.να ψηφιζεις λευκο σε ψηφισματα αλληλεγγυης για τους Τουρκους κομμουνιστες της ΑΤΙΚ που δικαζονται στα ιμπεριαλιστικα δικαστηρια της Γερμανιας και ασε τα μαθηματα για το τι ειναι αριστερισμος.

7 Νοεμβρίου 2016 στις 12:56 μ.μ.

Α και πως το ξεχασα. Αν ο Κολιγιαννης και η Κανελη ειναι πιο ψηλα απο οτιδηποτε.αυτο το οτοδηποτε μπορει να ειναι μονο η ιστορικη σπουδαια θεση του πρωτου στους πρωτοπορους διαλυσης του ηρωικου τοτε κκε. Και η πραγματικα μεγαλη οικονομικη επιφανεια της δευτερης.... Α και η πιο ψηλη θεση στο γηπεδο. Στα επισημα. Διπλα στους πρασσινους ( μια και σου σρεσουν οι αναφορες σε χρωματα) μεγιστανες φιλους της

8 Νοεμβρίου 2016 στις 10:54 π.μ.

καλα εσυ δεν ξερεις τι σου γίνεται,,,εχεις και παραισθήσεις

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger