Home » , , » Κατάρρευση με πάταγο η ασφαλίτική σκευωρία σε βάρος των αναρχικών Σίψα και Αντρέεβ τους οποίους παρουσίαζαν δράστες στο έγκλημα της Μαρφίν. Αθωώθηκαν ομόφωνα στο δικαστήριο!

Κατάρρευση με πάταγο η ασφαλίτική σκευωρία σε βάρος των αναρχικών Σίψα και Αντρέεβ τους οποίους παρουσίαζαν δράστες στο έγκλημα της Μαρφίν. Αθωώθηκαν ομόφωνα στο δικαστήριο!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 | 6:40 μ.μ.



Εμείς απ’ τις 15 Οκτώβρη   είχαμε κάνει την εκτίμηση ότι στην ακροαματική διαδικασία θα καταρρεύσει με πάταγο η ασφαλιτική σκευωρία που παρουσίαζε σαν εμπλεκόμενους  στην φονική επίθεση στη τράπεζα Marfin  τους αναρχικούς Θοδωρή Σίψα και   Παύλο Αντρέεβ.

Όπως αναφέρει η είδηση από αστικά ΜΜΕ Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Πρωτοβάθμιο Κακουργιοδικείο ο Θοδωρής Σίψας και ο Παύλος Αντρέεβ, που ήταν κατηγορούμενοι για τον φονικό εμπρησμό της MARFIN ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος για τη βομβιστική επίθεση στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, στα επεισόδια κατά τη διάρκεια συλλαλητηρίου, τον Μάιο του 2010, για το πρώτο μνημόνιο.

Απαλλακτική ήταν και η πρόταση της εισαγγελέως έδρας.

Ας θυμηθούμε τι γράφαμε στον ιστότοπο μας στην περασμένη ανάρτηση που αναφέραμε:

Μετά από αλλεπάλληλες αναβολές –που δεν προκάλεσαν οι κατηγορούμενοι- ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της τράπεζας MARFIN με τα τρία θύματα, καθώς και για την επίθεση στο βιβλιοπωλείο «Ϊανός» γεγονότα που είχαν εξελιχθεί κατά την διάρκεια συλλαλητηρίου ενάντια στο πρώτο Μνημόνιο τον Μάη του 2010.

Στην πρώτη περίπτωση, στον εμπρησμό της τράπεζας δηλαδή, κατηγορούμενος βρίσκεται ο αναρχικός Θοδωρής Σίψας και στην δεύτερη ο Παύλος Αντρέεβ.

Εμείς ρισκάρουμε να κάνουμε την εκτίμηση ότι στην διάρκεια της ακροαματικής διαδικασία θα καταπέσουν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι αναρχικοί και θα αποδειχτεί –όπως τόσες φορές στο παρελθόν- ότι πρόκειται για μια ακόμα ασφαλίτικη σκευωρία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger