Home » , » Κούλης: Ο καταλληλότερος δήμιος. Τον συνιστούν οι Γερμανοί, η Siemens και τώρα τον προτείνει και ο... Μπουτάρης

Κούλης: Ο καταλληλότερος δήμιος. Τον συνιστούν οι Γερμανοί, η Siemens και τώρα τον προτείνει και ο... Μπουτάρης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 | 5:03 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν μπορεί να μη θυμάσαι αριστερέ μου καρντάση, όταν πρωτοβγήκε δήμαρχος ο Μπουτάρης, πόσο χάρηκες. Ήταν περισσότερο, γιατί δεν τον ήθελε ο Άνθιμος, ή τουλάχιστον έτσι νόμιζες. Έλα όμως που τώρα είναι στο ίδιο κόμμα.

"Στηρίζω Μητσοτάκη γιατί είναι ο καλύτερος"! Μας είπε. Όχι δεν μιλάει το ποτό, μιλάνε τα φράγκα. Τα πολλά λεφτά. Γιατί ο δήμαρχος είναι πλούσιος και ξέρει το συμφέρον του.
Είναι καλύτερος λοιπόν o Κούλης. Για τους πλούσιους φυσικά. Για τους υπόλοιπους, απλά δεν νοιάζονται.

Θυμάσαι πόσο αλληλοκατηγορούνταν, πόσο λυσσασμένα πολεμούσε παλιά η ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ; Για την κουτάλα. Ποιός θα πάρει τη μεγαλύτερη μερίδα, το καλύτερο κοψίδι από το κρέας του εργαζόμενου. Κι όταν κάποιοι έλεγαν, ότι ήταν ίδιοι ακριβώς κι ότι δούλευαν τον κόσμο, οι γαλάζιοι και πράσινοι "ταλιμπάν" άφριζαν από το κακό τους, έσκιζαν τα ρούχα τους από ανίερη αγανάκτηση, ενώ προσπαθούσαν να μας πείσουν πόσο πολύ διαφέρουν. Το είδαμε. Ποιός είναι ποιός είπαμε;
Τώρα φυσικά που έπεσαν οι μάσκες, φαίνεται τι πιστεύει ο καθένας. Καμία εντύπωση δεν μας κάνει, ότι κι αν πουν. Και μην πέσεις από τα σύννεφα, αν δεις αύριο τους δήθεν σοσιαλιστές να προσκυνάμε τέως πρίγκιπες και να εμφανίζονται βασιλικότεροι του Κοκού.

Δήμαρχε, δεν βλέπω να σε πιστεύει κανείς. Τσάμπα η διαφήμιση. Δεν τραβάει ο Κούλης, δεν τον εμπιστεύεται ούτε η Ντόρα. Έτσι, στην απελπισία τους, οι τοκογλύφοι αρχίζουν τα παραμύθια. Στα παραμύθια εμφανίζονται οι πρίγκιπες καβάλα στο καλάμι. Να υπάρχει κι αυτή η εκδοχή, μπας και τσιμπήσει κάνας χάνος. Νέοι άνθρωποι με παμπάλαιες ιδέες, για να παραφράσω μια παλιά διαφήμιση του Μπαμπά Βρικόλακα. Έταζε και το '90 νέες θέσεις, μειώσεις φόρων... Τον πίστεψαν και ψώνισαν από σβέρκο. Το φύσαγαν μετά οι εργαζόμενοι, αλλά δεν κρύωνε. Ευτυχώς ο Σαμαράς έκανε το μοναδικό καλό στη ζωή του κι απαλλαγήκαμε στο τσακ από τον Επίτιμο των Νοσφεράτου Δαγκώνουν. Αλλιώς θα είχαμε Μνημόνιο από τότε. Τώρα ο γιός θέλει να συνεχίσει την καταστροφή που άφησε στην μέση ο πατέρας του.

Καλύτερος είναι ο Κούλης μην τα συζητάς. Ο καλύτερος νεοφιλελεύθερος σκοπευτής. Σου χτυπάει σύνταξη, μισθό και θέση εργασίας ταυτόχρονα από την αντιπολίτευση. Που να βρεθεί σε καλύτερη θέση, δεν θα μείνει τίποτε όρθιο. Ότι έμεινε θα το ξεπουλήσει, μέχρι και τα νεφρά μας. Τα μέζεα μας όμως τα έχει πάρει από τώρα.

Ο καταλληλότερος δήμιος. Τον συνιστούν οι Γερμανοί, η Siemens και τώρα τον προτείνει και ο... Μπουτάρης. Κατά τα άλλα ο δήμαρχος δεν είναι Νέα Δημοκρατία. Τσόντα όμως; Γιατί υπάρχουν κι οι πολιτικές τσόντες, τα δεκανίκια. ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ (τσόντα ρετρό) Λεβέντης... Ο Λεβέντης παίζει τώρα με τον Αλέξη αλλά θέλει και τους υπόλοιπους, αυτούς που τους εύχονταν να ψοφήσουν...

Το έχουμε πει, θα το επαναλάβουμε, γιατί η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως. Και παθήσεως καθόσον την πατάμε συνέχεια δεκαετίες τώρα: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ. Όταν ψηφίζεις τους κάλπικους, όταν στέλνεις στη Βουλή απατεώνες, μην περιμένεις χαΐρι. Στο ξαναλέω, είναι απόλυτα ίδιοι. Μόνο φάτσες αλλάζουν και ρούχα. Σκοτώνονται μόνο και μόνο για τη λεία. Να το θυμηθείς στις επόμενες εκλογές, όταν γίνουν. Θα προσπαθήσουν να σου παρουσιάσουν το ίδιο δηλητήριο σε διάφορα μπουκαλάκια με διάφορα χρώματα. Αν το πιείς πάλι... ε μετά είσαι άξιος της τύχης σου... mitsos175.

Β.Κ: Κάπου δυσκολεύεσαι να παρακολουθήσεις την «συνέπεια» Μπουτάρη. Από δημοτικός σύμβουλος με την υποστήριξη του ΚΚΕ το 2002, έγινε υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2004, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε ιδρυτικό μέλος της ΔΡΑΣΗΣ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα του Στέφανου Μάνου το 2009. Από κει και πέρα κατά καιρούς δήλωσε την υποστήριξη του στην ΔΗΜΑΡ, την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Σταύρου Θεοδωράκη και στο πολιτικό του εγχείρημα …
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

16 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7:15 μ.μ.

...Η κυβέρνηση προχωρά σε συνέδριο-φιέστα για τον κατώτερο μισθό, μαζί με τους βιομήχανους και τις άλλες εργοδοτικές οργανώσεις αλλά και τις ξεπουλημένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων, τα σταθερά και χρήσιμα στηρίγματα των αφεντικών. Πλάι τους θα στέκονται οι αυθεντίες και οι εξειδικευμένοι απ’ όλη την Ευρώπη στο ξήλωμα των εργατικών δικαιωμάτων, της κατεδάφισης των συλλογικών συμβάσεων και των μισθών ώστε να δώσουν την τεχνογνωσία τους στην ελληνική κυβέρνηση για το παραπέρα χτύπημα της εργατικής λαϊκής οικογένειας. Είναι τα τσιράκια των πολυεθνικών, η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων και οι οργανώσεις της, αυτοί που δε δίστασαν να στηρίξουν τα προηγούμενα χρόνια ιμπεριαλιστικούς πολέμους, αυτοί που έχουν υπογράψει φαρδιά-πλατιά, το σφαγιασμό των μισθών, τη διάλυση των κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων, τα συμβόλαια πρώτης ευκαιρίας, τα συμβόλαια μηδενικών ωρών. Σήμερα βρισκόμαστε στο χώρου του Ζαππείου απρόσκλητοι, πρόεδροι συνδικάτων, συνδικαλιστές, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι από δεκάδες συνδικαλιστικές και συνταξιουχικές οργανώσεις για να καταγγείλουμε κυβέρνηση και κολαούζους που δίνουν χέρι βοηθείας στους βιομηχάνους, στους εφοπλιστές και στη μεγαλοεργοδοσία κάθε κλάδου για το τσάκισμα των εργατικών κατακτήσεων, να ενημερώσουμε για τη νέα παγίδα που πάει να στηθεί στην πλάτη της εργατικής-λαϊκής οικογένειας, όταν έχουν ήδη συμφωνήσει πάνω στο νέο γύρο επίθεσης, όταν η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων εργάζεται με 400 ευρώ, με εργασιακές σχέσεις λάστιχο ή βρίσκεται μαζικά στην ανεργία».... https://youtu.be/mrwS5b4C_lQ

16 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:41 μ.μ.

Παραδέχομαι πάντως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πλάκα. Ταφόπλακα για μισθούς συντάξεις, αλλά προκαλεί γέλιο. Μην δει μια κουταμάρα της ΝΔ, αμέσως να κάνει παρόμοια. Ερωτηματολόγιο λοιπόν για τους οπαδούς του την ιστοσελίδα του κυβερνώντος κόμματος, όπου καλούνται τα μέλη αλλά και πολίτες να το συμπληρώσουν ώστε "να τοποθετηθούν πάνω στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ".
Στις ποιές!; Ποιές θέσεις, που έχουμε ζαλιστεί να βλέπουμε να στριφογυρίζουν οι "κόκκινες γραμμές" με ταχύτητα φωτός. Που είστε τώρα εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ; Δεξιά; Ακροδεξιά; Κέντρο; Απόκεντρο; Αριστερά πάντως δεν είστε. Τις θέσεις των τοκογλύφων θα εννοείτε, αφού αυτές κάνετε. Κι γιατί από το διαδίκτυο; Χάθηκε ο κόσμος να κατεβείτε στο δρόμο, να μας ρωτήσετε; Να έχουμε τη χαρά να σας τα ψάλλουμε live, γιατί το να γιαουρτώνεις και να φασκελώνεις την οθόνη, δε λέει.
Στο μεταξύ κάνετε κάτι ερωτήσεις που μας προκαλούν. Μια ερώτηση είναι αρκετή. "Θα μας ξαναψηφίσετε;" Σε περίπτωση καταφατικής απάντησης, να βγαίνει η λίστα με τα ρουσφέτια, να εξυπηρετούνται, όσοι σας απέμειναν. Που είναι πλέον μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Και σε ρωτάω: Άντε και απαντούμε στις ερωτήσεις σας, υπάρχει περίπτωση να κάνετε κάτι άλλο από αυτό που σας διατάζουν οι τοκογλύφοι; Εδώ σας ρίχνουν άκυρο ακόμα σε στις εξαγγελίες, που γίνονται για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους. Και στην τουαλέτα (που λέει ο λόγος) πρέπει να πάρετε την άδεια τους για να πάτε, τόσο ξευτίλες είστε.
Δεν ξέρετε δηλαδή τι θέλει ο κόσμος; Δεν σας το είπαμε ξεκάθαρα στο Δημοψήφισμα; Αυτό που αλλάξατε ξεδιάντροπα την απάντηση; Κάνατε το υπερήφανο "Όχι", "Ναι" της υποταγής και της υποτέλειας; Τώρα τι ρωτάτε; Αν σας εμπιστευόμαστε; ΟΧΙ! Αν θα ξαναβγείτε; ΟΧΙ! ΠΟΤΕ! Αφήστε τις τρίχες λοιπόν δεν σας σώζει τίποτα.
Μας κάνετε όμως και γελάμε. Αυτό σας το αναγνωρίζω. Διασκεδάζουμε βέβαια περισσότερο, ξεκαρδιζόμαστε στο γέλιο, γιατί βλέπουμε όλοι τι θα πάθετε στις εκλογές. Τέτοια νίλα ούτε το ΠΑΣΟΚ σας το λέω. Να ανάψετε μόνο μια λαμπάδα στη φωτογραφία του Κούλη, γιατί είναι Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που δεν σας έστειλαν ακόμα με τις κλωστές στα τσακίδια. Που θα πάει όμως... Με αυτά που λέτε και κάνετε, θα τις φάτε τις φάπες και θα 'ναι μπόλικες. Τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος κι απογοητευμένος ψηφοφόρος. mitsos175.

16 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:48 μ.μ.

Το ότι ο Μπουτάρης ξεκίνησε την καριέρα του με την υποστήριξη του κκε εξηγεί πολλά. Τώρα ο mitsos175 σαν πολλές προσδοκίες φαίνεται να έχει από τις εκλογές. Όποιον και να ψηφίσεις, αν κάθεσαι στον καναπέ και περιμένεις να σε σώσει είσαι χαμένος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger