Home » , » Για περάστε, για περάστε, ξεπουλάμε, αγοράστε!

Για περάστε, για περάστε, ξεπουλάμε, αγοράστε!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 | 7:13 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

"Έξι δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμοί, η ΕΥΔΑΠ, η ΕΥΑΘ, οι Κτιριακές Υποδομές, η Αττικό Μετρό, η ΕΛΒΟ και η ΔΕΗ, θα μεταφερθούν για πλήρη ιδιωτικοποίηση στο νέο υπερ-ταμείο εκποίησης της δημόσιας περιουσίας που ετοιμάζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους Γερμανούς και τους λοιπούς δανειστές. Αυτό αποκαλύπτεται από το προσχέδιο των διατάξεων για την εφαρμογή των προαπαιτούμενων δράσεων για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ που είδε το φως της δημοσιότητας". "Υπενθυμίζεται πως τον Μάιο είχε αποφασιστεί η μεταφορά στο υπερ-ταμείο των ΟΑΣΑ, ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ, ΟΣΕ, ΟΑΚΑ και ΕΛΤΑ. Στο σχέδιο νόμου εντάσσεται, ως παράρτημα, και κατάλογος με τις υπόλοιπες ΔΕΚΟ οι οποίες θα μεταβιβαστούν στο υπερταμείο, όταν συσταθεί".... "Η δημιουργία του καταλόγου με όλες τις συμμετοχές του δημοσίου σε επιχειρήσεις προβλέπεται από το τρίτο μνημόνιο. Προβλέπεται, επίσης, πως όλες οι συμμετοχές θα μεταφερθούν στο υπερ-ταμείο με ελάχιστες εξαιρέσεις, που θα συμφωνηθούν μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών"... (Πηγή)

Ξεπουλάνε λοιπόν τα πάντα. Και τα καγκουρό με τα κοάλα θα πούλαγαν, αλλά είναι σε άλλη ήπειρο και τη γλύτωσαν. Προς το παρόν. Το μόνο που δεν πουλάνε είναι η συνείδησή τους βεβαίως - βεβαίως. Άμα δεν έχεις κάτι, πως θα το πουλήσεις; Τι τους περάσαμε, για τίποτε απατεώνες; Όχι! Είναι βουλευτές. Κανείς απατεώνας δεν έκανε ποτέ τέτοια καταστροφή.

Τα σώβρακά τους; Αυτά τα έδωσαν κοψοχρονιά μαζί με τις κόκκινες γραμμές, τις ροζ κορδέλες από φύκια και τα πράσινα άλογα. Πουλήθηκαν σετ. Πουλήθηκαν, χαρίστηκαν, δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Ούτε εδώ, αν θα πουληθούν ή θα χαριστούν. Εμείς πάντως θα πληρώσουμε τα χρέη που έκαναν αυτοί. Οπότε, μην ανησυχούμε για την τιμή. Θα τη βάλουν στους επόμενους λογαριασμούς.

Αλλά βρε παιδί μου, ούτε να χαρούν ένα γερό πλιάτσικο δεν μπορούν. Τσακώνεται ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ποίος είναι ο καταλληλότερος για να δώσει τα περισσότερα στους τοκογλύφους. Στο τέλος φυσικά όλοι μαζί ψηφίζουν εναντίον μας. Για "ευχαριστώ", διότι εμείς τους ψηφίσαμε. Όχι όλοι, αυτό είναι αλήθεια, αλλά όταν ψηφοφόρε μου, πας και βγάζεις στη Βουλή τέτοιους αχρείους, τι περιμένεις μετά, εεε; Και το νερό νεράκι θα πεις, και χαράτσι μέχρι στον αέρα που αναπνέεις θα σου βάλουν, και το σπίτι θα σου πάρουν μαζί με τα νεφρά, το συκώτι ή ότι άλλο σου απέμεινε, και φαί δεν θα φας, και θα τους χρωστάς από πάνω!

Στο σφυρί λοιπόν ότι υπάρχει και δεν υπάρχει. Κι εμείς; Στο κλαρί. Μας βλέπω να παίρνουμε τα βουνά...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger