Home » , » Ο συνειδητός ψεύτης και πολιτικός απατεώνας Τσίπρας ... δημιούργησε σχολή (Βίντεο)

Ο συνειδητός ψεύτης και πολιτικός απατεώνας Τσίπρας ... δημιούργησε σχολή (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 | 7:56 μ.μ.

Είναι άξιο απορίας η άνεση που έχουν τα κυβερνητικά στελέχη να χλευάζουν την νοημοσύνη μας θεωρώντας ότι όλοι έχουμε μνήμη τσιμέντου και δεχόμαστε αμάσητα όλα εκείνα που μας σερβίρουν. Εδώ πια ξεφεύγουμε και από την κλασική διατύπωση «έχουν θράσος χιλίων πιθήκων» και ψάχνουμε πιο χαρακτηρισμό να τους αποδώσουμε.

Μόλις πριν λίγο κάναμε ανάρτηση με τα λεγόμενα δυο «πολιτικών ογκόλιθων» του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάζοντας όμως τώρα την συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, βλέπουμε ότι η κυρία αυτή όχι απλώς καταφέρει κατάγματα στην λογική μας, αλλά μας θεωρεί όλους λωτοφάγους.
Εφτασε στο σημείο να ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εφαρμόσει όλα στα οποία είχε δεσμευτεί ο Α. Τσίπρας στις περασμένες ομιλίες του στην Διεθνή Εκθεση Θεσαλονίκης και με την δήλωση της «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ -παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες- πραγματοποιεί όλα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στις ΔΕΘ. Τόσο του 2014, όσο και του 2015», μας έστειλε αδιάβαστους.

Και φυσικά δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να φτιάξουμε ένα βιντεάκι στο οποίο αρχικά ακούμε κάποιες δεσμεύσεις του Τσίπρα στην ΔΕΘ και στην συνέχεια τους συντελεστές της σατιρικής τηλεοπτικής εκπομπής «Ελληνοφρένεια» να αναδεικνύουν την συνέπεια λόγων και έργων του πρωθυπουργού.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger