Home » , » Κρήτη: Γρονθοκόπησαν και πήραν με όπλα στο κυνήγι συνεργείο που πήγε να κόψει το ρεύμα (Βίντεο)

Κρήτη: Γρονθοκόπησαν και πήραν με όπλα στο κυνήγι συνεργείο που πήγε να κόψει το ρεύμα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 | 8:13 μ.μ.

Μόλις χτες είχαμε ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε «Δεν είναι πάντα χωρίς αντιδράσεις η ανάλγητη πολιτική της ΔΕΗ». Φαίνεται ότι αυτό το φαινόμενο, της άρνησης δηλαδή των πολιτών, προφανώς λόγω οικονομικής αδυναμίας, να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ παίρνει διαστάσεις καθώς και τα περιστατικά σε βάρος υπαλλήλων της επιχείρησης που προσπαθούν να προβούν σε διακοπές ρεύματος.

Όπως ακούμε στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ είχαμε σήμερα δυο νέα περιστατικά στην Κρήτη. Συγκεκριμένα σε ένα χωριό του Ηρακλείου πήγε συνεργείο της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα στο σπίτι πολίτη. Μόλις τους αναλήφθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πήρε το όπλο του και τους έστρωσε στο κυνήγι.
Πανικόβλητοι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ για να ξεφύγουν κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ελα όμως που και εκεί δεν ήταν ασφαλείς, αφού ο πελάτης της ΔΕΗ που κινδύνεψε να μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, μαζί με τον αδελφό του, εισέβαλαν κι αυτοί μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Την συνέχεια δεν μας την λέει το ρεπορτάζ.
Το μόνο που συμπληρώνει είναι ότι πάλι στον νομό Ηρακλείου, σε άλλο χωριό, "γρονθοκοπήθηκαν δυο υπάλληλοι της ΔΕΗ που κι αυτοί πήγαν να κάνουν διακοπές ρεύματος".

Υ.Γ Πιθανόν να υπάρχει ένα λάθος στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Χωρίς να γνωρίζουμε τα συγκεκριμένα περιστατικά ξέρουμε ότι η απροθυμία των υπαλλήλων της ΔΕΗ να προβαίνουν σε διακοπές ρεύματος λαϊκών νοικοκυριών έχει οδηγήσει την διοίκηση της επιχείρησης να αναθέτει αυτή την εργασία σε ιδιωτικά συνεργεία.
Λίγη σημασία έχει αυτό φυσικά. Το ουσιαστικό είναι να απαιτήσουμε να μην υπάρξει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα.
Τώρα για το αν είναι σωστές οι αντιδράσεις που αναφέραμε παραπάνω και προήλθαν από πολίτες που κινδύνευαν να μείνουν στο σκοτάδι, είναι ένα ζήτημα συζήτησης.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger