Home » , » Ο μαγικός κόσμος των καναλαρχών της...Αριστεράς και της Προόδου (βίντεο)

Ο μαγικός κόσμος των καναλαρχών της...Αριστεράς και της Προόδου (βίντεο)

Από askordoulakos , Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016 | 2:06 π.μ.

 «Μέσω της έξυπνης προπαγάνδας, αλλά και της σταθερής εφαρμογής της, οι άνθρωποι μπορούν να οδηγηθούν να βλέπουν τον παράδεισο ως κόλαση, αλλά και το αντίστροφο, να θεωρήσουν το πιο άθλιο είδος ζωής ως παράδεισο».

Αδόλφος Χίτλερ, Mein Kampf  (New York: Reynal & Hitchcock, 1941, 379)
______________________________

Ο αγώνας κατά της διαπλοκής δικαιώθηκε.
Τώρα θ’ ακούμε ότι η ΕΕ και το ευρώ είναι μονόδρομος από τον Καλογρίτσα κι όχι από το Βαρδινογιάννη. Θα βλέπουμε ξέκωλα και undercover βίζιτες, που θα παριστάνουν τις παρουσιάστριες στο κανάλι του Μαρινάκη κι όχι στου Κοντομηνά. Θ’ακούμε, όμως και πάλι από τον Αλαφούζο και τον Κυριακού, ότι οι διαδηλώσεις είναι επικίνδυνες για την τάξη και την αγορά. Είναι φανερό λοιπόν, ότι το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει με την έλευση δύο νέων και την αναβάπτιση δύο παλιών γιγάντων της ενημέρωσης.

Σας παρουσιάζουμε έναν-έναν αυτούς, που θα οικοδομήσουν το νέο, αξιόπιστο και αποκαθαρμένο τηλεοπτικό τοπίο της Αριστεράς και της Προόδου.

1. Ο...εξυγιαντής του ρουμανικού Δημοσίου

Από την έναρξη της κατοχής της χώρας-μέσω των μνημονίων- η Καθημερινή κι ο ΣΚΑΪ στήριξαν με τζιχαντιστική μανία τη μνημονιακή πολιτική.
Ήταν χαρακτηριστικά τα δημόσια... λιβανιστήρια των Μπάμπηδων στο Ρουμπινί, τον οποίο... νομπελίστα τον ανέβαζαν, νομπελίστα τον κατέβαζαν.

Οι τότε  δηλώσεις περί Τιτανικού, καθώς κι οι απειλές του...νομπελίστα Ρουμπινί  περί χρεωκοπίας, αύξησαν κατά ορισμένα δισεκατομμύρια τις περιουσίες κάποιων «επενδυτών» που όλως τυχαίως γνώριζαν εκ των προτέρων όλα τα παραπάνω! Ο Αλαφούζος, δεν υπερθεμάτιζε τυχαία, την εξυγίανση του ελληνικού Δημοσίου μέσω των μνημονίων, καθόσον διαθέτει το know how περί την εξυγίανση του Δημοσίου και εις την αλλοδαπήν..

Σύμφωνα με το TVXS «Όσον αφορά στη "ρουμάνικη υπόθεση", μιλάνε σε γενικές γραμμές για ένα σκάνδαλο στις αρχές της δεκαετίας του '90, που έχει να κάνει με 30 καράβια της ρουμάνικης κρατικής εταιρίας Petromin.
Εφτά από αυτά τα καράβια (δεξαμενόπλοια) ανέλαβε να συντηρήσει ο συνεργαζόμενος Αλαφούζος μέσω της ναυτιλιακής του εταιρίας ERMIS (λιβεριανής σημαίας) παίρνοντας ένα υπέρογκο και, εντέλει, ανεξόφλητο δάνειο.
Στο τέλος κατάφερε σύμφωνα με το ανωτέρω μέσο αξιοπερίεργα με την αγαστή συνεργασία αξιωματούχων να αρπάξει τα πλοία σε εξευτελιστικά χαμηλή τιμή, ζημιώνοντας έτσι το ρουμάνικο κράτος αρκετά εκατομμύρια δολάρια.
Στο σκάνδαλο εμπλέκονται ο πρόεδρος Τραϊάν Μπασέσκου, που τότε ήταν Υπουργός Μεταφορών (ο Μπασέσκου επισκέφθηκε μάλιστα τον Φεβρουάριο του 1994 τον Αλαφούζο στην Αθήνα), το δεξί του χέρι Κάλιν Μαρινέσκου (υφυπουργός), μια εταιρεία Minerva που μεταμορφώθηκε σε "Ποσειδώνας" και πλήθος άλλων ονομάτων διευθυντών, αξιωματικών, καπεταναίων κ.ο.κ..»

Μικρή λεπτομέρεια: Σύμφωνα με δηλώσεις των τότε Ρουμάνων κρατικών αξιωματούχων,  η εταιρεία συμφερόντων του ρουμανικού δημοσίου, Petromi, χαρακτηριζόταν, ως «ζημιογόνος» κι ως εκ τούτου,  θα έπρεπε να «ιδιωτικοποιηθεί» άμεσα, ώστε... να μην επιβαρύνει το ρουμανικό λαό.

Κάτι μας θυμίζει αυτό ...

_______________________________________________


2. Η GPO στηρίζει Καραμανλή

Το ότι ο... σύντροφος κι εργολάβος, Χρήστος Καλογρίτσας, υπήρξε εκδότης της εφημερίδας «ΠΡΩΤΗ» είναι γνωστό. Αυτός που δεν είναι γνωστός, είναι ο επικεφαλής του λογιστηρίου της εφημερίδας κι ομιλούμε για το διαβόητο Μαλάμη, των γεγονότων του Χημείου το ‘79.

Εκτός του Μαλάμη, ο σύντροφος Καλογρίτσας...τακτοποίησε κι έτερα στελέχη του ΚΚΕ, όπως το Γιάννη Θεοδωρικάκο, πρώην Γραμματέα της ΚΝΕ κατά τη διάσπαση του 1991-1992, τον οποίο τοποθέτησε, ως  Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας δημοσκοπήσεςν, GPO.

Αργότερα, επί Γραμματείας Λαλιώτη, ο Θεοδωρικάκος αναλαμβάνει το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Όλα αυτά κι άλλα περισσότερα είναι γνωστά.

Αυτό που δεν είναι γνωστό ωστόσο, αφορά στη σχέση του σ. Καλογρίτσα με τη GPO.
Στην σελίδα 603 της δικογραφίας με τις απομαγνητοφωνήσεις των συνομιλιών των μελών της «Σπείρας των 16» ο Γιώργος Τρομπούκης συνομιλεί με το βαρυποινίτη Βλαστό, αναφερόμενος στον Χρήστο Καλογρίτσα κι επισημαίνει πως ο Καλoγρίτσας είναι ο άνθρωπός, που στηρίζει τον Κώστα Καραμανλή και μέσω της εταιρείας Δημοσκοπήσεων GPO.

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Άκου τώρα, εκεί στέκονται προσοχή…

ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι…

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Κυβερνήσεις…

ΒΛΑΣΤΟΣ: Ρε το ξέρω αυτό ρε τρελοκομείο, το ξέρω δε σου λέω όχι, κατάλαβες;

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Εκεί στέκονται προσοχή, ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ αυτή τη στιγμή στηρίζεται από αυτόν τον άνθρωπο…

ΒΛΑΣΤΟΣ: Ρε το κατάλαβα τι λες, κατάλαβα τι λες, ωραία…

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Όταν οι δημοσκοπήσεις που βλέπεις στην τηλεόραση…

ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι, ναι, τα ξέρω, τα ξέρω…

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Της GPO…

ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι, ναι, ναι…

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Από πίσω είναι αυτός, αυτός τα βγάζει, αυτός τα κάνει, αυτός τα φτιάχνει…

ΒΛΑΣΤΟΣ: Έτσι μπράβο…

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Λοιπόν, επειδής εγώ ξέρω πολλά, εκεί που είμαι να ξέρεις έτσι; Όλα, όλα τα νταραβέρια τα ‘χω κάνει εγώ, εγώ είμαι η εμπιστοσύνη του, αυτουνού, κανένας άλλος.

ΒΛΑΣΤΟΣ: Γι’ αυτό σου λέω γιγαντάκια μου…

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Κατάλαβες γιατί μιλάω έτσι; Γιατί εγώ έχω κάνει απ’ το 2000 εκεί…

ΒΛΑΣΤΟΣ: Σωστά…

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Πράγματα…

ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι…

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Που δεν μπορείς να καταλάβεις, θα στα λέω και θα μου λες είναι δυνατόν και θα σου λέω ναι, πάρε εδώ χαρτιά να δεις…

ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι, ρε γιγαντάκια, εγώ σου λέω, γι’ αυτό σου λέω, άκου εγώ, εγώ οφείλω επειδής είμαστε φίλοι να σου πω γίγαντα αυτό και αυτό, πρέπει να σου πω ότι αυτό είναι, κατάλαβες; Όπως θα μου πεις εσύ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, θα μου πεις παράδειγμα…

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ το 2002 μου βάλανε στο λογαριασμό μου…

ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι…

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Έχω και βιβλιάριο να στο δείξω 72.000.000…

ΒΛΑΣΤΟΣ: Ναι, κατάλαβα τι λες, ναι, ναι, ναι, ναι…

ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ: Εντάξει; Άστο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ…


3. Διδάξαμε ήθος...

Το μόνο... πρόβλημα για τον έτερο καναλάρχη της...Αριστεράς και της Προόδου, Β. Μαρινάκη, είναι οι πέντε κακουργηματικές κατηγορίες εναντίον του, όπως αυτές καταγράφονται στο κατηγορητήριο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη.

Για τον ρόλο του στην «εγκληματική οργάνωση»: 

«Η μεγαλύτερη όμως, επιβεβαίωση της εδραίωσης του ηγετικού σου ρόλου στην εγκληματική οργάνωση προκύπτει τον Ιανουάριο του 2012, όταν δύο από τα παλαιότερα και σημαντικότερα ιδρυτικά και διευθυντικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, οι Θεόδωρος Κουρίδης και Αριστείδης Σταθόπουλος, μετέβησαν στην Καλαμάτα και συνάντησαν τον διαιτητή Πέτρο Κωνσταντινέα, που είχε οριστεί για να διαιτητεύσει τον αγώνα Ξάνθη - Ολυμπιακός (22.1.2012) για να τον απειλήσουν προκειμένου να ευνοήσει την ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ ενισχύεται περαιτέρω από τις νόμιμα καταγεγραμμένες από την ΕΥΠ συνομιλίες (μεταξύ εσένα και των Θεόδωρου Κουρίδη και Γεώργιου Σαρρή, καθώς και μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακού Ιώαννη Βρέντζου και του προέδρου της ομάδας Εθνικός Γαζώρου), στις οποίες εσύ μεν ακούγεσαι να δίνεις εντολές στους Θεόδωρο Κουρίδη και Γεώργιο Σαρρή για ορισμούς διαιτητών στα παιχνίδια των play-off της Football League, της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 και για τη διαμόρφωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Εθνικός Γαζώρου – Τύρναβος, ο δε Ιωάννης Βρέντζος διαβεβαιώνει τον πρόεδρο του Εθνικού Γαζώρου ότι η απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΑΕ για τον ίδιο ως άνω αγώνα ήταν ευνοϊκή για τον Εθνικό Γαζώρου λόγω της δίκης σου παρέμβασης στα μέλη της επιτροπής αυτής (αξιοσημείωτο, αλλά και ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο δρούσε η εγκληματική σας οργάνωση, ήταν ότι κατά τις παραπάνω κρίσιμες συνομιλίες σου με τους Θεόδωρο Κουρίδη και Γεώργιο Σαρρή γίνεται χρήση, τόσο από εσένα, όσο και από τα άλλα δύο διευθυντικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, κινητών καρτοτηλεφώνων τα οποία ήταν δηλωμένα με στοιχεία αλλοδαπών πολιτών, ώστε σε περίπτωση που καταγράφονταν οι εν λόγω συνομιλίες να μην είναι ευχερής η εξακρίβωση των στοιχείων των πραγματικών κατόχων των τηλεφώνων αυτών)».

Για τον επηρεασμό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) και διαιτητών:

«Τέτοιες δε πράξεις απάτης τελείς κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, καθόσον από την επανειλημμένη τέλεση της πράξης της απάτης και την υποδομή που έχεις διαμορφώσει εντός της ΕΠΟ, έχοντας τον ηγετικό ρόλο στην προαναφερόμενη εγκληματική οργάνωση, με πρόθεση επανειλημμένης τέλεσης της πράξης της απάτης, προκύπτει σκοπός σου για προς πορισμό εισοδήματος και σταθερή ροπή προς διάπραξη του εγκλήματος αυτού ως στοιχείου της προσωπικότητας σου.

Ειδικότερα, κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, με την τοποθέτηση, διατήρηση ή προαγωγή στους πίνακες διαιτητών της Super League και της Football League, των αγωνιστικών περιόδων 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 και 2014-2015, των διαιτητών Κωνσταντίνου Ιωαννίδη, Ιωάννη Κάμπαξη, Απόστολου Αμπάρκιολη, Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, Αθανάσιου Γιάχου και Ηλία Σπάθα (χωρίς με τα ονόματα αυτών να εξαντλείται ο κύκλος των εμπλεκόμενων διαιτητών, καθώς κατά την ανάκριση προέκυψαν και άλλα περιστατικά, που υποδεικνύουν ανάλογες δραστηριότητες και άλλων διαιτητών, χωρίς όμως να υπάρχει επαρκές υλικό για να λάβει τη μορφή ποινικής κατηγορίας κατ' αυτών) παραστήσατε ψευδώς στο φίλαθλο ελληνικό κοινό, στους υπόλοιπους διαιτητές, στους ιδιοκτήτες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές των ποδοσφαιρικών ομάδων, στους παίκτες του στοιχήματος και του ΠΡΟΠΟ, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων και τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων Α' και Β' εθνικής κατηγορίας, ότι κατά τις άνω αγωνιστικές περιόδους καταρτίσατε τους πίνακες διαιτητών σύμφωνα με τα οριζόμενο στον Κανονισμό Διαιτησίας, συμπεριλαμβάνοντας σ' αυτούς διαιτητές έντιμους, αντικειμενικούς και ικανούς να διευθύνουν αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, ενώ στη πραγματικότητα συμπεριλάβατε τους προαναφερόμενους διαιτητές επειδή γνωρίζατε ότι ήταν πρόθυμοι να διαιτητεύσουν ποδοσφαιρικούς αγώνες σύμφωνα με τον τρόπο που θα τους υποδεικνύατε, προκειμένου να καθορίζουν την εξέλιξη, τη μορφή και το αποτέλεσμα σε κρίσιμους ποδοσφαιρικούς αγώνες».

Για παράνομο κέρδος από το Champions League και το στοίχημα: 

«Αυτή η διαχρονική ευνοϊκή αντιμετώπιση από τους διαιτητές δημιουργεί βάσιμες υπόνοιες, όπως προαναφερθήκαμε, ότι στους πίνακες διαιτητών περιλαμβάνονται και άλλοι ύποπτοι για κατευθυνόμενες από εσάς διαιτησίες, με σκοπό την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος πάντα από την ομάδα του Ολυμπιακού και την εξασφάλιση των προαναφερόμενων υψηλών κερδών του Champions League.

Τέλος, οι πράξεις σας αυτές, ήτοι η ψευδής παράσταση ως αντικειμενικών των πινάκων διαιτησίας και η μέσω του ορισμού χειραγωγήσιμων διαιτητών διαμόρφωση του αποτελέσματος ποδοσφαιρικών αγώνων συνδέεται αιτωδώς με την πρόσκτηση παράνομου περιουσιακού οφέλους, που συνίσταται αφενός στα προαναφερόμενα κέρδη από τη συμμετοχή της ομάδας σου στο Champions League, αφετέρου στα κέρδη από τη συμμετοχή είτε εσάς, είτε τρίτων, αγνώστων στην ανάκριση προσώπων, πλην όμως ενημερωμένων από εσάς για τη διαμόρφωση του αποτελέσματος ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, σε παράνομο ή νόμιμο στοιχηματισμό».

Στην ανατίναξη του φούρνου του διαιτητή Κωνσταντινέα:

«Σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, πάντως πριν από τις 23.2.2012, ενεργώντας με πειθώ και φορτικότητα, προκάλεσες σε άγνωστα άτομα την απόφαση να τελέσουν την κακουργηματική πράξη της έκρηξης, από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, πράξη την οποία τελικά διέπραξαν. Συγκεκριμένα, μετά την προαναφερόμενη αποτυχημένη απόπειρα εκβίασης του Πέτρου Κωνσταντινέα, που είχε οριστεί διαιτητής στον ποδοσφαιρικό αγώνα των ομάδων Ξάνθη-Ολυμπιακός (22.1.2012), ότι αν δεν ευνοούσε διαιτητικά τον Ολυμπιακό ώστε να κερδίσει το παιχνίδι ο τελευταίος, θα αντιμετώπιζε σημαντικό πρόβλημα στην καριέρα του ως διαιτητής, τη μη συμμόρφωση του τελευταίου στις απειλές σας και την ήττα της ομάδας του Ολυμπιακού στο παραπάνω παιχνίδι με 1-0, αγανακτισμένος από τη συμπεριφορά του ανωτέρω διαιτητή και θέλοντας να τον τιμωρήσεις για την ''ανυπακοή'' του και να τον τρομοκρατήσεις για το μέλλον, ενεργώντας με πειθώ και φορτικότητα, προκάλεσες σε άγνωστα άτομα την απόφαση να τελέσουν την κακουργηματική πράξη της έκρηξης, από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, σε βάρος του παραπάνω διαιτητή.

Ειδικότερα στις 23.2.2012 και περί ώρα 01.00, τα ως άνω άγνωστα άτομα τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του καταστήματος-αρτοποιείου του Πέτρου Κωνσταντινέα, που βρίσκεται στην Καλαμάτα και επί της οδού Υπαπαντής 33. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο κατάστημα του Πέτρου Κωνσταντινέα, όσο και σε παρακείμενα καταστήματα, αποθήκες και σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ στο σημείο της έκρηξης προκλήθηκε κρατήρας διαστάσεων 25Χ15Χ4 εκ. περίπου. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή, ώστε γυαλιά και αλουμινένια πηχάκια των υαλοπινάκων της πρόσοψης του καταστήματος του διαιτητή διασκορπίστηκαν σε μεγάλη ακτίνα, με αποτέλεσμα, αν τη στιγμή της έκρηξης διερχόταν κάποιος πλησίον του καταστήματος αυτού, θα διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα και η ίδια του η ζωή».

Στην αλλοίωση αποτελέσματος του ματς Ολυμπιακός-Βέροια:

«Σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, πάντως πριν από τις 6.1.2013, παρενέβεις με αθέμιτες ενέργειες, με σκοπό να επηρεάσεις το αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα, από την ανωτέρω δε πράξη σου επιτεύχθηκε ο σκοπός που επεδίωκες, δηλαδή η αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα, ο οποίος περιλαμβανόταν σε στοιχηματικές διοργανώσεις. Ειδικότερα, πριν από τις 6.1.2013, ημερομηνία διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια, συμφώνησες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βέροια, Γεώργιο Αρβανιτίδη, τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος του ως άνω αγώνα, ήτοι να λήξει με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού, πλην όμως η ομάδα του Ολυμπιακού και παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Βέροιας ήταν αποδυναμωμένη λόγω απουσίας παικτών, που εξέτιναν ποινές από κάρτες, δεν είχε καλή απόδοση, με αποτέλεσμα το ημίχρονο του αγώνα να λήξει ισόπαλο 0-0.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ο γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γεώργιος Λαναρής, πήγε στα αποδυτήρια των παικτών της ομάδας του για να τους μεταφέρει την εντολή του πρόεδρου της ομάδας, Γεωργίου Αρβανιτίδη, να χάσουν το παιχνίδι και μάλιστα με σκορ 3-0. Τελικά, οι παίκτες συμμορφώθηκαν στην εντολή αυτή, είχαν μειωμένη απόδοση ( χαρακτηριστικές είναι οι φάσεις του 53ου και 91ου λεπτού του αγώνα, όπου και στις δυο περιπτώσεις γίνονται από αριστερά σέντρες μέσα στη μεγάλη περιοχή της Βέροιας, οι αμυντικοί της Βέροιας δεν προσπαθούν καν να πηδήξουν για να αποκρούσουν με κεφαλιά ή πηδούν ελάχιστα και οι επιθετικοί του Ολυμπιακού με εύκολες κεφαλιές σημειώνουν το 1ο και 3ο γκολ αντίστοιχα του αγώνα) και η Βέροια ηττήθηκε στον παραπάνω αγώνα με σκορ 3-0».

Στις συνομιλίες του με σκοπό την επιβολή δικού του ανθρώπου στην προεδρεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ):

 «Ενδεικτικό στοιχείο της μεγάλης δύναμης που είχες εντός και εκτός της ΕΠΟ, η οποία προσδιόριζε και εξασφάλιζε τον κυρίαρχο σου ρόλο στην εγκληματική οργάνωση, ήταν και οι προσβάσεις σου σε γνωστούς δημοσιογράφους (όχι του αθλητικού ρεπορτάζ), με τους οποίους συνδιαλεγόσουν όχι μόνο για θέματα του ποδοσφαίρου, αλλά ακόμη και για πολιτικά ζητήματα προς την κατεύθυνση επηρεασμού κινήσεων και αποφάσεων πολιτικών προσώπων της χώρας, όσο και σε υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA, όπως ο υιός του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Θεόδωρος Θεοδωρίδης (χαρακτηριστική είναι η καταγραφείσα από την ΕΥΠ συνομιλία σου με τον τελευταίο, που έλαβε χώρα στις 25.6.2012, σχετικά με το θέμα της αντικατάστασης του προέδρου της ΕΠΟ Πιλάβιου, τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές στην ΕΠΟ, και από την οποία προκύπτει ότι αφενός έχεις μιλήσει με τον τότε πρόεδρο της ΕΠΟ για την αντικατάστασή του, στην οποία αυτός είχε μάλιστα συμφωνήσει ζητώντας ανταλλάγματα, αφετέρου προτείνεις στον συνομιλητή σου να μεσολαβήσει και ο ίδιος στον Πιλάβιο για να αποδεχθεί την αντικατάστασή του».

Στο βίντεο, που ακολουθεί, αποτυπώνονται το...ήθος, τα έργα κι οι ημέρες του κ Μαρινάκη στο ποδόσφαιρο




4. Ο Όμιλος Ant1,  ΜΕ ΑΓΑΠΗ τρώει τα παιδιά του

Στην τηλεοπτική πιάτσα τα τελευταία χρόνια, αποδείχθηκε ότι ο Θοδωρής Κυριακού δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στη διαχείριση του πολυσχιδούς Ομίλου ΑΝΤ1. Με δεδομένα τα προβλήματα υγείας του Μίνωα Κυριακού αλλά και τις καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του για καταπάτηση δημόσιας έκτασης και αυθαίρετες κατασκευές στη βίλα του, ο Όμιλος ΑΝΤ1 έμπαινε σε μεγάλες φουρτούνες. Ήδη οι εναπομείνασες διαφημιστικές εταιρείες απέτρεπαν τους λιγοστούς πελάτες τους από το να διαφημιστούν στο κανάλι του ΑΝΤ1, ενώ και οι επαγγελματίες του μιντιακού χώρου αποφεύγουν το Antenna Group, ως επιλογή ύστατης ανάγκης. Επίσης, το εκατομμύριο αγγίζουν και οι οφειλές του Ομίλου στη ΔΕΗ .

Κατά τ'άλλα ο Όμιλος ΑΝΤ1 διαθέτει και 'Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών, το οποίο εκπαιδεύει... δημοσιογραφικά ταλέντα, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελεονώρα Μελέτη και τόσα άλλα! Υπόσχεται και θέσεις εργασίας σε 5 αριστούχους (μάλλον προς αντικατάσταση των δεκάδων απολυμένων).

Εμπόριο ελπίδας σε άνεργους νέους με ταυτόχρονη «κονόμα» από τα δίδακτρα!

Όμως, ο Όμιλος ΑΝΤ1 έχει χρήματα!  Έχει χρήματα για τον «Μάικ τον Φασολάκη» και την εκπομπή «Με Αγάπη», παραγωγές της συζύγου του Μίνωα Κυριακού, Μαρί Κωνσταντάτου-Κυριακού. Εκεί προφανώς αναφερόταν πανό των απολυμένων του Ομίλου ΑΝΤ1, στο οποίο έγραψαν: «Η οικογένεια του Ant1 ΜΕ ΑΓΑΠΗ τρώει τα παιδιά της».

Αυτοί είναι οι νέοι καναλάρχες, στο νέο κι αδιάφθορο τηλεοπτικό τοπίο. Βέβαια, είναι κωμικό να ομιλούμε για ενημέρωση, σε κατεχόμενη χώρα που δεν ασκεί πλέον εθνική κυριαρχία και σε κράτος που΄έχει απωλέσει την κανονιστική του αρμοδιότητα, ήτοι να αποφασίζει και να ψηφίζει νόμους αφ’ εαυτού. Ομιλούμε για μπίζνες, αφού οι άνθρωποι που διαθέτουν κρίση κι αξιοπρέπεια, ενημερώνονται πλέον από το διαδίκτυο.

Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του μετώπου!

askordoulakos
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger