Home » , , » Η κυβέρνηση στρώνει το έδαφος για να γιγαντώνεται η ξενοφοβία και ο φασισμός.

Η κυβέρνηση στρώνει το έδαφος για να γιγαντώνεται η ξενοφοβία και ο φασισμός.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 | 9:57 μ.μ.

Της Τ. Γ.

Οσα συνέβησαν χτες, όσα θα συμβούν αύριο στη Μόρια και τη Μυτιλήνη, δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα χρονικά προαγγελθέντων εκρήξεων, απόρροια όλα των ανύπαρκτων μεταναστευτικών πολιτικών!
Δοκιμάστηκαν σκληρά φέτος ντόπιοι και ξένοι, μόνιμοι και προσωρινοί, όλοι οι κάτοικοι του νησιού!

Απ΄ τη μια, πρόσφυγες και μετανάστες, διαφόρων εθνικοτήτων και αντίπαλων θρησκευτικών αιρέσεων, διαμένοντας όλοι μαζί, φυλακισμένοι, εξαθλιωμένοι και απέλπιδες, να οδηγούνται λόγω των συνθηκών σε έκρυθμες καταστάσεις!
Απ' την άλλη έχουμε την δραματική μείωση των τουριστικών ροών, ηχηρό χαστούκι στη ντόπια οικονομία, με ότι αυτό σημαίνει για το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της Λέσβου. Οι ιδιαίτερες συνθήκες μάλιστα που επικρατούν στην Μόρια δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό.
Μ’ αυτά τα δεδομένα έχουν δημιουργηθεί ιδανικές συνθήκες για τα ανθρωπόμορφα φίδια της Χ.Α. που καραδοκούσαν έτοιμα να δηλητηριάσουν απαίδευτες ψυχές, και να αναζητήσουν συνεργούς στα εγκλήματα τους!

Κι έτσι έσπειραν ψευδείς ειδήσεις, έστησαν σκηνικά, παρύσφυσαν σε μια δικαιολογημένη πορεία που ζητούσε λύσεις, και προσπάθησαν να την καπελώσουν στο όνομα του "πατριωτισμού" και της "ορθοδοξίας". Κι αν βρήκαν χώρο, κι αν μερικώς πέτυχαν τους σκοπούς τους, η ευθύνη βαραίνει την, κατ' όνομα , κυβερνώσα ''αριστερά''.
Γιατί καμιά αστραπιαία μετάλλαξη δεν συντελέσθει στους Λεσβίους, δεν μεταμορφώθηκαν οι κάτοικοι του νησιού ''εν μια νυκτί '',  από αλληλέγγυους σε ξενοφοβικούς ρατσιστές,

Στην ανθρώπινη φύση συνυπάρχουν από καταβολής, το καλό και το κακό. Η παιδεία και οι συνθήκες καθορίζουν ποιο θα επικρατήσει. Οι κάτοικοι της Λέσβου στην μεγάλη τους πλειοψηφία, συνέδραμαν καθοριστικά στην ανακούφιση των κατατρεγμένων συνανθρώπων μας. Περίμεναν όμως και περιμένουν μια ουσιαστική λύση στο προσφυγικό, από τους κρατικούς μηχανισμούς.

Η λύση αυτή όμως δεν δόθηκε. Τα προβλήματα μέρα με τη μέρα οξύνονται – η παραδημοσιογραφία και οι κατ’ επάγγελμα εθνοκάπηλοι τα μεγεθύνουν, δίνοντας ανύπαρκτες διαστάσεις-  και πολλοί κάτοικοι του νησιού νιώθουν πλέον την καθημερινότητα τους να απειλείται απ' τη συσσώρευση τόσων απελπισμένων στον τόπο τους.

Κι όσο πιότερο φοβούνται, τόσο περισσότερο θα στρώνουν το έδαφος στα βρωμερά φασισταριά να προχωρούν την επέλαση τους.
Κι όσο γιγαντώνει η ξενοφοβία και ο φασισμός, τόσο αυξάνονται οι ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ, Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα του!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

21 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:43 π.μ.

Οταν απο το 2012 εγραφα εδω οτι η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια ειναι σιαμεζικο αδελφακι του φασισμου, οταν δεν το κοβατε με βριζατε χυδαια.
Κι ομως δυο οπλα εχει ο ιμπεριαλισμος, δηλαδη ο καπιταλισμος στο ανωτερο του σταδιο, στον ταξικο του πολεμο εναντια στην εργατια,
την σοσιαλδημοκρατια και τον φασισμο.
Η σοσιαλδημοκρατια ειναι το πιο επικινδυνο απο τα δυο αυτα οπλα, γιατι ο φασισμος θα ηταν αδυνατον να επικρατησει δυχως την βοηθεια της βρωμερης σοσιαλδημοκρατιας, που αδρανοποιει την εργατικη ταξη και την ριχνει για να την κατασπαραξει ο φασισμος.

Επιτακτικη αναγκη το τσακισμα της σοσιαλδημοκρατικης Λερναιας Υδρας και το δυναμομα του ΚΚΕ και της Λαικης Συμαχιας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger