Home » , , » Δικαιούται να μην παίρνει θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις σε βάρος του πρώην προσωπικού του φίλου και συμβούλου, παιδόφιλου, Ν. Γεωργιάδη;

Δικαιούται να μην παίρνει θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις σε βάρος του πρώην προσωπικού του φίλου και συμβούλου, παιδόφιλου, Ν. Γεωργιάδη;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 | 4:59 μ.μ.

Τα όσα έρχονται στην δημοσιότητα, από το περιοδικό Hoc Doc που κυκλοφορεί, για τον Παιδόφιλο, προσωπικό φίλο και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Γεωργιάδη είναι ανατριχιαστικά.

Δεν μπορείς να τα προσπεράσεις γιατί δεν αφορούν ένα οποιοδήποτε διεστραμμένο πολίτη αυτής της χώρας αλλά για έναν πολιτικό που διαδραμάτισε ανώτατος αξιωματούχος διορισμένος από το αστικό πολιτικό προσωπικό. (Την στιγμή που διέπραττε αυτά τα ανοσιουργήματα ο Ν. Γεωργιάδης υπηρετούσε σε υπηρεσίες του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συμβούλου του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβία).

Όταν έγινε γνωστό αυτό το θέμα αρχικά είχαμε την «περίεργη» αδιαφορία των δικαστικών αρχών να ασχοληθούν αυτεπάγγελτα με την υπόθεση, γι’ αυτό χρειάστηκε οι συντάκτες του περιοδικού να καταθέσουν τα στοιχεία για να ξεκινήσει κατεπείγουσα έρευνα για τον Γεωργιάδη.
Ακόμα όμως και σ’ αυτή την εξέλιξη η όλη ιστορία «θάφτηκε» από τα μεγάλα ΜΜΕ, τα ίδια που ξεσκίζουν κάθε μικροπαραβάτη οποιασδήποτε μορφής, ενώ ορισμένοι δημοσιολόγοι άσκησαν σκληρή κριτική στον τρόπο που παρουσίασε το θέμα ο Κ. Βαξεβάνης, με τον εκδότη του Hot Doc να τους αποδίδει τον χαρακτηρισμό «Φαρισαίους της δημοσιογραφίας». 

Σφοδρή ήταν και η επίθεση που εξαπέλυσε η Αντα Ψαρρά μέσα από την εφημερίδα των Συντακτών στον Κ. Β κάνοντας λόγο για «πάτο της δημοσιογραφίας», για να εισπράξει ανάλογη απάντηση από τον εκδότη του περιοδικού.

Σε γενικές γραμμές τα παραπάνω είναι γνωστά. Η περιγραφή όμως του DVD, που είναι στην κατοχή των μολδαβικών Αρχών -διάρκειας 55 λεπτών- το οποίο παρουσιάζει τον Νίκο Γεωργιάδη να κάνει «διαστροφικό σεξ» -σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του- με δυο άτομα είναι σοκαριστή, γι’ αυτό αρνούμαστε να αναπαράγουμε τα όσα γράφει το περιοδικό για τις σεξουαλικές συνευρέσεις του Νίκου Γεωργιάδη με ανήλικα και νεαρά αγόρια.  

Μετά απ’ αυτή την αποκάλυψη δικαιούται να μην παίρνει θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις πράξεις του προσωπικού φίλου και συμβούλου του; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger