Home » , » Οι δημοσιογράφοι ομολογούν ότι είναι παπαγαλάκια των κατασταλτικών μηχανισμών (Βίντεο)

Οι δημοσιογράφοι ομολογούν ότι είναι παπαγαλάκια των κατασταλτικών μηχανισμών (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016 | 7:57 μ.μ.

Καταντάει κωμική η προσπάθεια κάποιων δημοσιοκάφρων να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Και εκτός αυτού δεν καταλαβαίνουν ότι σ’ αυτή τους την προσπάθεια ομολογούν ξεκάθαρα ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά παπαγαλάκια τον μπάτσων. 

Ο λόγος για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με τον «άγριο ξυλοδαρμό» του διοικητή της τροχαίας Αθήνας από «ομάδα κουκουλοφόρων μπαχαλάκηδων».
Μετά το «άδειασμα» που τους έκανε ο ίδιος ο αστυνομικός δια στόματος του Ν. Τόσκα –σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επανέλαβε τα όσα είχε πει δηλώνοντας: σε ρ/σ  «ο διοικητής της Τροχαίας  χτυπήθηκε από κάποιον κακοήθη που αποσπάστηκε από μια πορεία» - οι δημοσιογράφοι, παπαγάλοι, «καρφώνουν» τις πηγές τους.

Όχι δηλαδή ότι μας λένε κάτι καινούργιο ή άγνωστο αλλά είναι εντυπωσιακός ο τρόπος, η άνεση, με την οποία παραδέχονται ότι κάθε «σερβίρισμα» που έχουν από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, το θεωρούν αξιόπιστο και μας το πλασάρουν χωρίς κανένα ενδοιασμό για την αξιοπιστία του.

Το βίντεο από την τηλεοπτική εκπομπή του Μπογδάνου είναι χαρακτηριστικό αυτής της αντίληψης που διακατέχει όλους τους «λειτουργούς» της Ενημέρωσης.

Το παρακάτω κειμενάκι είναι της Αντας Ψαρρά στην "Εφημερίδα των Συντακτών"

 Μετά την μετάδοση της είδησης, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! 

 Αν αποδειχτεί τελικά αληθινή η μαρτυρία ότι ο τραμπούκος μάγκας που χτύπησε τον αξιωματικό της Τροχαίας ήταν ένας περαστικός με τον οποίο ο αστυνομικός ίσως διαπληκτίστηκε, πώς άραγε θα «διορθώσουν» πολλά φανατισμένα ΜΜΕ και μαζί τους ο αρχηγός της Ν.Δ. την εκ των προτέρων στοχοποίηση ως υπαιτίων όσων νωρίτερα  διαδήλωναν για τους πρόσφυγες;

 Ήδη ο υπουργός αλλά και οι μετρημένες δηλώσεις του αστυνομικού που όπως προκύπτει αφού δέχτηκε ένα δυνατό χαστούκι έπεσε και χτύπησε ο άνθρωπος, επιβεβαιώνουν τη μαρτυρία περί ενός δράστη που άγνωστο πώς και γιατί επιτέθηκε στον αξιωματικό της τροχαίας.

 Τα ΜΜΕ όμως δεν έχασαν την ευκαιρία να ξεσαλώσουν με την ομάδα κουκουλοφόρων που ξυλοκόπησε άγρια τον αστυνομικό κι από κοντά η ΝΔ που "βλέπει" πλήρη αναρχία και ανασφάλεια παντού με αφορμή οποιοδήποτε περιστατικό συμβεί κάπου στην Ελλάδα.

 Άραγε θα ανασκευάσουν τουλάχιστον αυτή τη φορά την «ετυμηγορία» που σερβίριζαν σε ακροατές, τηλεθεατές και αναγνώστες επί δύο ημέρες; Όχι βέβαια! Βολεύει να αποδίδονται όλα σε αναρχικούς ή συλλήβδην στα «Εξάρχεια». Κι αν δεν ήταν αυτή τη φορά αυτοί, δεν βαριέσαι, μικρό το κακό! Η «έγκυρη» ενημέρωση εξάλλου έχει αποφασίσει σε κάθε περίπτωση να κατασκευάζει ενόχους της αρεσκείας της.

Τελικά η μόνη υπόθεση στην οποία δεν θεωρήθηκαν προς το παρόν ένοχοι οι αλληλέγγυοι και οι αντιεξουσιαστές είναι το θανατηφόρο δυστύχημα της Αίγινας! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger