Home » , » Αγαπητά νεοφιλελέ ερίφια ...

Αγαπητά νεοφιλελέ ερίφια ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 | 8:54 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ξαμολήθηκαν τα νεοφιλελέ λυσσασμένα κτήνη, όπως και τα δεκανίκια τους, ξιφουλκώντας εναντίον των εργαζόμενων της ΕΡΤ. "Τι κάνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για το Mega"; Αυτό αναρωτιούνται κλαψουρίζοντας υποκριτικά για τους εργαζόμενους που χάνουν τη δουλειά τους.

Μια αλεπού, από τις πολλές που πάνε στο παζάρι, είπε με στόμφο την εξής εξυπνάδα. "Δεν είναι μόνο στο δημόσιο τομέα είναι και στον ιδιωτικό που χάνουν τη δουλεία τους".
Πολύ σωστά συμφωνώ. Το σύνθημα "το ψήφισες ρε Νάντια κατάντια - κατάντια" σου θυμίζει τίποτα κυρία μου;
Γιατί για την ανεργία ΔΕΝ φταίνε οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, ούτε κανένας εργαζόμενος σε Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα. Φταίνε οι Πολιτικές, αυτές που όλοι μαζί εσείς ψηφίσατε. Με την ψήφο σας κάνετε παγκόσμιο ρεκόρ στην ανεργία.

Κι έρχεστε τώρα να ζητήσετε ρέστα; Από ποιούς; Από αυτούς που, όταν απολύθηκαν, εκεί στο ΠΑΣΟΚ, δεν κάνατε τίποτα απολύτως για τους συμπαρασταθείτε; Ενώ ξέρατε ότι αυτός που στηρίζατε, τους απέλυσε με το σκεπτικό ότι τους διορίσατε εσείς;! Όχι μόνον αυτό, αλλά δικαιολογούσατε το πραξικόπημα του Σαμαρά, το μαύρο.

Τι κάνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για το Mega; Πάντως δεν κάνουν - και καλά κάνουν, αυτό που έκανε το Mega για την ΕΡΤ. Δεν άνοιξαν σαμπάνιες, δεν πανηγύρισαν, δεν χαίρονται με την καταστροφή του άλλου.
Δεν αναφέρομαι φυσικά στους εργαζόμενους του Mega, αλλά στους ιδιοκτήτες. Που όταν έκλεισαν την ΕΡΤ είδαν την ευκαιρία για περαιτέρω κέρδη. Που ξέπλεναν τον φασισμό του προηγούμενου "καταλληλότερου" προσδοκώντας μεγαλύτερο κομμάτι "πίτα".

Το Mega δεν το κλείνει κανένας εργαζόμενος, ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κλείνουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του. Γιατί δεν έχει την παραμικρή αξιοπιστία, ούτε πείθει πια κανένα. Τους είναι πλέον άχρηστο. Επιπλέον χρωστά τα μαλλιοκέφαλα του. Για όλους τους εργαζόμενους λυπούμαστε και κανένας εργαζόμενος ή άνεργος όπως εγώ, δεν επιθυμεί να χάσει τη δουλειά του κανείς. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτονόητο, πέρα από την ανθρωπιά, άγνωστη λέξη για τους ιδιοκτήτες καναλιών και για δοσίλογους πολιτικούς, εκείνο που δεν θα θέλαμε με τίποτα είναι να υπάρχουν και άλλα θύματα αυτής της καταστροφικής πολιτικής ώστε να αυξηθεί η ανεργία.

Αλλά γι αυτό θα αγωνιστούμε εναντίον σας, δοσίλογοι που ψηφίσατε Μνημόνια. Γιατί οι φταίχτες είστε εσείς και δεν μπορείτε να μεταθέσετε τις ευθύνες σας. Οι εργαζόμενοι λοιπόν στην ΕΡΤ εργάζονται, αυτό κάνουν. Ευτυχώς έχουν ακόμα δουλειά, όχι χάρη σε σας.

Κάτι ακόμα προς τα γαλάζια γίδια, τους χαχόλους και τα βαφτιστήρια που πήραν γραμμή κι ονειρεύονται διώξεις αντιθέτων για να διοριστούν οι ίδιοι στις θέσεις των απολυμένων. Τους μπλε τζιχαντιστές. Είπαμε ότι για την ανεργία φταίει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι δοσίλογοι υπηρέτες των τοκογλύφων.

Αγαπητά νεοφιλελέ ερίφια, καλά μου φασιστόμουτρα, όταν πεθαίνει κάποιος δεν πρέπει να σκοτώνουμε κι άλλους για "συμπαράσταση". Υπάρχουν δυστυχώς χιλιάδες απολύσεις καθημερινά, γι αυτό φταίνε οι κηφήνες που ψηφίζετε. Αυτό δεν σημαίνει, επειδή απολύθηκαν στη ζούγκλα του ιδιωτικού τομέα άνθρωποι, άδικα χωρίς καμιά αμφιβολία, ότι θα πρέπει να γίνει το ίδιο παντού.
Εμείς θέλουμε να έχουν ΟΛΟΙ εργασία για αυτό αγωνιζόμαστε, εσείς θέλετε να απολυθούν όλοι. Μην είστε τομάρια, γιατί θα γδάρουν και το δικό σας πετσί στο τέλος οι τσοπαναραίοι σας..
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:53 μ.μ.

Μήτσο, τυχερός ο Περισσός, έπαιξε στο χρηματιστηριο των ΜΜΕ πήρε τα λεφτά και στους άλλους έμειναν τα κωλόχαρτα!
Πολυ το φχαριστήθηκα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger