Home » , » Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες ... θα μας προστατέψουν από την εγκληματικότητα!

Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες ... θα μας προστατέψουν από την εγκληματικότητα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 | 5:48 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Εντάξει, το παραδέχομαι. Έχει δίκιο ο Καμένος, μας ψεκάζουν. Τουλάχιστον αυτόν σίγουρα. Ο στρατός (λέει) θα είναι κοντά στους πολίτες για να νιώθουν ασφάλεια! Τι μου θυμίζει... Α! το βρήκα! Στη χούντα έκανε παρόμοια ο στρατός. Τέτοια ασφάλεια ο Παπαδόπουλος κι ο Τσίπρας δηλαδή! Είχαμε γεμίσει τότε ασφαλίτες. Και ρουφιάνους, αλλά αυτό είναι σχεδόν άσχετο. Σχεδόν.

Ήταν που λέτε η ΕΣΑ και είχαμε... και γαμώ τις ασφάλειες. Με τις πόρτες ανοικτές κοιμόμασταν. Γιατί, αν τις κλειδώναμε κι ήθελαν να μπουκάρουν, έδιναν μια στην πόρτα και μετά θέλαμε καινούρια. Πολλή ασφάλεια τότε! Έπεφτε βέβαια επίσης πολύ ξύλο, αλλά μόνο στους Κομμουνιστές. Και τους αντίθετους. Κι όσους τυχόν κάρφωναν, ότι άκουγαν τραγούδια που απαγορεύονταν. Ποιά απαγορεύονταν; Ότι δεν ήταν στρατιωτικό εμβατήριο πάντως, ήταν ύποπτο.

Εντάξει, τους περισσότερους έδερναν, αλλά τι είναι ο πόνος μπρος στην ασφάλεια; "Για πέρνα από την Ασφάλεια, έχουμε τέιον". Ξύλο μετά μουσικής. Να ρε γατάκια Τούρκοι συνταγματάρχες, ταξίαρχοι και στρατηγοί, πως γίνεται. Θέλει πρώτα αριστερό πρωθυπουργό. Αριστερός στον καβάλο, διότι στην πολιτική μας το γύρισε πολύ δεξιά, ακροδεξιά.
Έτσι Πάνο μου, γιατί νιώθαμε μια ανασφάλεια. Βέβαια ακόμα τη νοιώθουμε μαζί με ένα ανεξήγητο τσούξιμο στα οπίσθια κάθε φορά που μειώνεται η σύνταξη, έρχεται ο λογαριασμός, η εφορία κι ο ΕΝΦΙΑ.

Ότι θα βγει ο στρατός στο δρόμο και θα σταματήσει η μίζα στα γραφεία; Θα βομβαρδίσουν τα λαμόγια; Δεν νομίζω. Εγώ Πάνο μου βλέπω ότι ασφάλεια νιώθουμε κι έτσι. Δεν έμεινε σέντ για κλέψιμο, τα σπίτια μας θα τα πάρουν οι Τράπεζες, είμαστε άνεργοι, όσοι έχουμε δουλεία παίρνουμε ένα ξεροκόμματο, είμαστε χρεοκοπημένοι, για πιο λόγο να είμαστε ανασφαλείς; Ξέρουμε σίγουρα ότι δεν έχουμε άλλα.

Πανούλη, εγώ για καλό θα στο πω: Άσε το στρατό ήσυχο. Όσοι ανακάτεψαν πολιτική με στρατιωτικά είχαν πολύ άσχημο τέλος. Μόνο ο Μεταξάς τη γλύτωσε, γιατί πέθανε δικτάτορας. Κανένα έγκλημα δεν πρόκειται να εμποδίσουν όπως δεν μπορεί να εμποδίσει η αστυνομία. Ακόμα κι ο ικανότερος μπάτσος θα πιάσει τον εγκληματία ΜΕΤΑ την τέλεση του αδικήματος. Γιατί μέντιουμ να βλέπει το μέλλον δεν είναι κανείς. Άσε που η πρόληψη της εγκληματικότητας δεν αντιμετωπίζεται με κανόνια κι άρματα. Θέλει Παιδεία, αυτή που συστηματικά καταστρέφετε. Εκτός, αν έχεις πολύ κακό σκοπό: Προληπτικές συλλήψεις και τα ρέστα. Αν έχεις τέτοιο στο νου σου, βγάλτο, θα πέσετε στη στιγμή.

Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες είναι όσοι καταργούν κάθε δικαίωμα, αυτοί που ξεπουλάν τα υπάρχοντα του λαού, που πετσοκόβουν επιδόματα, όσοι μειώνουν συνέχεια τα φτωχά εισοδήματα ενώ ρημάζουν τον κόσμο στη φορολογία.
Πάνο, ξέχασε το. Αν θες να παίξεις πάρε ένα κουτί στρατιωτάκια. Βάλε το δίπλα στο τρενάκι από τη διαφήμιση. Οκ, είστε τυχεροί, έχετε το βρικόλακα για αξιωματική αντιπολίτευση και δεν σας έστειλαν ακόμα στα τσακίδια, αλλά μην παίζεις άλλο με τα νεύρα των πολιτών.
Αν θες φύγε από υπουργός και ασχολήσου με το Play station. Ο Καραμανλής, που τόσο θαυμάζεις, μπορεί να σε μάθει. Μια χαρά τα πάει, του πήρε το μαντρί ο Μητσοτάκης κι ούτε που στεναχωρήθηκε... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger