Home » » Χρυσή Αυγή εναντίον του Δικτύου Σπάρτακος

Χρυσή Αυγή εναντίον του Δικτύου Σπάρτακος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Αυγούστου 2016 | 7:03 μ.μ.

Συμμορία φυγόστρατων τραμπούκων ναζί είναι η Χρυσή Αυγή που κάνει ερώτηση στην βουλή εναντίον του Δικτύου Ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος.

Για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ βρίσκεται στο στόχαστρο της ναζιστικής συμμορίας Χρυσή Αυγή και του βαθέως κράτους.

Μετά λοιπόν την καταδίκη του μέλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από τη δικαστική εξουσία με δίχρονη φυλάκιση γιατί αποκαλύψαμε τα καψόνια που γίνονται στις Ένοπλες Δυνάμεις εις βάρος των στρατευμένων, έρχεται να πιάσει το νήμα η δολοφονική συμμορία.

Αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα προηγήθηκε συντεταγμένη επίθεση εναντίον του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ από το φασιστικό τύπο και τα αντίστοιχα σαιτ, ακολούθησε την 1/8/2016 ερώτηση στη Βουλή του εκπροσώπου της Παναγιώταρου που θέτει ζήτημα για την καθημερινή δράση μας στις μονάδες.

Ουσιαστικά, στοχοποιώντας το κίνημα των Φαντάρων και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή επιδιώκουν να νομιμοποιήσουν και μονιμοποιήσουν τις βάρβαρες παραβιάσεις των δικαιωμάτων μας, τον Στρατιωτικό Κανονισμό και τις σχετικές διαταγές, πλέον και από ανώτατα στελέχη της Ιεραρχίας, στο όνομα του "ΑΞΙΟΜΑΧΟΥ"!

Το Αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων που καλούνται να δράσουν στο εσωτερικό της χώρας ως κατασταλτική δύναμη των λεγόμενων "ασύμμετρων απειλών" αλλά και στην ευρύτερη ζώνη της Ανατολικής Μεσογείου ώστε να υπερασπιστούν τα στρατηγικής συμφέροντα της άρχουσας τάξης, δεν λογαριάζει δικαιώματα, την υγεία και τις ζωές, στρατιωτών και μόνιμου προσωπικού.

Αιχμή του δόρατος της αντιδραστικής μετάλλαξης των Ενόπλων Δυνάμεων φιλοδοξεί να είναι η ναζιστική συμμορία.

Μάλιστα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο για ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger