Home » , , » Κυβέρνηση υποκριτών, αντιπολίτευση δοσίλογων δεκανικιών, λαοπλάνοι δήμαρχοι και παπαδαριό τα έβαλαν με τους Αναρχικούς

Κυβέρνηση υποκριτών, αντιπολίτευση δοσίλογων δεκανικιών, λαοπλάνοι δήμαρχοι και παπαδαριό τα έβαλαν με τους Αναρχικούς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Αυγούστου 2016 | 2:13 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Βρε θεούσα, στο θεό που πιστεύεις (το χρήμα δηλαδή), πες μου: Τι κακό έκαναν οι συλληφθέντες που διαμαρτύρονταν σαν αντίδραση, για τη μήνυση της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης κι ενώ οι μπάτσοι εκκένωσαν ένα κτίριο στο οποίο έβρισκαν προσωρινό κατάλυμα πρόσφυγες; Γιατί κανείς λογικός άνθρωπος, ακόμα και οι εκπρόσωποι της αστικής "δικαιοσύνης" δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι ώστε να σπιλώσουν τους αγώνες τους.

Πάρα πολύ "χριστιανικό" πράγμα οι μηνύσεις. Βέβαια από την Ιερά Εξέταση υπάρχει πρόοδος. Ποιό "κομμούνι" είπε "ο έχων δύο χιτώνες να δίνει τον έναν"; Χιτώνες ρε! όχι κτήρια. Άμα περισσέψει χιτώνας θα τον δώσουν οι φαρισαίοι. Ουαί υμίν...

Αθώοι λοιπόν για το αδίκημα της υβριστικής συμπεριφοράς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής λατρείας αλλά 19 από τους 26 καταδικάστηκαν για την πράξη της απείθειας, επειδή αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα. Τελικά κι όσοι καταδικάστηκαν ήταν για άλλο πράγμα κι όχι γι αυτό που συνελήφθηκαν! Το "δίκαιο του στρογγυλέματος". Ελεύθεροι όλοι. Ανεξάρτητα της απόφασης, αυτοί είναι πραγματικά Ελεύθεροι. Άλλοι είναι μέσα σε "μαντρί".

Φυσικά είναι αθώοι, μπορείς όμως να πεις το ίδιο για όλους αυτούς που λύσσαξαν και που ζητάν οπωσδήποτε τιμωρία; Κατά τα άλλα πως το είπε ο Ιησούς; Α ναι! Θεωρεί μακάριους όσους είναι πράοι, γιατί θα κληρονομήσουν τη Γη. Δεν βλέπω πολλούς κληρονόμους. Και με τόσες φωτιές, δεν βλέπω ούτε κληρονομία. Στάχτη και μπούλμπερη...

Νόμιζα πως στην Εκκλησία η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά ξέχασα! Μετά το Σαμαρά, μάλλον θα βάζουν πορτιέρη. "Μόνο δεξιοί". Βέβαια στη Γαλλία πήγαν και Μουσουλμάνοι, για συμπαράσταση, πραγματικοί πιστοί, όχι φονιάδες μισθοφόροι ή ηλίθιοι φανατικοί, αλλά τι ξέρουν αυτοί;
Φυσικά δεν πήγαν να διαμαρτυρηθούν σε Ναό, αλλά σε γραφείο πολιτικού (ακρο)δεξιού κόμματος.

Σου φαίνεται παράξενο; Κι όμως! Οι Αρχιερείς, πολλοί από αυτούς ολοφάνερα, προπαγανδίζουν κομματικές θέσεις. Μην αρχίσω να γράφω γνωστά, δεν θα τελειώσω ούτε του χρόνου. Ο Άνθιμος μέχρι και την προτίμηση στο νόμισμα που ρίχνουν οι πιστοί διατύπωσε: Ευρώ κι άγιος ο Θεός! Για μένα δεν είναι ιερέας, αλλά στέλεχος κόμματος με ράσα. "Τα ράσα όμως δεν κάνουν τον παπά" υπενθυμίζει πολύ σωστά ο λαός.

Υπήρξε μια καταστολή, μια άδικη επίθεση από όλους τους εκπροσώπους του συστήματος. Κυβέρνηση υποκριτών, αντιπολίτευση δοσίλογων δεκανικιών, λαοπλάνοι δήμαρχοι και παπαδαριό τα έβαλαν με τους Αναρχικούς.
Ότι δηλαδή η πολιτική τους δεν μας χρεοκόπησε, δεν μας κατάντησε δούλους, δεν ρήμαξε τα πάντα, αλλά το πρόβλημα ήταν οι Καταλήψεις! Και είναι πράγματι γι αυτούς, γιατί οι Καταλήψεις, όπως κι οι άλλες μορφές αγώνα, δείχνουν την αντίθεσή μας σε όσα άσχημα, ανήθικα και καταστροφικά προκαλεί η πολιτική τους. Πολιτική που υπερασπίζονται με ψέματα, συκοφαντίες, βία, απειλές, με κάθε ανέντιμο τρόπο.

Τι έπρεπε λοιπόν να κάνουν οι Σύντροφοι; Θέλησαν απλά να ενημερώσουν! Αλλά αυτό είναι το βαρύτερο "έγκλημα" για κάθε φασίστα ή βλάκα φανατικό! Έχει αλλεργία στην αλήθεια, γιατί έχει συνηθίσει το ψέμα. Να σκεφτεί; Αποκλείεται! Σκέφτονται άλλοι γι αυτόν. Κάποιοι αναρωτήθηκαν, αν έπρεπε να προβούν σε αυτή την πράξη. Επιβάλλονταν. Και μόνο η λύσσα, η προπαγάνδα και οι αντιδράσεις των φανατισμένων οπαδών του χρήματος, δείχνουν ότι άξιζε.

Παπάδες, να θυμάστε αυτό. Ένα φως, έστω και μικρό διαλύει το πιο πυκνό σκοτάδι... . 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Αυγούστου 2016 στις 9:49 μ.μ.

Για οσους ρίχνουν ακομ στό παγγαρι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger