Home » , » Σκόρπιες σκέψεις, για τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη στην Τουρκία.

Σκόρπιες σκέψεις, για τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη στην Τουρκία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Ιουλίου 2016 | 5:15 μ.μ.

Της Αλέκας Ζορμπαλά

Η Τουρκία είναι διαχρονικά και ανεξάρτητα του ποιός "κυβερνά", το κράτος με τις περισσότερες καταδίκες από το Δικαστήριο Ανθρωπνων Δικαιωμάτων, με πάνω από 2.200 καταδικαστικές αποφάσεις.
Και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην φρικαλέα πραγματικότητα : μαζικές διώξεις, συλλήψεις, λευκά κελιά, εξαφανίσεις, δολοφονίες.

Και ό, τι δεν κάνει το κράτος με τους θεσμικούς μηχανισμούς του, το κάνει για λογαριασμό του το παρακράτος, οι πολιτικές και μαφιοζικες συμμορίες, οι Γκρίζοι Λύκοι, οι έμποροι ναρκωτικών.
Διαχρονικά θύματα είναι κατά κύριο λόγο οι επαναστάτες κομμουνιστές, οι Κούρδοι και όποιος αντιστέκεται σε αυτό το καθεστώς.

Έτσι και τώρα, στην προσπάθεια επιβολής στρατιωτικής χούντας των Κεμαλιστών-Στρατού, πάνω στην υπάρχουσα πολιτική χούντα του Ισλαμικού Ιερατείου-Ερντογάν, με την επικράτηση Ερντογάν, η πολιτική στόχευση φάνηκε από την πρώτη στιγμή:
πέρα από την εκκαθάριση των Κεμαλιστών από τον κρατικό μηχανισμό, επιχειρείται και η φυσική εξόντωση κάθε ριζοσπαστικής, επαναστατικής φωνής, με αστυνομικές επεμβάσεις, όπως εχθές το βράδυ, στις λαϊκές αριστερές γειτονιές, με συλλήψεις, με δολοφονίες στο Gazi..

Έχουν γνώση όμως οι φύλακες. ..

Και από το πρώτο βράδυ η καρδιά μας ήταν και θα συνεχίσει να είναι μαζί τους!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Ιουλίου 2016 στις 6:33 μ.μ.

...στην εναντίωση μας απέναντι στην απόπειρα πραξικοπήματος, η καρδιά μας βρίσκεται ΕΚΕΙ, στους κομμουνιστές, τους αριστερούς, τους δημοκράτες, τους κούρδους που αγωνίζονται εναντια στον φασισμό - καπιταλισμό του τούρκικού κράτους. Ο διεθνισμός και ο κομμουνισμός είναι ο μόνος δρόμος και θα.....ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ...μπροστά σύντροφοι....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger