Home » , , » Πέρα απ' τα όρια της λογικής η ελληνική "δικαιοσύνη"! 115 χρόνια φυλακή ο καθένας απ' τους κατηγορούμενους για το σχέδιο "Γοργοπόταμος"

Πέρα απ' τα όρια της λογικής η ελληνική "δικαιοσύνη"! 115 χρόνια φυλακή ο καθένας απ' τους κατηγορούμενους για το σχέδιο "Γοργοπόταμος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 | 3:52 μ.μ.

Καλά που καταργήθηκε η θανατική ποινή γιατί θα ήταν η φυσική κατάληξη όσων θεωρεί η εξουσιαστική δικαστική κλίκα ταξικούς εχθρούς της και ειδικά όσους δεν σκύβουν το κεφάλι και υπερασπίζονται τις πολιτικές επιλογές και ενέργειες τους.

Διαβάζεις –σε ρεπορτάζ της Αντας Ψαρρά στην εφημερίδα των Συντακτών – το φινάλε της τρομοδίκης για το «σχέδιο Γοργοπόταμος» και τις ποινές που επιβλήθηκαν στους κατηγορουμένους και δυσκολεύεσαι να βρεις «κόσμιες» λέξεις για να σχολιάσεις τις αποφάσεις της «αδέσμευτης δικαιοσύνης».

Με μια πρωτοφανή απόφαση, όχι μόνο για τα όρια της δίκαιης δίκης αλλά ακόμη και για τα όρια της λογικής, στην ελληνική Δημοκρατία του 2016, οι 10 κατηγορούμενοι, από το σύνολο των 28 που βρίσκονταν στη φυλακή όταν έγιναν οι αποτυχημένες απόπειρες εκρήξεων και καταστρώθηκε το σχέδιο «Γοργοπόταμος», καταδικάστηκαν ο καθένας σε 115 χρόνια είτε ανέλαβαν είτε όχι την ευθύνη (!), μας λέει το δημοσίευμα που αναφέραμε.

Είναι οι ίδιοι δικαστές που απάλλαξαν δολοφόνους μπάτσους, που «βάφτισαν» «πεντακαθαρίδηδες» ένστολα τσογλάνια τα οποία βασάνισαν νεολαίους και μετανάστες. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger