Home » , , » Της διαφθοράς το κάγκελο και στην μέση ο Νίκος Παππάς

Της διαφθοράς το κάγκελο και στην μέση ο Νίκος Παππάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 | 6:22 μ.μ.


«Ο πιο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, παρά τις διαρροές για τη διάθεσή του να τα βάλει με τους καναλάρχες, στην πραγματικότητα, αν κρίνουμε από το νομοσχέδιο για τις συχνότητες –το οποίο μάλιστα έχει ημερομηνία λήξης της διαβούλευσης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας (ώστε, φανταζόμαστε, να προλάβει να ξαναγραφτεί) – μάλλον ενδιαφέρεται για το άνοιγμα και την αναδιοργάνωση της ραδιοτηλεοπτικής αγοράς παρά για το χτύπημα της "διαπλοκής"», γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε  "Ν. Παππάς: Οταν η εξουσία σε διαβρώνει μέχρι το μεδούλι".

 Αυτή την εκτίμησή μας επιβεβαιώνει απόλυτα και το Δελτίο Τύπου που μας έστειλε ο Στάθης Παναγούλης:

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης, μεταξύ άλλων, στην παρέμβασή του στη Βουλή, κατά την ώρα των επίκαιρων ερωτήσεων, σήμερα 3 Ιουνίου, τόνισε τα εξής « ... ο κ. Παππάς, περιφρονεί αναίσχυντα την Βουλή και τον Κοινοβουλευτισμό, μη εμφανιζόμενος για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, αρνούμενος να εμφανιστεί στο Κοινοβούλιο και να απαντήσει σε επίκαιρη ερώτηση μου για τα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια».

Ο Στάθης Παναγούλης, χαρακτήρισε τον υπουργό κ. Παππά, ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΑΡΧΗ και επίδοξο GAULEITER των ιδιωτικών καναλιών, εκ των οποίων ορισμένες άδειες τις διαπραγματεύεται με  τους «υποταχτικούς» του.

Καταλήγοντας  ο κ. Παναγούλης, παρότρυνε  τον κ. Παππά, αν δεν μπορεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά του, όπως ορίζει ο κανονισμός της Βουλής και το Σύνταγμα, να επιστρέψει εκεί που ήταν πριν γίνει Υπουργός, στην πλατεία Κουμουνδούρου...!!!

Διαβάστε ακόμα

Υπόθεση εκβιασμών, το SBC TV και στη μέση Ν. Παππάς

Μήπως θα μπορούσε ο υπουργός Νίκος Παππάς να μας διαφωτίσει γιατί "εξαφανίστηκε" το νέο κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων;

Παρασκηνιακά παζάρια για το μοίρασμα των τηλεοπτικών αδειών και στο μέσο η Ολγα Τρέμη

Επιβεβαίωση ανάρτησής μας για τον δημοσιογράφο με τα "μαύρα" εκατομμύρια ευρώ

Εδώ ο Παππάς, εκεί ο Παππάς, πού θα καταλήξει ο Παππάς;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger