Home » , » Οταν για τον Τσίπρα η κατάργηση του ΕΚΑΣ ήταν μέτρο "παράλογο" και "εξοντωτικό" για τους χαμηλοσυνταξιούχους και δεν μπορούσε να φανταστεί βουλευτές που θα το ψηφίσουν (Βίντεο)

Οταν για τον Τσίπρα η κατάργηση του ΕΚΑΣ ήταν μέτρο "παράλογο" και "εξοντωτικό" για τους χαμηλοσυνταξιούχους και δεν μπορούσε να φανταστεί βουλευτές που θα το ψηφίσουν (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 | 2:36 π.μ.

Δεκάδες ήταν οι δακρυσμένες, σπαρακτικές αλλά και οργισμένες κραυγές από συνταξιούχους που ακούσαμε σε τηλεοπτική εκπομπή.  Ηταν φωνές ανθρώπων που εξαπατήθηκαν από τον συνειδητό ψεύτη και πολιτικό απατεώνα, Αλέξη Τσίπρα, αφού αρκετοί απ’ αυτούς/ες πίστεψαν στα λεγόμενα του, τον στήριξαν και εκλογικά και τώρα βλέπουν να τους οδηγεί στον Καιάδα της απόλυτης φτώχειας και μιζέριας.

Καταλαβαίνουμε, ότι κάποια στιγμή καταντάει κουραστικό να επαναφέρουμε στην μνήμη σας. τι έχει πει στο παρελθόν ο σημερινός πρωθυπουργός, τί κατηγορηματικές δηλώσεις έχει κάνει και σήμερα υλοποιεί τα όσα κατάγγειλε στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν.

Δεν μπορούμε όμως να αποφύγουμε τον πειρασμό να παραθέσουμε αποσπάσματα από τοποθετήσεις που είχε κάνει, από το βήμα του κοινοβουλίου τους, στις 5/6/2015 στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την πορεία της διαπραγμάτευσης, την οποία προκάλεσε ο ίδιος ο Τσίπρας, τότε που ο πρωθυπουργός μας έλεγε «Δεν μπορώ να φανταστώ βουλευτές να ψηφίζουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ».

Ηταν η εποχή που ο Α. Τσίπρας δεν είχε πρόβλημα να στραφεί λεκτικά απέναντι στον Ζαν Κλοντ Γιουνκερ, για τις προτάσεις που μετέφερε εκ μέρους των «θεσμών» στην ελληνική κυβέρνηση. (Τώρα πώς ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έγινε για την κυβέρνηση «μεγάλος φίλος της Ελλάδας» και γιατί όταν έρχεται στην χώρα μας «τον υποδέχονται σαν πρίγκιπα» οι κυβερνητική αξιωματούχοι , είναι μια άλλη συζήτηση).

Στο παρακάτω βίντεο, λοιπόν, θυμόμαστε τις εποχές που η "φαντασία" του Αλέξη Τσίπρα δεν μπορούσε να συλλάβει ότι θα υπάρξουν Ελληνες βουλευτές οι οποίοι, "μετά από πέντε καταστροφικά χρόνια της σκληρής λιτότητας του μνημονίου" θα μπορούσαν να ψηφίσουν την "κατάργηση του ΕΚΑΣ δηλαδή του μικρού αυτού επιδόματος που δίνεται στους χαμηλοσυνταξιούχους".

Ενα τέτοιο μέτρο τότε -και πολύ σωστά- το χαρακτήριζε «παράλογο» και «εξοντωτικό» διαβεβαιώνοντας βουλευτές και ελληνικό λαό, ότι η κυβέρνησή του δεν πρόκειται ποτέ να το αποδεκτή.

Προφανώς τώρα άλλαξε άποψη και ίσως το εντάσσει στην "δίκαιη ανάπτυξη" που έχει εξαγγείλει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger