Home » , » Ρόμπα ο Μητσοτάκης. Εκανε θέμα στην βουλή μια καραμπινάτη τρολιά! (Βίντεο)

Ρόμπα ο Μητσοτάκης. Εκανε θέμα στην βουλή μια καραμπινάτη τρολιά! (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 | 1:04 μ.μ.

Μείναμε στην κυριολεξία άφωνοι παρακολουθώντας την σημερινή πρωινή ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην βουλή. Εντάξει, γνωρίζαμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δε διακρίνεται για την "ευστροφία" του.. Αλλά να κάνει και μια καραμπινάτη τρολιά θέμα στο κοινοβούλιο τους, ειλικρινά δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε.

Και για να μην επαναλάβουμε όσα είχαμε γράψει χτες απλώς να αναφέρουμε –όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε- ότι ο αρχηγός της Ν.Δ ορμώμενος από μια «μούφα» ανάρτηση που έγινε χτες και παρέμεινε για ελάχιστη ώρα, στην ιστοσελίδα indymedia, στην οποία υποτίθεται υπήρχε κάλεσμα για σημερινή συγκέντρωση «Αναρχικών – Κομμουνιστών» σε αντιδιαστολή με την γνωστή μάζωξη των «μενουμεευρωπαίων», έκανε λόγο για «πρωτάκουστα» πράγματα.
Αναφέρθηκε συγκεκριμένα για «γνωστούς-άγνωστους μπαχαλάκηδες» που με διαδικτυακή τους παρουσία «καλούσαν σε κάποιου είδους αντισυγκέντρωση» καθιστώντας μάλιστα «τον κ. Τσίπρα προσωπικά υπεύθυνο για την ασφάλεια των πολιτών».

Μιλάμε στην κυριολεξία ότι ο άνθρωπος το τερμάτισε. Φανταζόμαστε τι ξεκαρδιστικά γέλια θα κάνει ο τύπος που είχε την φαεινή ιδέα να κάνει αυτή την τρολιά. Σίγουρα πάντως δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ότι θα υπήρχε πολιτικός αρχηγός ο οποίος μάλιστα φιλοδοξεί να γίνει και πρωθυπουργός να έπαιρνε στα σοβαρά μια καραμπινάτη παπαριά που έγραψε στο διαδίκτυο.


Τον "καρφώνουν" και οι ομοϊδεάτες του ότι κυκλοφορεί ψεύδη και φήμες
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger