Home » , » Σε "σκοτεινή συναλλαγή με μεταφορές πακέτων" εμπλέκει τον Τσίπρα ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος

Σε "σκοτεινή συναλλαγή με μεταφορές πακέτων" εμπλέκει τον Τσίπρα ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 | 8:59 μ.μ.

Από χτες που έκανε ένα «περίεργο» τιτίβισμα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει δημιουργηθεί αναστάτωση στο κυβερνητικό στρατόπεδο.
Προσπαθώντας σε τηλεφωνικό ρεπορτάζ να δούμε ποιο κυβερνητικό πρόσωπο φωτογραφίζει για την εμπλοκή σε «πακέτα» και «υπόγειες συναλλαγές» συναντήσαμε την άγνοια του δημοσιογραφικού κόσμου. Μάλιστα δημοσιογράφος που έχει επαφές με το Μέγαρο Μαξίμου, αντιμετώπισε απαξιωτικά τα αναγραφόμενα του διαχειριστή της  zouglas κάνοντας λόγο για μια απ’ τις «συνηθισμένες παπαρολογίες του Τριανταφυλλόπουλου».

«Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι ο καθρέφτης των εκάστοτε εργοδοτών του. Αυτοί είναι, οι εργολάβοι, οι πετρελαιάδες, οι εφοπλιστές καναλάρχες, που πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια εκλεκτό ράφι στα «μαγαζιά» τους για να πουλάει ο Τριανταφυλλόπουλος την "αποκαλυπτική" προστυχιά, τις υποκλοπές περί την βουβωνική χώρα και τη χολέρα του εκφασισμού σαν "δημοσιογραφία".

Ο Τριανταφυλλόπουλος δεν είναι παρά το δικό τους δημιούργημα. Η σαπίλα του είναι η σαπίλα τους. Ο "πολιτισμός" του είναι παιδί του δικού τους κατσαπλιαδισμού. Η "δημοσιογραφία" του είναι έμβλημα του δικού τους παρασιτισμού. Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι πολύτιμος. Γιατί συνιστά μια ακόμη απόδειξη ότι αν ποτέ κατακτηθεί η Δημοκρατία αυτό – παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα – θα συμβεί μόνο τότε: Εφόσον η  κοινωνία αποκτήσει την ελευθερία να ασκήσει το – δημοκρατικό – δικαίωμά της να υποχρεώνει στα ερπετά να βγάζουν το σκασμό», ανέφερε περασμένη ανάρτησή μας
Κι όλα αυτά ανταποκρίνονται απολύτως στην πραγματικότητα.

Όπως και να είναι όμως. το να εμπλέκει τον ίδιο τον πρωθυπουργό σε «σκοτεινές συναλλαγές» προαναγγέλλοντας ότι θα φέρει στην δημοσιότητα υποκλαπείσες συνομιλίες δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Γράφει λοιπόν ο Τριανταφυλλόπουλος στην ιστοσελίδα του:

Ναι, αυτή είναι μία δυσάρεστη είδηση

Ένας εφοπλιστής βεληνεκούς κι ένας εκδότης μεγάλης εφημερίδας εμπλέκουν το όνομα κορυφαίου πολιτικού προσώπου, του σημερινού πρωθυπουργού, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα υπόθεση σκοτεινής συναλλαγής.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι, με μεταφορές πακέτων στα γραφεία και το σπίτι του εφοπλιστή, και μεθόδους που αφήνουν άφωνο τον αναγνώστη θα αποκαλυφθούν σε λίγες ώρες από το zougla.gr.

Με επίγνωση της σοβαρότητας μιας τέτοιας αποκάλυψης, οι δημοσιογράφοι του zougla.gr, πιστοί στην έγκυρη ενημέρωση, θα δημοσιοποιήσουν αυτούσια την επίμαχη συνομιλία και φυσικά τα ονόματα των εμπλεκομένων.

Γιατί πάνω από όλα είναι η ενημέρωση του πολίτη. Πραγματικού ιδιοκτήτη της εφημερίδας μας.

Με πολύ ενδιαφέρον περιμένουμε την όλη εξέλιξη της υπόθεσης.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

6 Ιουνίου 2016 στις 10:46 π.μ.

Καραμήτρος (Πρώτο Θέμα), Μαρινάκης και...30 βιβλία (προφανώς εκατομμύρια) για τον Τσίπρα.

6 Ιουνίου 2016 στις 2:33 μ.μ.

Λετε να ταπιασε απο τοτε?Καποιοι αργοτερα οταν ο αλχημιστης Αλεξης μετετρεπε
ταχυδακτυλουργικα το οχι του δημοψηφισματος σε ναι καποιοι .....λεγαν οτι τα
πιασε χονδρα γι αυτο και αλλαξε με τοση ανεση Βεβαια καλουσαν για επαληθευση
τον ιστορικο του μελλοντος Ολη τουτη η κουβεντα γινεται με πηγη και και πρωτα
γωνιστη τον κιτρινο τυπο του Θεμη και τον ειδικο στα μυστικα της στενης κλειδαροτρυπας Τρανταφυλλοπουλο οποτε πρεπει να ειμαστε ακρως επιφυλακτικοι
και κουμπωμενοι Ποτε βεβαια δεν ξερεις πως ισως μεσα απ αυτη τη λασπη καμια
φορα μπορει να βγει και κατι αληθινο

8 Ιουνίου 2016 στις 11:56 π.μ.

melito, 6 Ιουνίου 2016 - 2:33 μ.μ.
Λέτε να τάπιασε από τότε; Κάποιοι αργότερα, όταν ο αλχημιστής Αλέξης μετέτρεπε
ταχυδακτυλουργικά το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ, κάποιοι .....λέγαν ότι τάπιασε χονΤρά, γι'αυτό και άλλαξε με τόση άνεση. Βέβαια καλούσαν για επαλήθευση τον ιστορικό του μέλλοντος. Ολη τούτη η κουβέντα γίνεται με πηγή και πρωταγωνιστή τον κίτρινο τύπο του ΘέμΟΥ και τον ειδικό στα μυστικά της στενής κλειδαρότρυπας Τρανταφυλλόπουλο. Οπότε πρέπει να είμαστε άκρως επιφυλακτικοί και κουμπωμένοι. Ποτέ βέβαια δεν ξέρεις, πως ίσως μέσα απ'αυτή τη λάσπη καμιά φορά, μπορεί να βγει και κάτι αληθινό.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger