Home » , » Ν. Μπογιόπουλος: «Αυτοί που κέρδισαν πολιτικά στο Βρετανικό δημοψήφισμα είναι εξίσου απατεώνες με αυτούς που έχασαν». (Ηχητικό)

Ν. Μπογιόπουλος: «Αυτοί που κέρδισαν πολιτικά στο Βρετανικό δημοψήφισμα είναι εξίσου απατεώνες με αυτούς που έχασαν». (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 | 10:31 μ.μ.

Όπως ήταν αναμενόμενο κύριο θέμα της σημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής των Μπογιόπουλου – Κοττάκη στον ρ/σ Realfm ήταν τα αποτελέσματα του Βρετανικού δημοψηφίσματος και τι αυτά σηματοδοτούν.

Στο ηχητικό που παραθέτουμε παρακολουθούμε το οπτικό πεδίο με το οποίο προσεγγίζει το θέμα ο κομμουνιστής δημοσιογράφος.
Σύμφωνα με τον ίδιο είναι πολύ νωρίς για να γίνει μια ολοκληρωμένη αποτίμηση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί αφού ακόμα δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί οι συνέπειες που θα προκύψουν από την απόφαση του Βρετανικού λαού.
Ο πυρήνας της σκέψης του Ν. Μπογιόπουλου μπορεί όμως να επικεντρωθεί στην φράση του: «Αυτοί που κέρδισαν πολιτικά στο Βρετανικό δημοψήφισμα είναι εξίσου απατεώνες με αυτούς που έχασαν». Και φυσικά αιτιολογεί το σκεπτικό του.

Εχει επίσης ενδιαφέρον η επισήμανση του, ότι κάθε φορά που δόθηκε πραγματικά η δυνατότητα σε έναν ευρωπαϊκό λαό να πει την άποψη του για το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα διαπιστώθηκε ότι ο κόσμος έχει απηυδήσει «και δεν γουστάρει αυτό το αποκρουστικό πρόσωπο».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

25 Ιουνίου 2016 στις 9:13 π.μ.

Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει το γεγονός όμως ότι ακριβώς με την τελευταία αυτή επισήμανση του (κάθε φορά που δόθηκε πραγματικά η δυνατότητα σε έναν ευρωπαϊκό λαό να πει την άποψη του για το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα διαπιστώθηκε ότι ο κόσμος έχει απηυδήσει «και δεν γουστάρει αυτό το αποκρουστικό πρόσωπο) κάνει ακριβώς αυτό για το οποίο κατηγορεί όλους τους άλλους. Αδιαφορεί για όλες τις βλακείες τις υποπεριπτώσεις και τις αντιφάσεις που περιλαμβάνει η πρόταση "κάθε φορά που δόθηκε πραγματικά η δυνατότητα σε έναν ευρωπαϊκό λαό να πει την άποψη του για το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα" και βγάζει ένα δικό του συμπέρασμα που στηρίζει βέβαια τον συλλογισμό του αλλά ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ. Γίνεται κι αυτός λοιπόν, ένας απατεώνας!

25 Ιουνίου 2016 στις 12:29 μ.μ.

Ο Φαράτζ είναι περισσότερο απατεώνας από τον Κάμερον, αλλά σίγουρα ΟΧΙ γιά τους λόγους που αναφέρει ο Μπογιόπουλος. Τις υποσχέσεις γιά περισσότερο χρήμα στην υγεία τις έκαναν οι συντηρητικοί ευρωσκεπτικιστές όπως ο Μπόρις Τζόνσον και ο Μάϊκλ Γκόουβ, όχι οι Ουκιπάδες του Φαράτζ, που δεν έχασαν ευκαιρία να σταυρώσουν τους έτερους πολιτικούς απατεώνες και πρώην συμμάχους τους στο Συντηρητικό κόμμα μόλις αντιλήφθηκαν ότι δεν τους χρειάζονται άλλο! Ο Φαράτζ έκανε πολιτική καμπάνια με βάση το μεταναστευτικό και ΟΧΙ το οικονομικό, και τελικά το μεταναστευτικό έπαιξε και τον μεγαλύτερο ρόλο στο αποτέλεσμα.

Αφήνω στον Μπογιόπουλο να βρεί ποιοί είναι οι λόγοι που ο Φαράτζ είναι πολιτικός απατεώνας, αν μπορεί...

25 Ιουνίου 2016 στις 2:51 μ.μ.

Και η ανοησία έχει τα όρια της

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger