Home » , » Τρολιά που τα "σπάει"

Τρολιά που τα "σπάει"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 | 6:41 π.μ.



Αναμφισβήτητα είναι η καλύτερη τρολιά του χρόνου. Και από την άλλη ξαναείδαμε πόσο πολιτικά άσχετοι είναι οι διαχειριστές «μεγάλων» ειδησεογραφικών ιστοσελίδων, πόσο μακριά βρίσκονται από το πολιτικό γίγνεσθαι συντηρητικοί πολιτικοί και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με δυο λόγια το στόρυ. Κάποιος τύπος ήθελε να κάνει φραμπαλά και έστειλε ένα κειμενάκι στο «Ημερολόγιο» του indymedia.  Επέλεξε την υπογραφή «Αναρχικοί-Κομμουνιστές» μιας ανύπαρκτης συλλογικότητας δηλαδή και ανέφερε: «Όλοι την Τετάρτη 15/6 στο Σύνταγμα στις 19.00 για την υπεράσπιση του χώρου που 6 χρόνια τώρα δώσαμε μάχες με τους προστάτες των μνημονιακών πολιτικών και τα τσιράκια τους.
Οι δρόμοι ανήκουν στον κόσμο του αγώνα και στους εξεγερμένους και όχι στους ρουφιάνους και τους προσκυνημένους!».

Πιθανόν από αβλεψία –μπορεί να ήταν και ανίδεος- αυτός από την Σ.Ο του ίντυ που είδε το κείμενο το θεώρησε αξιόπιστο και το ανάρτησε.

 Ε, μετά απ’ αυτό χαμός.
Ολες σχεδόν οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες το έκαναν κεντρικό θέμα, η Ν. Δ έβγαλε ανακοίνωση διαπιστώνοντας «ότι πρώτη φορά αναρχικοί στηρίζουν κυβέρνηση», η εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής του «Παραιτηθείτε» Ελένη Κριτσιδήμα έκανε σχετική αναφορά στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, ενώ νεοδημοκρατικά στελέχη σαν τον Βασίλης Κικίλιας έδειξαν τα «πολιτικά τους αντανακλαστικά» με σχετικές αναρτήσεις στα μέσα μαζικής δικτύωσης. 

Δεξιές γελοιότητες.

Υ.Γ: Φυσικά η Σ.Ο  του indymedia κατάλαβε την «πατάτα» που είχε κάνει το μέλος της και «κατέβασε» την τρολιά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Ιουνίου 2016 στις 3:38 μ.μ.

Κι αυτό τρολιά ήταν; https://athens.indymedia.org/post/1545839/
Σε τι ακριβώς διαφέρει το τωρινό; Τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα, η ίδια ανωνυμία (εκεί ήταν "πρωτοβουλία συντρόφων/συντροφισσών"). Άρα δεν πρόκειται για τρολιά, απλώς δεν έπιασε, φάγανε και λίγο κράξιμο, και αποσύρθηκε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger