Home » , , » Αναγγελία "κηδείας" της κυβέρνησης από Λαζόπουλο (2 Βίντεο)

Αναγγελία "κηδείας" της κυβέρνησης από Λαζόπουλο (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 | 1:47 π.μ.

Ε, όλα τα περιμέναμε αλλά και το να παρακολουθήσουμε την μεγαλύτερη προπαγανδιστική ντουντούκα της κυβερνητικής πολιτικής να κάνει αναγγελία της «κηδείας» του ΣΥΡΙΖΑ, …  μας ξεπέρασε. Αναφερόμαστε φυσικά στον Λάκη Λαζόπουλο και στην τελευταία του τηλεοπτική εκπομπή.

«Ήρθατε εσείς ως ΣΥΡΙΖΑ να προστατεύσετε τα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων… τους πήρατε τα σπίτια; Μια λέξη θα πω. Τελειώσατε!», είπε χαρακτηριστικά. (Κάποιος κακοπροαίρετος μπορεί να κάνει και άλλη ανάγνωση αυτής της μεταστροφής 180 μοιρών του Λαζόπουλου. Ότι δηλαδή σε ένα πλοίο που βυθίζεται τα ποντίκια είναι αυτά που το εγκαταλείπουν πρώτα).

Είπε και άλλα ο Λαζόπουλος. Όπως π.χ ότι «Η Αριστερά κάνει πολλές μαλακίες ακολουθεί τον ίδιο δρόμο με τους προηγούμενους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε ανάσα και μέχρι σήμερα ο κόσμος δεν έχει πάρει καμιά ανάσα και του έχει κοπεί η ανάσα από τα μέτρα και τους υπερβολικούς φόρους. Είναι αρκετοί λόγοι αυτοί για να ρίξει την κυβέρνηση αυτή». 
Και δεν περιορίστηκε μόνο σ’ αυτά. «Μας κοροϊδεύουν σαν μικρά παιδιά και το χειρότερο είναι η Αριστερά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σκύψει το κεφάλι και συνεχίζουν όλοι μαζί την ίδια καθοδική πορεία. Το είπαμε για τον Γιωργάκη, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, το λέμε και για τον Τσίπρα. Αυτή η πολιτική δεν βγάζει πουθενά», συμπλήρωσε.

Το κηδειόσημο όμως στην σημερινή κυβέρνηση δεν το περιέγραψε τόσο καλά ο σατιρικός καλλιτέχνης όσο ο λαϊκός κόσμος που μίλησε στην εκπομπή του.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Ιουνίου 2016 στις 3:07 μ.μ.

Ο ποντικος προπαγανδιστης που ελεγε οτι το ΚΚΕ ειναι μνημονιακο επειδη δεν συνεργαζεται με το συριζα......Ουστ εμετικε.....Πιο παλια μας προτεινε να στηριξουμε τον παπανδρεου για να μην βγει ο δεξιος βενιζελος!!!Ο ορισμος του εμετου......Το κοβω το λαμογιο να στηριξει τη ζωη και τη ραχηλ τωρα......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger