Home » , , » Δεξιός απόπατος

Δεξιός απόπατος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 | 7:02 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Η δεξιά δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά", είχε πει κάποτε σε μια προεκλογική του συγκέντρωση ο Ανδρέας Παπανδρέου, απαντώντας στο γνωστό σύνθημα, που φώναζαν οπαδοί του ΠΑΣΟΚ "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά". Βέβαια το ΠΑΣΟΚ είναι κι αυτό μέρος της δεξιάς, μάλιστα ήταν από την αρχή, αλλά έπαιζε θέατρο. Όπως κάποιοι άλλοι σήμερα.

Τα γνωρίσματα της Δεξιάς είναι πολλά. Ρατσισμός, φανατισμός, πατριδοκαπηλία, τρομοκρατία, βία, νοθεία, απάτη, σκάνδαλα... Αν τα αναλύσουμε όλα διεξοδικά θα χρειαστούμε σίγουρα πάνω από 7.500 σελίδες. Θα πούμε τώρα λίγα λόγια για ένα νέο σκάνδαλο.

Ακόμα ένα σκάνδαλο διάβασα εδώ. 
«Τριανταφυλλόπουλος σε Μαρινάκη: "Θέλω 3-4 εκατομμύρια για το zougla tv" ... Το διαχρονικό ποιόν, τον τρόπο δράσης, αλλά και το… περί «Δημοσιογραφίας» αίσθημα του αυτόκλητου τιμητή Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αποκαλύπτει η τηλεφωνική συνομιλία που έχουν στην διάθεσή τους τα parapolitika.gr, στην οποία ακούγεται πεντακάθαρα ο "Δημοσιογράφος" να ζητά πολυδάπανες χάρες από τον εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, συνοδεύοντας το αίτημά του με μια ισχυρή δόση αποθέωσης (γλειψίματος στην καθομιλουμένη)». 

Οι μεγαλοαστοί κι οι πλούσιοι, μαζί με τις "βιτρίνες" τους (κανάλια, φυλλάδες κλπ) είναι ένας βόθρος. Οι σάπιοι, οι διεφθαρμένοι, κυβερνούσαν κι εξακολουθούν να κυβερνούν πραγματικά τη χώρα, για δώσουμε μια απάντηση στο παλιό ερώτημα του Κ. Καραμανλή "ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο". Φυσικά και ο Καραμανλής κυβερνούσε ως μέρος του συστήματος. Απλά δεν ήταν ο μόνος, που είχε εξουσία, όπως επιθυμούσε. Υπήρχε το παλάτι, το παρακράτος η "θεία Όλγα" από την Αμερική και πάνω από όλους... το χρήμα.

Στην προσπάθεια τους να πάρουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο μερίδιο, από αυτά που λεηλατούν, που κλέβουν από 'μας, οι πλούσιοι θα κάνουν τα πάντα. Οτιδήποτε φανταστείτε, νόμιμο ή παράνομο. Σίγουρα πάντως ανήθικο. Επομένως θα βγάλουν ο ένας τ' άπλυτα του άλλου. Όμως θα το κάνουν εκ του ασφαλούς. Γιατί; Διότι όλο το σύστημα έγινε στα μέτρα τους. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους, αυτούς και μόνον αυτούς. Τους προστατεύει συνέχεια, ενώ προωθεί την εκμετάλλευση.

Από αστική δικαιοσύνη μην περιμένετε τίποτα απολύτως. Είναι κάτι αντίστοιχο με την ελπίδα που πουλάει η θρησκεία. "Κάποτε θα έρθει ο Θεός και θα εξαφανιστεί το κακό". Εμένα μου λες; Να, τώρα το διαστημόπλοιο Του έφτασε στο Γαλαξία, όπου να 'ναι...

Ο μόνος σίγουρος τρόπος να απαλλαγούμε από τη βρωμιά και τη δυσωδία είναι να καθαρίσουμε όλο το βόθρο που λέγεται "καπιταλισμός". Να επαναστατήσουμε, να αλλάξουμε ριζικά. Δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε ευχάριστο. Είναι όμως αναγκαίο. Αλλιώς θα βλέπουμε τα αρπακτικά και τα όρνεα να τσακώνονται ποιό θα κατασπαράξει το πτώμα μας. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger