Home » , » Και οι "προστάτες" του Μαρτίνη κύριε; (Βίντεο)

Και οι "προστάτες" του Μαρτίνη κύριε; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 17 Μαΐου 2016 | 8:31 μ.μ.

Είναι στην κυριολεξία αδιανόητα τα όσα ακούμε στο αναλυτικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού καναλιού «Ε» για την δραστηριότητα του Αντρέα Μαρτίνη, σαν προέδρου του «Ερυθρού Σταυρού» και πρώην προέδρου του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

Δεν μπορεί να ξέρουμε τι μεσολάβησε και θρυμματίστηκε το δίxτυ προστασίας –προφανώς από πολιτικά πρόσωπα- που είχε ο συγκεκριμένος τύπος και τώρα είναι αναγκασμένος να λογοδοτήσει για τις εγκληματικές ενέργειες τις οποίες του χρεώνουν. Ούτε μπορεί να προδικάσουμε την εξέλιξη που θα έχει η δικαστική περιπέτεια που αντιμετωπίζει.
Το ισχυριζόμαστε αυτό γιατί θα πρέπει να είναι κάποιος εντελώς αφελής και να μην πιστεύει ότι την ασυλία που απολάμβανε τόσα χρόνια είτε για τις τεράστιες μίζες που φέρεται να εισέπραξε, είτε για την προκλητική διασπάθιση δημόσιου χρήματος, την οφείλει σε δωροδοκίες υψηλόβαθμων πολιτικών προσώπων.
Αν δηλαδή ο Α. Μαρτίνης «ανοίξει το στόμα του» μπορεί να «κάψει» πολλά πολιτικά στελέχη και φυσικά αυτό το «χαρτί» του δεν θα το αφήσει αναξιοποίητο.

Πέρα απ’ τα όσα ακούμε στο παρακάτω βίντεο να προσθέσουμε ότι η «χρηστή» διοίκηση του Μαρτίνη στον Ερυθρό Σταυρό άφησε μια «τρύπα» ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η διοίκηση του στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει στο νοσοκομείο ένα έλλειμμα 80 εκατ. ευρώ.
Το βασικό ερώτημα που παραμένει είναι αν ο σήμερα υπόδικος Μαρτίνης έχει στα χέρια του στοιχεία για να εκβιάσει τους μέχρι χτες «προστάτες» του και τι παρασκηνιακά παιχνίδια θα παιχτούν μπροστά σ’ αυτή την εξέλιξη. (Το πόσο πανίσχυρος και ότι έχει το ακαταδίωκτο αισθανόταν ο πρώην πρόεδρος του «Ε.Σ» φαίνεται και από ένα σημείο του παραπεμπτικού πορίσματος στο οποίο φέρεται ο Μαρτίνης να δικαιολογεί «φιλοδώρημα» που έδωσε σε σερβιτόρο μετά από γεύμα του ύψους 914 ευρώ!).

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger