Home » » Παρέμβαση Εκπαιδευτικών: Όχι στο νέο αντιασφαλιστικό τερατούργημα!

Παρέμβαση Εκπαιδευτικών: Όχι στο νέο αντιασφαλιστικό τερατούργημα!

Από Δημήτρης Δαμασκηνός , Πέμπτη 5 Μαΐου 2016 | 3:17 μ.μ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 

ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ 

ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΥΓΕΙΑ!

Το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο-έκτρωμα, το οποίο βρίσκεται σε πλήρη συμπόρευση με τα συμφέροντα του κεφαλαίου και τις απαιτήσεις της ΕΕ-ΔΝΤ, κατατέθηκε στη Βουλή το απόγευμα της Παρασκευής, 22 Απριλίου 2016, για να συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Πρόθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η ψήφισή του να γίνει στις 10 Μαΐου, ενώ δεν αποκλείεται σε μια κίνηση αιφνιδιασμού να ψηφιστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Γι” αυτό τα κυβερνητικά επιτελεία που χειραγωγούν την ενημέρωση μέσω των φιλικών σ” αυτά Μ.Μ.Ε. αντιστρέφοντας πλήρως τις προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις της κυβέρνησης, εντείνουν την προπαγάνδα για τα άδεια ταμεία, τα μεγάλα προνόμια και τις «μαϊμού» συντάξεις, ενώ παράλληλα επιχειρούν -πέρα από τη νομιμοποίηση του νομοσχεδίου-εκτρώματος- να συγκαλύψουν την πολυετή λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων και των αποθεματικών τους από τις κυβερνήσεις για λογαριασμό του κεφαλαίου. Οι περισσότεροι, όμως, εργαζόμενοι γνωρίζουν πως η αιμορραγία των εσόδων στους προϋπολογισμούς των ασφαλιστικών ταμείων διαχρονικά προκλήθηκε και συνεχίζει να προκαλείται από την εισφοροδιαφυγή, τη μαύρη εργασία, τη μαζική ανεργία και τη επίσημη ανασφάλιστη εργασία των προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α.

Τα ίδια επιτελεία ανερυθρίαστα κάνουν λόγο για «κακοδιοίκηση των ταμείων και της περιουσίας τους», «αδιαφάνεια» και «πελατειακές σχέσεις», προφανώς για να μετατοπίσουν τη δημόσια συζήτηση στο υποκριτικό έδαφος της αστικής διαχείρισης που η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. ασκεί. Την ίδια ώρα που επιχειρείται να μπει οριστικά ταφόπλακα στη δημόσια κοινωνική ασφάλιση, η κυβέρνηση εμφανίζεται περίπου ως ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

5 Μαΐου 2016 στις 5:00 μ.μ.

Νύχι κρέας με τα Συριζοπουλα είστε απατεώνες της σοςιαλδημοκρατιας
Τσιρακια του κεφαλαίου λύκος με προβια στον κόρφο της εργατιας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger