Home » , » Εμφανίζονται «οργισμένοι» αυτοί, που θα ψηφίσουν τα μέτρα

Εμφανίζονται «οργισμένοι» αυτοί, που θα ψηφίσουν τα μέτρα

Από askordoulakos , Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 | 4:27 μ.μ.

 Του Κώστα Καίσαρη (από sentragoal)

ΤΟ μεταφέρω ακριβώς και επί λέξει, όπως αναγράφεται στα σχετικά ρεπορτάζ: «Το συνολικό πακέτο των μέτρων, ύψους 9 δισεκατομμυρίων ευρώ, φαντάζει κάτι περισσότερο από Γολγοθάς για τους ανάστατους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, που στέλνουν αγωνιώδη και οργισμένα μηνύματα στο Μέγαρο Μαξίμου. Οτι το νέο μνημόνιο δεν «αντέχεται» και δεν μπορεί να το υποστηρίξει κανείς απέναντι στην ελληνική κοινωνία». Αποτέλεσμα και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ να εκφράζουν δυσφορία: «Δεν μπορούμε να πάμε το Πάσχα στις περιφέρειές μας, δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας».

Κάποιοι βουλευτές, μάλιστα, προτείνουν να πάει η συμφωνία στη Βουλή από Δευτέρα, για να μπορέσουν να κάνουν Πάσχα στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Πράγματι, έχω συγκλονιστεί από το γεγονός. Να μην μπορεί μια Ολγα Γεροβασίλη να πάει στην Αρτα. Να σουβλίσει τον οβελία κι άμα λάχει και μερακλωθεί, να σηκωθεί, να κάνει τις βόλτες της στο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας. Να μην μπορεί ένας Γιώργος Βαρεμένος να κάνει Πάσχα στο Αγρίνιο. Στις συνοικίες και στα γύρω χωριά: Στο Γιαννούζι, στο Δοκίμι, στα Δυο Ρέματα, στην Γκένοβα, στα Καραπανέικα, στο Μπούζο, στην Πεταλούδα και στη Φούσκαρη. Μιλάμε για ξύλο με φύλλο μπακαλιάρο.

Αντί να είναι οργισμένοι αυτοί που θα φάνε το αγγούρι με τα μέτρα, εμφανίζονται «οργισμένοι» αυτοί που θα τα ψηφίσουνε. Πού είναι το πρόβλημα όμως;

Οποιος θέλει να κοιτάει τους ψηφοφόρους του στα μάτια και να κόβει βόλτες στην εκλογική του περιφέρεια με την άνεσή του, εύκολο είναι: Δεν ψηφίζει τα μέτρα. Διαλέγει και παίρνει: Ή το ένα ή το άλλο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger