Home » , » Απάτη του συστήματος με σικέ ανούσιους καυγάδες ...

Απάτη του συστήματος με σικέ ανούσιους καυγάδες ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Απριλίου 2016 | 9:15 μ.μ.

  Γράφει ο mitsos175.

- Θεία Άγγελα!

- Τι φωνάζεις πάλι Κούλη μου;

- Πες του Αλέξη, με πείραξε!

- Τι σου έκανε;

- Πούλησε το λιμάνι αυτός, ενώ ήθελα να το πουλήσω εγώ!

- Μην κλαίς, κλαίς πολύ άσχημα. Τι κακό με αυτά τα παιδιά...

Και τι "παιδιά". Κακομαθημένα. Έκανε η ΝΔ ανακοίνωση για το ξεπούλημα. Κι ο καημός της ήταν που πούλησε τ' ασημικά ο Αλέξης. Ενώ, αν ήταν αυτή, θα τα χάριζε. Ακόμα πιο άσχημο από τέτοια κυβέρνηση είναι να έχεις τέτοια αντιπολίτευση. Να βογκάς, να υποφέρεις, να σε γδέρνουν ζωντανό, να σε τσουρουφλίζουν, και να ξέρεις πως με τον άλλο δήμιο θα είναι ακόμα χειρότερα. Θα σε παλουκώσει κιόλας.

Βέβαια η λύση είναι να σπάσεις τα δεσμά και να τρέξεις μακριά κι από τα δυο τέρατα. Εκτός, αν γουστάρεις, να σου ρίχνουν ξύλο. Το θέμα όμως είναι ότι δεν βασανίζουν μόνο αυτούς που το τραβάει ο οργανισμός τους, αυτούς που κοπαδιαστά ψήφιζαν και ψηφίζουν καθάρματα, απατεώνες ή καραγκιόζηδες. Μας βαράνε όλους μαζί. Κι οι υπόλοιποι τι φταίμε, μου λες;

Οι ανακοινώσεις της γαλάζιας συμμορίας επί Κούλη Μητσοτάκη είναι το κάτι άλλο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο τρολάρισμα στον ίδιο τους τον εαυτό. "Ο κ. Τσίπρας βάζει την υπογραφή του σε πολιτικές που χαρακτήριζε νεοφιλελεύθερες. Ο νεοφιλελεύθερος πρωθυπουργός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του"!

Κόντεψα να τρελαθώ! Η ΝΔ είπε τον Τσίπρα "νεοφιλελεύθερο"! Είναι όντως, αλλά όχι και να το λέει η ΝΔ! Εκεί λοιπόν που ήμουν έτοιμος να τηλεφωνήσω στον ψυχίατρο, γιατί νόμισα ότι έχω παραισθήσεις, άκουσα και την υπόλοιπη δήλωση: "Καλωσορίζομε την καθυστερημένη προσχώρηση στην πραγματικότητα". Ότι δηλαδή το ξεπούλημα είναι η πραγματικότητα; Είναι, αλλά στην αποικιοκρατία, σε κράτος διαλυμένο, διαφθαρμένο κι ανίκανο.

Θέλει η ΝΔ να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθουν αυτοί να κάνουν ακριβώς τα ίδια. Μη σου πω χειρότερα, λέω τα ίδια, καθώς δύσκολα φαντάζομαι χειρότερα. Το έχουν τερματίσει πια.

Νομίζω, πως ο Μητσοτάκης κάνει συμπολίτευση με αυτό τον τρόπο. Θέλει μεν να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να έρθει αυτός να κάνει τις "μπίζνες" με τις ανάλογες "προμήθειες" που τις συνοδεύουν, αλλά επειδή ξέρει, πως αν γίνουν εκλογές κι οι δυο συμμορίες θα ψάχνουν ψήφο με το φανάρι, το παίζει "ναι μεν αλλά". Κάνει "αντιπολίτευση" με τέτοιο τρόπο, ώστε να συσπειρώνει τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, καθώς θυμίζει στους ψηφοφόρους για πιο λόγο έβγαλαν τους αλλοπρόσαλλους του ΣΥΡΙΖΑ, μας υπενθυμίζει τι σημαίνει η Νέα Δημοπρασία: Παγίδα αγάπη μου, παγίδα σκέτη.

Όλα αυτά για να διατηρηθεί ο δικομματισμός που επιτρέπει την κλοπή της ψήφου. Τα δυο κόμματα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία απολύτως ουσιαστική διαφορά. Είναι μια απάτη του συστήματος που με σικέ ανούσιους καυγάδες στα επιμέρους, προσπαθούν να συγκρατήσουν απογοητευμένους σε μια άθλια, άδικη, κι απάνθρωπη πολιτική.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Απριλίου 2016 στις 9:34 μ.μ.

Μπράβο σου "mitsos175".
Εξαιρετικός!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger