Home » , » Υιοθέτησαν «ολόκληρο» τον Παπαγγελόπουλο

Υιοθέτησαν «ολόκληρο» τον Παπαγγελόπουλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Απριλίου 2016 | 6:01 μ.μ.

Πηγή: «ΚΟΝΤΡΑ»

Το θέαμα θα ήταν κωμικό, αν δεν ήταν πολιτικά αποτρόπαιο. Ο πρώην εισαγγελέας-επόπτης της Αντιτρομοκρατικής και πρώην διοικητής της ΕΥΠ/ΚΥΠ, ο περιβόητος Δ. Παπαγγελόπουλος έλεγε στη Βουλή πως δεν έχει πολύ χρόνο να τα πει όλα και πρέπει να βιαστεί, και από κάτω οι Μπαλαούρας, Μπάρκας και Φάμελλος του φώναζαν… πες τα όλα υπουργέ (Μπαλαούρας: Δεν πειράζει, θα έχετε λίγο χρόνο παραπάνω – Μπάρκας: Κύριε Υπουργέ, έχετε χρόνο – Φάμελλος: Πείτε τα, κύριε Υπουργέ).

Είχε προηγηθεί, βέβαια, ο Τσίπρας που υπερασπίστηκε τον Παπαγγελόπουλο από την κορφή μέχρι τα νύχια, χωρίς καμιά επιφύλαξη, χωρίς να πάρει την παραμικρή απόσταση από τα έργα και τις ημέρες του. Εχοντας τη διαβεβαίωση ότι είναι «όλος δικός τους», ο Παπαγγελόπουλος δεν περιορίστηκε μόνο στα ζητήματα για τα οποία καταγγέλλεται, αλλά σε μια προκλητική ομιλία επεδίωξε να δικαιωθεί και για όλα όσα έχει διαπράξει στο παρελθόν, ως γκεσέμι της καραμανλικής Δεξιάς στο χώρο της αστικής Δικαιοσύνης. Η σιγουριά του για την κάλυψή του από τους Τσιπραίους (είχε πάρει διαβεβαιώσεις προφανώς) φάνηκε από το ότι η ομιλία του ήταν γραπτή και τη διάβαζε χωρίς να σηκώνει τα μάτια από τα χαρτιά.

Σύμφωνα με την προκλητική ομιλία Παπαγγελόπουλου, «τα Μέσα της διαπλοκής από τότε τον πολεμούσαν»! Ποιον; τον κατεξοχήν δημοσιοσχεσίτη, που επιπλέον είχε την προστασία του καραμανλικού περιβάλλοντος, το οποίο και τον τοποθετούσε στα πιο κρίσιμα πόστα των μυστικών υπηρεσιών. Πόστα που για να τοποθετηθείς δε χρειάζεται μόνο να διαθέτεις υψηλή πολιτική στήριξη στην Ελλάδα, αλλά να δώσει την έγκρισή της και η γνωστή πρεσβεία στη Βασ. Σοφίας, δίπλα από το Μέγαρο ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger