Home » , » Λαμόγια, άχρηστοι κι ανόητοι.

Λαμόγια, άχρηστοι κι ανόητοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 | 2:33 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κούλη μου, αφού δεν τα πας καλά με τις κάλπες, τι ζητάς εκλογές; Δεν είδες στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ τι έγινε; Και τι δεν έγινε! Ρύπανση είχαν, γκρίνια, φουσκωτούς...
Πολύ φυσικό με τέτοια σκουπίδια που έχει η ΝΔ. Τους είπε να επιτεθούν κι αυτοί επιτέθηκαν στο Περιβάλλον! Την επόμενη φορά, ας κάνουν συνέδριο σε χωματερή. Ταιριάζει και με το χαρακτήρα τους, αλλά θα πάρουν κι εξτρά χορηγία από τον Μπόμπολα.

Νέους δεν είχε, είχε όμως μπράβους. Πάνε οι εποχές που έδερναν οι κένταυροι και οι ρέιντζερς, τώρα δέρνουν επαγγελματίες. Ιδιωτικοποίηση παντού. Άκουσα πως πίσω από το φιάσκο, κρύβεται ο μπουμπούκος. Άλλοι πάλι θεωρούν πως είναι η γνωστή "τύχη" της οικογένειας, ενώ αρκετοί πιστεύουν ότι είναι "μάτι". Αυτό το "τσακίρικο" του Κούλη, που γίνεται περισκόπιο...

Είναι που ο γιος του Δράκουλα εμφανίζεται ως "καταλληλότερος". Ορίστε, στήθηκαν κάλπες και πάλι ο Αλέξης κέρδισε!
Κούλη μου, αφού η οικογένεια έχει παράδοση στην πολιτική ανωμαλία, τα μαγειρέματα, την ίντριγκα, την αποστασία, τι τις θέλεις τις "δημοκρατικές διαδικασίες"; Είσαι εσύ για να καταπιάνεσαι με καινούρια κι άγνωστα πράγματα; Τέτοιο φιάσκο πάντως ούτε ο Σαμαράς. Τον ξεπέρασες, μπράβο. Έγινε όμως κι ένα καλό: Είδαμε πως έχει σκοπό να κυβερνήσει η ΝΔ. Το ξέραμε βέβαια, αλλά άλλο να το υποψιαζόμαστε, άλλο να το βλέπουμε με τα μάτια μας.

Ελάχιστα γίδια, απογοητευμένα, να βόσκουν ανάμεσα στα σκουπίδια. Αν μετρήσεις τα σκουπίδια πάντως υπήρχε συμμετοχή. Κάποιοι λεν ότι δεν ήταν σκουπίδια, ήταν οι ψηφοφόροι του Άδωνη. Κακίες. Ο Άδωνης δεν έχει δικούς του ψηφοφόρους, πάει με όλους και με όλα. Βέβαια εκεί που πάει, γίνεται απόλυτη καταστροφή αλλά χαλάλι. Ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια.

Δεν έκαναν τελικά εκλογές. Δεν κέρδισε η Δημοκρατία. Κέρδισε όμως η κωμωδία, θριάμβευσε. Μια πρόγευση τι θα συμβεί, αν ποτέ τρελαθεί ο κόσμος και βγάλει ξανά τον Μητσοτάκη. Θα τα κάνει όλα σαν το συνέδριο. Που το έκανε σαν τα μούτρα του.

Όταν αγάπη μου είσαι σκουπίδι, θέλεις το κακό των άλλων, δεν σου βγαίνει τίποτα. Ούτε το πιο σικέ συνέδριο. Γιατί απορείς Μητσοτάκη; Ποιοί νομίζεις ότι σου έμειναν με αυτά που λες; Τα απορρίμματα! Όταν ο πολιτικός λόγος έχει γίνει χωματερή, όταν το σύστημα είναι βόθρος, περιμένουμε να μοσχοβολά ή να ζέχνει;

Όταν είναι ο άλλος βρώμικος στην ψυχή, περιμένεις οικολογική συνείδηση; Περιμένεις σεβασμό στο Περιβάλλον από κάποιον που δεν σέβεται το συνάνθρωπο; Που θέλει να κοπούν μισθοί και συντάξεις; Που θέλει να απολυθεί ο πολιτικός αντίπαλος για να μπει ο ίδιος να αλώσει το δημόσιο χρήμα; Ποιοι είναι στη ΝΔ; Λαμόγια, άχρηστοι κι ανόητοι. Σαδιστές που ηδονίζονται με τη δυστυχία των πολλών. Αυτοί απόμειναν. Να κάνουν τώρα δημοσκόπηση να τον δείξουν στο 50%. Ναι, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια και χειρότερη. Αλλά η ΝΔ προκαλεί αποτροπιασμό, φρίκη. Δεν πρόκειται να ξεγελάσουν ξανά.

Θέλεις μια συμβουλή Κυριάκο; Αφού δεν έχεις νεολαία, διάλυσε την ΟΝΝΕΔ. Κι άσε τα συνέδρια, δεν πείθεις κανένα. Αν θες να φας το Σαμαρά, φα' τον χωρίς σάλτσα. Ωμό με το αίμα του, όπως συνηθίζει το είδος σας. Κι άλλαξε επιτέλους το όνομα - τρολιά, "Νέα Δημοκρατία". Ούτε νέους έχετε, ούτε Δημοκρατία. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger