Home » , » «Ανοησίες»...

«Ανοησίες»...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Απριλίου 2016 | 10:52 μ.μ.

Πηγή: Νίκος Μπογιόπουλος - Realnews

Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ θέλει να μας σώσει από τις «ανοησίες» του ΔΝΤ. Ομως τον Γενάρη του 2013 ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με την ηγεσία του ΔΝΤ στις ΗΠΑ και αμέσως μετά δήλωσε:«(...) το ΔΝΤ κατανοεί το αυτονόητο. (...) Δεν ζητάμε να μας συμπαθήσουν στο Βερολίνο. Αναζητάμε συμμάχους, αλλά η πολιτική της Γερμανίας είναι καταστροφική. Εδώ (στις ΗΠΑ) μπορούμε να βρούμε συμμάχους για να αποτρέψουμε καταστροφικές πολιτικές».
Τότε, πώς και ο ΣΥΡΙΖΑ «φλέρταρε» με το «ανόητο» ΔΝΤ;..

Στο τρίτο μνημόνιο, ο κ. Τσίπρας υπέγραψε και ψήφισε τα εξής:«(...) η Ελλάδα θα ζητήσει τη συνέχιση της στήριξης του ΔΝΤ (παρακολούθηση και χρηματοδότηση) από τον Μάρτιο του 2016». Τότε δεν ήταν «ανόητο» το ΔΝΤ;

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι πρέπει «να προστατέψουμε την Ευρώπη» από το «ανόητο» ΔΝΤ. Αλλά στις διατάξεις της συνθήκης σύστασης του ESM αναφέρεται σπ: «Ο ESM θα συνεργάζεται πολύ στενά με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. (...) Ενα κράτος-μέλος της ευρωζώνης που ζητά οικονομική ενίσχυση από τον ESM αναμένεται να απευθύνει ένα παρόμοιο αίτημα προς το ΔΝΤ».
 Δεν είναι «ανόητο» να μιλάς για προστασία της Ε.Ε. από το ΔΝΤ, όταν η ίδια η Ε.Ε. έχει ανακηρύξει το ΔΝΤ «πολύ στενό συνεργάτη» της;

Είναι προφανές: Ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε όψιμα ότι το ΔΝΤ είναι ένας «δράκος», μόνο και μόνο για να κρυφτεί πίσω του παριστάνοντας ότι τον πολεμάει, τη στιγμή ακριβώς που σερβίρει σαν «δώρο» στον λαό το δηλητήριο των νέων δυσβάστακτων μέτρων, ύψους 5,4 δια ευρώ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger