Home » , » Μήπως έχει πληρώσει ο Πολάκης, Πρετεντέρη, Τρέμη και Πορτοσάλτε να του κάνουν διαφήμιση; (Βίντεο)

Μήπως έχει πληρώσει ο Πολάκης, Πρετεντέρη, Τρέμη και Πορτοσάλτε να του κάνουν διαφήμιση; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 | 9:31 μ.μ.

"Γραντίσατε με Σφακιανό; Καλλιά γλακάτε!" (Μπλέξατε με Σφακιανό; Καλύτερα τρέξτε...).

Ανώνυμου μεθυσμένου.

Δεν θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει ένα «τυποποιημένο» πολιτικάντη τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Είναι ένας «εκρηκτικός» χαρακτήρας, δεν μασάει τα λόγια του και η διαδρομή του μέχρι να καταλήξει στον Σύριζα ήταν αψεγάδιαστη. Είτε σαν στέλεχος του ΚΚΕ, στο ΝΑΡ αργότερα για ένα σύντομο διάστημα, είτε σαν δήμαρχος στα Σφακιά για δυο θητείες. Είχαμε όμως και στην περίπτωση του την μετάλλαξη που φέρνει η εξουσία κάτι που το είδαμε όταν βρέθηκε στο στενό περιβάλλον του Τσίπρα και ανέλαβε υφυπουργός Εσωτερικών στην πρώτη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Χτες είχαμε την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Πολάκη σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι και η οποία σχολιάστηκε απ’ όλα τα κεντρικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων.
Και η πλάκα είναι ότι έτσι όπως πάνε τα βοθροκάναλα θα μας κάνουν να συμπαθήσουμε το κυβερνητικό στέλεχος.

Στο κανάλι του Σκάι ακούσαμε τον Αρη Πορτοσάλτε να χαρακτηρίζει «κατσαπλιαδέ στυλ» τα λεγόμενα του υπουργού, –που ανακάλυψε αυτό τον ορισμό; Πιθανόν να διάβασε κανένα βιβλίο του Γεωργαλά πρόσφατα- συνεπικουρούμενος από τα άλλα δυο γκεσεμιά του Αλαφούζου Μπογδάνο και Πιτταρά ενώ στον Πρετεντέρη θίχτηκε η «αγωγή που έχει πάρει απ’ το σπίτι του» και στην Τρέμη προκάλεσε «ανησυχία για την ελευθερία του λόγου».
Λογικό είναι μια και ο Πολάκης μέσα στο «σπίτι» τους, τους είχε «λούσει» κανονικά αναγκάζοντας τους να τον φιμώσουν.

Μήπως τους έχει πληρώσει ο Πολάκης να του κάνουν διαφήμιση;

Υ.Γ  Επίσης απ’ όλη αυτή την ιστορία δυο πράγματα πρέπει να κρατήσουμε. Πρώτον ότι όλοι οι τηλεοπτικοί δίαυλοι αγνόησαν την επισήμανση του Πολάκη ότι ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για απιστία σε βάρος υπευθύνων του ΚΕΕΛΠΝΟ για διασπάθιση περίπου 3.500.000 ευρώ, τα οποία κατέληξαν στα κανάλια για την προβολή υγειονομικών μηνυμάτων, τα οποία σύμφωνα με την νομοθεσία οι τηλεοπτικοί σταθμοί ήταν υποχρεωμένοι να τα προβάλλουν δωρεάν. Και δεύτερο ότι η κυβέρνηση μέσω της κυβερνητικής εκπροσώπου και στελεχών της κράτησε αποστάσεις από τα λεγόμενα του υπουργού.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger