Home » , » Τι τους ταΐζουν;

Τι τους ταΐζουν;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Απριλίου 2016 | 8:06 π.μ.

«[Το ΤΑΙΠΕΔ] λειτουργεί ως κράτος εν κράτει. Είναι παράλληλη εξουσία στην αιρετή εξουσία του ελληνικού λαού. Πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο το κομμάτι της απαράδεκτης λειτουργίας του», είπε ο υπουργός Ναυτιλίας Θ. Δρίτσας στο Mega. «Πρέπει να συνειδητοποιήσει [το ΤΑΙΠΕΔ] ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και να εγκαταλείψει την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά ως ανάμνηση που πιθανά νοσταλγεί», είπε ο υπουργός Υποδομών Χρ. Σπίρτζης στην εφημερίδα Επένδυση.

Κολλητά βγαίνει το πρωθυπουργικό γραφείο, σύμφωνα με την Αυγή, και δηλώνει ότι «οφείλουμε να τηρήσουμε τη συμφωνία». Και ταυτόχρονα, το συριζαίικο «Λιμάνι της Αγωνίας» καταγγέλλει «τα κανάλια της διαπλοκής και της ανηθικότητας» που θέλουν να παραιτηθεί ο υπουργός Ναυτιλίας «με απώτερο στόχο τους την με κάθε τίμημα και άνευ όρων παράδοση του λιμανιού στην Cosco ή την όποια Cosco. Η παρουσία του σ' αυτή τη θέση στέκει εμπόδιο στα σχέδια τους.» Κι όλα αυτά, λέγονται και γράφονται, αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του λιμανιού στην Cosco με τις πανηγυρικές ευλογίες του πρωθυπουργού που εξύμνησε και το νέο «δρόμο του μεταξιού»!

Ξεπουλάνε τα πάντα, όλα για τα οποία οι ίδιοι τραβούσαν επί χρόνια τα μαλλιά τους, απειλούσαν και διαδήλωναν μιλώντας για εθνική μειοδοσία. Και παράλληλα, εντελώς ανενδοίαστα, διαφοροποιούνται έως και καταγγέλλουν τις ίδιες τους τις πράξεις!

Τελικά, τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε ποιο είναι το περίφημο «παράλληλο πρόγραμμα» που τόσο διαφημίζουν. Οι μισοί θα υπογράφουν και οι άλλοι μισοί θα καταγγέλλουν τις υπογραφές, εκ παραλλήλου. Γι’ αυτό ο Δρίτσας έσπευσε αμέσως μετά τις «παράλληλες» με το ξεπούλημα δηλώσεις του να μας διαβεβαιώσει ότι «δεν έχω καμία διαφοροποίηση από την κυβέρνηση. Ενεργώ μαζί με την κυβέρνηση, συλλογικά και συνολικά»!

Κι επειδή κάποιοι τα χάβουν αυτά, τα ντούμπλεξ, δεν είναι υπερβολικό να πιστέψουμε ότι κάποιοι ακολουθητές του νέου ΣΥΡΙΖΑ τρέφονται αποκλειστικά με κουτόχορτο.

Πηγή: Ν.Α – «Δρόμος της Αριστεράς»
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger