Home » , » Το ISIS, όπως το τέρας Φραγκεστάιν, στρέφεται ενάντια στους κατασκευαστές του (Βίντεο)

Το ISIS, όπως το τέρας Φραγκεστάιν, στρέφεται ενάντια στους κατασκευαστές του (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 | 10:07 μ.μ.

Το χρονικό του τρομοκρατικού μακελειού στο Βέλγιο το παρακολουθούμε αναλυτικά στο βίντεο που παραθέτουμε.

Τα βασικά ερωτήματα –που σε μεγάλο βαθμό έχουν απαντηθεί- δεν είναι αυτά που προβάλλουν τα ΜΜΕ και έχουν σχέση με την αστυνομική πλευρά της υπόθεσης.

Γιατί όλοι αυτοί που εκφράζουν την θλίψη τους για τους νεκρούς και τραυματίες της τρομοκρατικής ενέργειας των Βρυξελλών, δεν αναφέρουν καθόλου στους ουσιαστικούς υπεύθυνους αυτού του μακελειού; Κι’ αυτοί δεν είναι άλλοι απ’ αυτούς που δημιούργησαν, χρηματοδότησαν, εξόπλισαν  και εκπαίδευσαν τους παρανοϊκούς φονιάδες του ISIS.

Το Ισλαμικό κράτος δημιουργήθηκε και εξοπλίστηκε από καπιταλιστικά κράτη και πριν στραφεί όπως το τέρας Φραγκεστάιν  ενάντια στους κατασκευαστές του, εξυπηρετούσε με απόλυτη αφοσίωση τους δημιουργούς του, βάζοντας στο στόχαστρο του τα Κουρδικά κινήματα αντίστασης, όπως και των Λιβανέζων και των Παλαιστινίων.

Στην προκειμένη περίπτωση ισχύει η ρήση «έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

23 Μαρτίου 2016 στις 9:15 π.μ.

Συγγνώμη ρε σύντροφοι αλλά με αυτή την ενέργεια το ΙΚ στρέφεται ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την ΕΕ; Κοσμάκη σκότωσε και έδωσε βούτυρο στο ψωμί για νέες επεμβάσεις, κλείσιμο των συνόρων και φασιστικοποίηση. Και στο συριακό μια χαρά εξυπηρετεί ακόμα και τώρα τις στοχεύσεις των Αμερικάνων. Ισχύει ότι το ΙΚ βγήκε εκτός ελέγχου σαν τον Φρανκενστάιν, όμως όχι και εκτός πλασίου...

23 Μαρτίου 2016 στις 8:02 μ.μ.

Kαι, θα προσέθετα, στις Βρυξέλλες, ενάντια στον κοσμάκη στράφηκε ο Φρανκενστάϊν, όχι "ενάντια στους δημιουργούς του"!
Οι δημιουργοί του μια χαρά είναι, και τρίβουν και τα χέρια τους......
Κι άλλη μια ουρανόσταλτη ευκαιρία στα τσουτσέκια των δημιουργών, τύπου Ολαντ και Γιούνκερ, να φωτογραφίζονται γι άλλη μια φορά, πουλώντας "συμπάθεια" και "είμαστε όλοι Βέλγοι" και ...παπαριές!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger