Home » , » H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποφοίτησε παίρνοντας πτυχίο από το πανεπιστήμιο «πολιτικής απάτης».

H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποφοίτησε παίρνοντας πτυχίο από το πανεπιστήμιο «πολιτικής απάτης».

Από giorgis , Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 | 5:08 μ.μ.

 Του Γ. Γ.

Είναι να απορεί κανείς πώς τα κατάφερε σε τόσο σύντομο διάστημα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αποφοίτησε παίρνοντας πτυχίο από το πανεπιστήμιο «πολιτικής απάτης».

Το λέμε αυτό γιατί μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι την ημέρα που βλέπει το φως δημοσίευμα ότι η κυβέρνηση μέσου του Ταμείου ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί άλλα τρία αεροδρόμια μας  της Χίου, της Πάρου και της Καλαμάτας, (γράφαμε γι’ αυτό σε προηγούμενη ανάρτησή μας) διοχετεύει σε περιοδικό δημοσίευμα που παρουσιάζει στελέχη της περασμένης κυβέρνησης που βρισκόταν στο «τιμόνι» του ΤΑΙΠΕΔ να διώκονται ποινικά για «το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας ζημιώνοντας το ελληνικό δημόσιο με εκατοντάδες εκατομμύρια».

Ας δούμε που εστιάζεται η απάτη που αναφέραμε, πέρα από την προσπάθεια να παρουσιαστεί ότι η σημερινή κυβέρνηση κάνει «καλές ιδιωτικοποιήσεις» ενώ με την περασμένη γινόταν λαμογιές.

Διαβάζουμε στο περιοδικό «Επίκαιρα» (ιδιοκτησίας του Ηλία Λιβάνη, ένας «βαμμένου» «προεδρικού» απ’ τα πιο δεξιά στελέχη του κυβερνητικού κόμματος και υποψήφιος του στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στην Β’ Αθήνας): «Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης για τις αξιόποινες πράξεις της κακουργηματικής απιστίας στην υπηρεσία κατά συναυτουργία, ύψους -με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς -575.856.504 ευρώ, καθώς και της κακουργηματικής υπεξαίρεσης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση. Οι ποινικές διώξεις έχουν ήδη ασκηθεί και στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν τα τότε μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ και ορισμένα μέλη του Δ.Σ. του Ταμείου… Η ζημία του Ελληνικού Δημοσίου, σύμφωνα με το πόρισμα, μπορεί να είναι υπό προϋποθέσεις κατά πολύ μεγαλύτερη της εκτιμώμενης και να ανέλθει ακόμα και στα 2,5 δις ευρώ!».

Το θέμα αναφέρετε στην περιβόητη μεταβίβαση των 28 ακινήτων του Ελληνικού Δημοσίου από το ΤΑΙΠΕΔ στις εταιρείες real estate Εθνική Πανγαία, θυγατρική τότε της Εθνικής, και Eurobank Properties, θυγατρική της Eurobank την περίοδο 2013-2014.

Αυτό όμως που «ξεχνάει» να μας πει το δημοσίευμα είναι ότι η «αποκάλυψη» αυτή είναι πολύ «μπαγιάτικη»!!! Εχει γίνει απ’ τον Οκτώβρη του 2015!!!! Και το ποιο σημαντικό, το οποίο τονίζαμε στην ανάρτησή μας όταν σχολιάζαμε το γεγονός: Το εξωφρενικό είναι ότι «αν και διαπιστώνεται το ύψος της ζημιάς, για το Δημόσιο  και αναλύεται με κάθε λεπτομέρεια η μεθόδευση» τα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ που προχώρησαν σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις δεν μπορούν να διωχθούν ποινικά αφού «ο νόμος 3986 του 2011 τους δίνει ασυλία»!!! 

Χάρισαν δηλαδή στους καπιταλιστές 575 εκατ ευρώ, χρήματα του ελληνικού λαού, χωρίς να κινδυνεύουν να έχουν καμιά επίπτωση αφού οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι φρόντισαν να ψηφίσουν νόμο που τους δίνει το ακαταδίωκτο σ’ αυτά τα εγκλήματά τους!!! Δεν είναι τρελό;

Η σκοπιμότητα γιατί ανασύρεται πάλι μετά από τόσο καιρό αυτή η ιστορία είναι προφανείς. Αλλά τόσο χαχόλους θεωρεί τους αναγνώστες του το περιοδικό που κάνει λόγω για  «Στοιχεία-σοκ από τη Δικαιοσύνη για το πώς υπόδικα στελέχη του Ταμείου ζημίωσαν με εκατοντάδες εκατομμύρια το Ελληνικό Δημόσιο»;
Φυσικά σ’ αυτή την εξαπάτηση συμμετέχει και η κυβέρνηση που με παρέμβασή της μας ξανασερβίρονται … περσινά ξινά σταφύλια.


Υ.Γ. Εδώ όλο το δημοσίευμα από τα «Επίκαιρα»
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Μαρτίου 2016 στις 9:29 μ.μ.

Ο Συριζα το πτυχιο απατης το ειχε απο χρονια δεν το πηρε τωρα Ο αρθρογραφοας
φαινεται πως δεν γνωριζει τις καταβολες και το πληρες ιστορικο αυτου του μορφω
ματος

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger