Home » , » Ακροδεξιές εφεδρείες.

Ακροδεξιές εφεδρείες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 | 9:29 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Θυμάστε ίσως οι περισσότεροι τον Μπάμπη του "Σκάει" λίγες ώρες πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα να μιλάει περί "σοβαρής Χρυσής Αυγής". Αυτό προσπαθούν μερικοί να δημιουργήσουν τώρα.

Ο Καρατζαφέρης πρωτόβαλε για βουλευτής της ΝΔ το 1993. Ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε τα φιλοβασιλικά του αισθήματα, κρατήστε το αυτό, γιατί οι βασιλόφρονες της ΝΔ έβγαλαν το Μητσοτάκη. Και τον πατήρ και τον υιό.
Η διαδρομή του αρχηγού του ΛΑΟΣ είναι γνωστή. Μοιραίο λάθος ήταν η συνεργασία με το ΓΑΠ πράγμα που αποκλείει την επιστροφή στη ΝΔ με αυτό το σχήμα, καθώς θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς του Καραμανλή οι οποίοι τον αντιπαθούν σφόδρα. Μην ξεχνάμε πως έφυγε από τη γαλάζια πολυκατοικία.

Έτσι οι διάφοροι παλιοί συνεργάτες του Επίτιμου, που εργάζονται νυχθημερόν για την παλινόρθωση της βασιλείας, αποφάσισαν να επιστρέψουν δια της πλαγίας οδού. Κάνουν κατ' αρχάς ένα κόμμα. Έναν πολιτικό σχηματισμό που δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα. Είναι αστείο να εμφανιστεί ως "νέος" ο Καρατζαφέρης, ο Μπαλτάκος ή ο Ψωμιάδης, μητσοτακικοί, ακροδεξιοί, χουντόφρονες και βασιλόφρονες, εντελώς διεφθαρμένοι και φθαρμένοι.
Από κοντά κάποιοι της Πολιτικής Άνοιξης δυσαρεστημένοι με το Σαμαρά. Δεν θα μπει λοιπόν βουλή, αλλά ο στόχος δεν είναι αυτός.

Ο πρώτος στόχος δεν είναι να μαζέψει κάποιες ψήφους τυχόν δυσαρεστημένων αλλά το ξέπλυμα των εγκλημάτων τους. Είναι επίσης η εφεδρεία του Μητσοτάκη, η άλλη φωνή του στα ΜΜΕ. Θα τον υπηρετούν υβρίζοντας και λασπολογώντας τους αντιπάλους, λέγοντας αυτά που ο ίδιος ο Κούλης δεν τολμά να πει εξ αιτίας της κατακραυγής που θα ξεσηκώσει. Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου θα ζητήσουν να μπουν στη ΝΔ ώστε να δείξουν πως τάχα ο Μητσοτάκης έχει "ρεύμα".

Λίγα λόγια τώρα για τους οπαδούς του Κοκού. Οι οπαδοί της μοναρχίας ήταν πάντα από 1974 ο εσωκομματικός αντίπαλος του Καραμανλή. Στην κοινωνία ήταν μειοψηφία αλλά στην ΝΔ ήταν πάντα υπολογίσιμη δύναμη. Όσο η ΝΔ είχε την εξουσία βολεύονταν, όπως όλοι οι γαλάζιοι, τρώγοντας από το Δημόσιο. Όταν η ΝΔ είχε απολέσει την εξουσία κι επομένως υπήρχε θέμα αρχηγού, πάντα ήταν αντίθετη με τις επιλογές του ιδρυτή. Γιατί; Κατά τους ίδιους ο Καραμανλής φέρει μεγάλη ευθύνη για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος το 1974 όταν τήρησε ουδέτερη στάση.

Παρόλα αυτά μόνο με την συμμαχία των νεοφιλελεύθερων και κατόπιν υποσχέσεων σε όλους μπόρεσαν για λίγο να ελέγξουν τη ΝΔ. Επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Το θυμίζω για να μην υπάρχει αμφιβολία στο πόσο "Κεντρώος" είναι και τι είδους πολιτική θα κάνει ο κλώνος του. Σήμερα κατόρθωσαν να είναι πάλι αυτοί που κρατάν το τιμόνι της ΝΔ, λόγω της συρρίκνωσης της. Οι βασιλόφρονες από ισχνή μειοψηφία στο σύνολο έγιναν πλειοψηφία (επίσης ισχνή) στη ΝΔ.
Όλα αυτά δεν προμηνύουν τίποτα καλό. Και για να μην παρεξηγηθώ από κάποιους κακοπροαίρετους, δεν τα λέω αυτά για να πω ότι τάχα είναι καλύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ εφαρμόζουν την ίδια οικονομική πολιτική. Ακόμα και την ίδια πολιτική στο μεταναστευτικό, στο εξωτερικό κοκ. Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ ΝΔ είναι μόνο διαφορά προσώπων. Ο στόχος τους είναι να φάνε όσα το δυνατό περισσότερο.

Τα λέω γιατί είναι σίγουρο ότι προκειμένου να υπάρξει αλλαγή προς τη σωστή κατεύθυνση, δηλαδή Επανάσταση, οι έχοντες τον πλούτο, θα προπαγανδίσουν την αλλαγή του πολιτεύματος, γυρνώντας όμως στις πιο ζοφερές εποχές του παρελθόντος. Δεν έχουν σκοπό να παραδώσουν την κουτάλα εύκολα. Σ' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει, γιατί ξεπλένει εγκλήματά τους, για δικούς τους μικροκομματικούς υπολογισμούς.
Τα "ζόμπι" θα επιτεθούν ξανά, ας είμαστε έτοιμοι. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger