Home » , » Μετά την Ζωή και ο Σ. Παναγούλης βάζει στο στόχαστρο του τον Τσίπρα

Μετά την Ζωή και ο Σ. Παναγούλης βάζει στο στόχαστρο του τον Τσίπρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 | 11:42 π.μ.

Φαρμάκι έσταζε η ανοιχτή επιστολή που έστειλε χτες στον Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου εν όψει της συζήτησης που έγινε στην βουλή για Δικαιοσύνη, Διαφθορά, και Διαπλοκή.
Φυσικά οι 20 «καυτές» ερωτήσεις που του απευθύνει θα μείνουν αναπάντητες και η πρώην πρόεδρος της βουλής δεν έχει άδικο στην κατακλείδα της επιστολής της ότι ο Τσίπρας θα «ξεφύγει» «από τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Θεοδωράκη, τον κ. Σαμαρά, την κ. Γεννηματά, τον κ. Παπανδρέου», αφού έχει γίνει «όμοιός τους και κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». 
Ζητούμενο είναι το να μην «ξεφύγει ο Τσίπρας από τις ευθύνες του» με όρους όμως λαϊκού κινήματος, κάτι που θεωρεί δεδομένο η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ποιο «λαϊκίστικη», αλλά εξ’ ίσου καυστική είναι η τοποθέτηση, για το ίδιο θέμα, που μας έστειλε σήμερα, στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Στάθης Παναγούλης.
Η χθεσινή. συζήτηση στην βουλή έγινε αυτή με μοναδικό σκοπό να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό Λαό, εκτιμάει ο Σ. Παναγούλης και συμπληρώνει:

 Ας μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από 14 μήνες διακυβέρνηση, πόσους διαπλεκόμενους ή πόσους από αυτούς που βρίσκονται στις διάφορες λίστες έκλεισε στη φυλακή
Μήπως ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι απευθύνεται σε ανόητους, όταν λέει ότι «τελειώνει» την διαπλοκή και τη διαφθορά και την ίδια στιγμή συναντιέται κρυφά σε τέσσερεις διαφορετικές «ΓΙΑΦΚΕΣ» με τον κ. Σταύρο Ψυχάρη, τον οποίο ο ίδιος κατήγγειλε όλα αυτά τα χρόνια ως διαπλεκόμενο. 

Ας μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από 14 μήνες διακυβέρνηση, για ποιο λόγο δεν έχει φέρει μέχρι σήμερα στη Βουλή το κρίσιμο θέμα περί βουλευτικής ασυλίας και περί ευθύνης υπουργών, τη στιγμή που την τροποποίηση των επαίσχυντων αυτών διατάξεων επιθυμεί η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών. 

Ας σταματήσει, επιτέλους, ο κ. Τσίπρας να εμπαίζει όλους εκείνους που του έδωσαν τη δύναμη να γίνει κυβέρνηση, γιατί πίστεψαν στις απατηλές, όπως αποδείχθηκε, προεκλογικές του δεσμεύσεις ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα δώσει 13η σύνταξη στους χαμηλοσυνταξιούχους, θα θεσπίσει το αφορολόγητο των 12.000€ και θα δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Μήπως ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι ο κόσμος τα έχει ξεχάσει όλα αυτά; Η΄ το άλλο που έλεγε, ότι με ένα νόμο και ένα άρθρο θα καταργήσει το μνημόνιο; Η΄ το άλλο, Go home Madame Merkel!

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ! 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger