Home » , » Τα πιο πολλά λαμόγια είναι γαλάζια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυναμική στην αρπαχτή.

Τα πιο πολλά λαμόγια είναι γαλάζια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυναμική στην αρπαχτή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 | 5:28 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

Σιγά μην κάτσω να δω τις ομιλίες στη Βουλή. Όταν θελήσω κωμωδία, θα βάλω τα highlight. Δε λέω, πλάκα έχει να ακούς τους κηφήνες, να αμολάν τη μια χαζομάρα πάνω στην άλλη κι από κάτω οι υπόλοιποι να τους χτυπούν παλαμάκια.
Να ευχαριστήσω με τη ευκαιρία όλους αυτούς τους υπομονετικούς ανθρώπους, που βγάζουν περίληψη και video τις βαρύγδουπες αρλούμπες. Αν με ρωτούσατε με μια λέξη τι είπαν, θα σας έλεγα "Βλακείες". Δυστυχώς για αυτούς αυτή είναι μάλλον η δημοφιλέστερη απάντηση.

Ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη. Τζάμπα το θέατρο. Ο ένας λέει τα σκάνδαλα του άλλου. Η ΝΔ σαφώς έχει περισσότερα σκάνδαλα. Πράγματι, είναι πιο βρώμικη. Επίσης έχει πιο πολλά χρόνια στα κόλπα καθώς και τους περισσότερους "διαπλεκόμενους".
Μην ανησυχείτε όμως εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο θα την ξεπεράσετε στον κατήφορο. Μπορεί τώρα τα πιο πολλά λαμόγια να είναι γαλάζια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δυναμική στην αρπαχτή. Στο μόνο που ανεβαίνει, σ' όλα τα άλλα πέφτει σαν κομήτης από τον ουρανό. Το τι "ΜΠΑΜ" θα κάνει δεν περιγράφεται.

Θέλει ο Μητσοτάκης εκλογές! Έτσι λέει, αλλά μέσα του τρέμει μην τυχόν και γίνουν. Γιατί τότε θα γελάσει ως κι ο Σαμαράς με τα ποσοστά που θα πάρει η γαλάζια συμμορία. Λαγός τη φτέρη έσειε κακό της κεφαλής του. Κούλη, ρώτα τον μπαμπά σου, τι σημαίνει η παροιμία. Αλλά ίσως είναι πάλι η σειρά του Άδωνη να μας διασκεδάσει βάζοντας ξανά για αρχηγός. Μπουμπούκο, μπορεί να βγεις τελικά. Έτσι όπως πάτε, μόνο εσύ και Ευγένεια θα μείνετε στη ΝΔ.
Βέβαια εκείνος που κρύφτηκε είναι ο Σαμαράς. ΝΔ και παραλλαγή. Καλέ τι κακό είναι τούτο;

Όποιος γίνεται τσοπάνης στο γαλάζιο μαντρί στο τέλος εξαφανίζεται! "Δε θα καταδεχθώ να μιλήσω" διαδίδει μέσω "ρόμβων" ο Αντωνάκης. Γιατί "μέσω κύκλων" μιλάει ο Καραμανλής. Τι να πει όμως; Αφού γνωρίζουν καλά στη ΝΔ πως σε αυτές τις περιπτώσεις ό,τι πεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου. Πως το λένε τα αφεντικά τους στις ταινίες: Anything you say may be used against you in a court of law. Έπειτα πυροβολούν τον κακό κι έχουμε "happy end". Αυτά στις αμερικάνικες αστυνομικές ταινίες.

Στην ιλαροτραγική ελληνική πολιτική πραγματικότητα, οι διάφοροι αετονύχηδες κλέβουν, λεηλατούν, ψεύδονται και προκαλούν ανενόχλητοι. Σα φελλοί που είναι επιπλέουν. Βοηθά κι η Δικαιοσύνη, που δε βλέπει - η κακομοίρα τι γίνεται. Μόνο, αν τύχει κάποιος φτωχός να πιαστεί, τότε πέφτει βαρύς ο πέλεκυς του νόμου. Ενός άνομου νόμου, που είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των πλιατσικολόγων, αυτούς που πολύς κόσμος αποκαλεί αλλιώς: "πολίτικους", "καναλάρχες", "εφοπλιστές", "τραπεζίτες"... κι άλλες τέτοιες βρισιές.

Λοιπόν Αλέξη. Δεν αποτελεί είδηση, ότι ο Σαμαράς ή ο Μητσοτάκης είναι βουτηγμένοι στο βόθρο της διαπλοκής, δεν είπες τίποτα, που να μην το ξέρουμε. Τι θα κάνεις είναι το θέμα. Κι εδώ ο Κούλης με τον Αντώνη είναι ήσυχοι. Γιατί; Γιατί, αν ήθελες "Κάθαρση" - για να θυμηθώ ένα παλιό σύνθημα του Επίτιμου - θα την είχες κάνει ήδη. Όχι μόνο δεν έκανες τίποτα, αλλά κάνεις τα ίδια και χειρότερα όλο τον καιρό που κυβερνάς.
Έχετε πέσει με τα μούτρα στο φαί. Γαλάζιοι και πορτοκαλί μας ρουφήξατε το μεδούλι. Τώρα θυμήθηκες τα στραβά της ΝΔ, που παραγράφηκαν τα πιο πολλά κι εσύ είσαι σε δύσκολη θέση. Έφτασε ο Κούλης να σου κάνει πλάκα, αφού ξέρει πως λες "σχήματα λόγου", όπως μας έλεγες παρόμοια για το Μνημόνιο το οποίο δήθεν θα έσκιζες. Για να μας αποκοιμίσεις τα λες, ενώ δεν θα αλλάξει τίποτα. Τι να υποθέσω με την αξιοπιστία που έχεις; Πάντως, αν τα εννοείς, κάνε ΠΡΑΞΕΙΣ. Ειδικό δικαστήριο τώρα. Λοιπόν;

Αλλά κι ο Κούλης έχει πλάκα καθώς πιστεύει ότι έχουμε πάθει αμνησία ή τρελαθήκαμε ξαφνικά και θα τον βάλουμε σε καρέκλα! Δε σφάξανε. Κούλη, δε θέλουμε να πεθάνουμε από τα νεοφιλελεύθερα μαρτύρια. Επίσης βρωμάς. Ζέχνεις διαπλοκή από μακριά. Το δυστύχημα είναι ότι αυτοί είναι εκλεγμένοι. Κάνουμε όμως κι εμείς κάτι επιλογές, μα κάτι επιλογές, σα να διαλέγουμε λύκο να φυλάει τα πρόβατα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger