Home » , » Γιατί ο Μητσοτάκης καλύπτει το "γαλάζιο" λαμόγιο;

Γιατί ο Μητσοτάκης καλύπτει το "γαλάζιο" λαμόγιο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 | 4:57 μ.μ.

Όπως μας πληροφορεί το σημερινό «Ποντίκι» αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ  με αφορμή ένα παραπολιτικό σχόλιο που δημοσίευσε ο Στέφανος Κασιμάτης στην «Καθημερινή» (3/3/2016) και έχει σχέση με το τι διαδραματίστηκε σε συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με λαμόγιο βουλευτή ο οποίος πιθανόν να υπήρξε και πρώην υπουργός.

Τα όσα αναφέρονται στο σχόλιο του Κασιμάτη, η εφημερίδα του Δελατόλλα τα θεωρεί δεδομένα αφού δεν υπήρξε διάψευση από την Ν.Δ και αναρωτιέται  ποιο γαλάζιο στέλεχος είναι ο δράστης της λαμογιάς και ποια είναι η σκοπιμότητα αυτής της διαρροής.

Ας τα πιάσουμε με την σειρά. Γράφει ο Σ.Κ στην εφημερίδα που αναφέραμε:

Quiz

Οι ασφαλέστερες προβλέψεις (αυτό το λέω και ως συμβουλή στους νεοτέρους) είναι εκείνες που αφορούν τα ασήμαντα. Γι’ αυτό και εγώ προβλέπω ότι η σταδιοδρομία σχετικά νεοφερμένου και υπέρμετρα φιλόδοξου πολιτικού της Κεντροδεξιάς πλησιάζει –συντομότερα από όσο θα ήθελε ο ίδιος– προς το αναπόφευκτο τέλος. Το λέω, επειδή ο πρόεδρος της Ν.Δ. τον κάλεσε προ καιρού στο γραφείο του και του ανακοίνωσε ότι έχει σοβαρές αμφιβολίες για την εντιμότητά του. Οταν εκείνος διαμαρτυρήθηκε, του παρουσίασε και τα σχετικά στοιχεία. 
Κρίμα! Διότι ήταν εκείνος ο οποίος κάποτε επεσκέφθη ιεράρχη της Εκκλησίας και του ζήτησε την ευχή του, επειδή σκόπευε να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος...

Το αυτονόητο μεγάλο ερώτημα είναι: Ο αρχηγός της Ν.Δ έχει στα χέρια του στοιχεία για στέλεχος της παράταξης του που πήρε μίζες ή έκανε κάποια άλλη κουτσουκέλα και αντί να τα δημοσιοποιήσει και να αναγκάσει τον εμπλεκόμενο να λογοδοτήσει τα κρατάει στο συρτάρι του; Γιατί άραγε ο Μητσοτάκης συγκαλύπτει το συγκεκριμένο στέλεχος της παράταξης του; Κάποιος δικηγόρος δεν θα έλεγε ότι αυτό είναι «υπόθαλψη εγκληματία;». 

Πιθανόν να απαντήσει κάποιος/α ότι αυτή η επιλογή του ηγέτη της Ν.Δ εντάσσεται στην Μητσοτάκια ηθική. Σωστό κι αυτό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger