Home » , , » Της "έκατσε" της Λούκας Κατσέλη

Της "έκατσε" της Λούκας Κατσέλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 | 12:29 μ.μ.

Για την Λούκα Κατσέλη δεν χρειάζεται να γράψουμε και πολλά πράγματα. Εντάσσεται και αυτή στην υλοποίηση του Συριζαίικου συνθήματος «Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, κερδίζουμε το αύριο» που πραγματοποιήθηκε με το να δώσει πολιτική στέγη, ο ΣΥΡΙΖΑ σε δεκάδες στελέχη του διεφθαρμένου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου και συνεπώς να τα ανταμείψει πλουσιοπάροχα για την «μεταγραφή» τους.

Στο πρώην μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει θητεύσει σε μια σειρά υπουργικές καρέκλες πριν καταντήσει αποτυχημένη αρχηγός πολιτικού μορφώματος και στην συνέχεια αναβαθμιστεί στην Συριζαίικη κολυμπήθρα του Σιλωάμ φαίνεται ότι τα πράγματα της ήρθαν πιο «ρόδινα» απ’ ότι και η ίδια θα τα περίμενε.

Όπως διαβάζουμε σε οικονομική ιστοσελίδα «στα 25.589 ευρώ το μήνα ανήλθαν οι αποδοχές της κυρίας Λούκας Κατσέλη ως προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας το 2015». 

Καθόλου άσχημα έτσι; Αν μάλιστα σκεφτεί κανένας ότι οι επιδόσεις της κ. Κατσέλη ήταν κάτι παραπάνω από θετικές αφού «το 2015 ήταν για την Εθνική Τράπεζα από τις χειρότερες χρονιές, όχι μόνο λόγω των υψηλών ζημιών 4,22 δισ. ευρώ, αλλά και για το ό,τι αυτές οι ζημιές ήταν οι μεγαλύτερες μεταξύ όλων των τραπεζών στην Ελλάδα», τότε αναρωτιέσαι πώς και η κυβέρνηση δεν της έδωσε και κάποιο μπόνους παραπάνω για τις άριστες υπηρεσίες που της προσφέρει. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Μαρτίου 2016 στις 3:47 μ.μ.

25 χιλιαδες τον μηνα; ας την κανει υπουργο με 7000 τον μηνα (περιπου) να την τιμωρησει.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger