Home » , » Δημοσιοκάφροι εκβιαστές και πλυντήριο ξεπλύματος

Δημοσιοκάφροι εκβιαστές και πλυντήριο ξεπλύματος

Από giorgis , Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 | 6:54 π.μ.


Του  Γ. Γ.

Το Unfollow –κατά την άποψη μου- είναι το καλύτερο πολιτικό περιοδικό που κυκλοφορεί. (Η γνώμη μου ήταν το εξώφυλλο του να ήταν μόνιμα στην πρώτη σελίδα του μπλοκ μας. Η βάσιμη ένσταση των συντρόφων ότι αυτό μπορεί, απ’ τους αναγνώστες μας να θεωρηθεί πληρωμένη διαφήμιση, δεν έκανε δυνατή την πρόθεση μου). Οπότε αυτό που μένει η προτροπή μου  να στηριχθεί αυτό το εκδοτικό εγχείρημα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση (η φώτο που παραθέτουμε είναι απ το twitter) σας προτείνουμε να το αγοράσετε και εκτός των άλλων να διαβάσετε το πολύ ενδιαφέρον κείμενο που υπογράφει ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος με τίτλο «ΙΕΚ δημοσιογράφων εκβιαστών»

Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε είναι ότι στην φώτο που ανάρτησε το Unfolow εκτός των άλλων παρουσιάζεται  ο Γιώργος Κουρής. (Για το ποιόν αυτού του τύπου ρίξτε μια ματιά σ’ αυτή μας την ανάρτηση).

Απ’ ότι ξέρουμε ο Κουρής δεν έχει καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου με την κατηγορία του εκβιαστή.  Γνωρίζουμε όμως ότι το «δεξί του χέρι», και ο «άνθρωπος για τις σοβαρές δουλειές», όπως είχε δηλώσει ο ίδιος Γιάννης Παπαγιάννης, έχει εμπλοκή στο τελευταίο κύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων που έχει αποκαλυφθεί.

Ξέρουμε επίσης ότι όταν ο μακαρίτης ακροδεξιός δημοσιογράφος –εκδότης Μιχαλόπουλος βρέθηκε κατηγορούμενος για εκβιασμούς ο καλύτερος συμπαραστάτης του ήταν ο Κουρής, μέσω της «Αυριανής».
(Εδώ για τους νεώτερους αναγνώστες μας να θυμίσουμε ότι με όχημα τις φυλλάδες «Ελεύθερη Ωρα» και «Νέοι άνθρωποι», -ο «τιμημένος» με το «δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση» για να μην ξεχνιόμαστε για το επίπεδο της ελληνικής δημοσιογραφίας-, Μιχαλόπουλος,  έχοντας στα χέρια του το αρχείο του Ρουφογάλη -επικεφαλής της ΚΥΠ επί Απριλιανής δικτατορίας- που περιελάμβανε τα άπλυτα κάποιων καπιταλιστών και δεσποτάδων, και αργότερα επικαλούμενος ότι είχε σχέση με την 17Ν και μπορούσε να βγάλει από την λίστα της υποτιθέμενα θύματα της, άρχισε τους εκβιασμούς,)

 Όταν, λοιπόν, έρχεται στην δημοσιότητα η δραστηριότητα του Μιχαλόπουλου, έρχεται  η «Αυριανή» και γράφει:
«Μια απλή ερώτηση, σε όλο αυτό το σκυλολόι των μεγαλοδημοσιογράφων και των ψευτοαναλυτών που βγαίνουν κάθε μέρα στα κανάλια και τα παράθυρα και μας λένε ότι έχουν… σηκωθεί οι τρίχες της κεφαλής τους οι παλιοψεύτες επειδή ένας εκδότης –λες και όλοι οι εκδότες συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας- είναι αγγελουδάκια και υποδείγματα ήθους και εντιμότητας.
Ειλικρινά πιστεύουν ότι ο Μιχαλόπουλος είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ από όλο αυτόν τον ΕΣΜΟ, που τα τελευταία 30 χρόνια ΛΗΣΤΕΥΕΙ τον ιδρώτα του ελληνικού λαού με τα δημόσια έργα και τις κρατικές προμήθειες; …
Πόσα μπορεί να βάλει στην τσέπη του ένας φουκαράς δημοσιογράφος από εκβιασμούς κύριε εισαγγελέα; Πέντε, δέκα πενήντα, εκατό εκατομμύρια το πολύ. 
Μα είναι..λεφτά αυτά κύριε εισαγγελέα όταν οι ΜΙΖΕΣ και οι ΚΟΜΠΙΝΕΣ στα δημόσια έργα αναφέρονται σε ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ και μάλιστα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ κάθε χρόνο, ενώ ο κάθε καλαμαράς Μιχαλόπουλος μπορεί να εκβιάζει 2-3 ανθρώπους κάθε 5 ή 10 χρόνια, τις περισσότερες φορές ανεπιτυχώς;».

Εδώ πια τί να πεις; Το ανυπόγραφο κείμενο της "Αυριανής" - που πιθανόν το έχει γράψει ο Γ. Κουρής- τα λέει όλα.

Ολοκληρώνοντας να προσθέσουμε, ότι απ όσα γνωρίζουμε εκτός από τον Μιχαλόπουλο και ένα άλλο χρυσαυγίτικο δημοσιογραφικό «μπουμπούκι», «αποδείχτηκε ωμός εκβιαστής που χρησιμοποιούσε τις δημοσιογραφικές του έρευνες, αν μπορεί κανείς να τις ονομάσει έτσι, προκειμένου να τα κονομήσει …», ο Αρης Σπίνος. (Ετσι έγραφε η «Αυριανή» για τον πρώην συνεργάτη της).
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

7 Μαρτίου 2016 στις 7:27 μ.μ.

.. …», ο 'Αρης Σπίνος. (Άριστείδη Σπίνο του Γεωργίου)

7 Μαρτίου 2016 στις 7:32 μ.μ.

Έγραψα για τον «δημοσιογράφο» Άριστείδη Σπίνο του Γεωργίου που διορίστηκε από τον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο! Εύγε!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger